prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hoij!
raziskovalec napisal/-a:Danes, kaj, ne gročim, Golourh, jutri, si delimo vodo, berem prekmalu, jutri, ok. Štart kdaj 17 sto. stop.

Ok. stop. :)

raziskovalec napisal/-a:Lp Lol BTW snega še ni, Čao.

:) Me veseli, da ni treba pisat romanov. :)
NM Bajsi? Oni se strinjajo s programom? :P

Lp, Jusuf
Hoj!
8) Drage moje in poceni moji tekaški sotrpini. :P Tudi teh praznikov je konec. Pred nami je nov teden in z njim nova izdaja Golade (naj rečem GoloUrha, da se NM Bajsi začno trest?). :twisted: Čas in kraj sta običajna. :D Smer bomo po običaju določili na začetku teka. :) Ali pa tudi ne. ;)

Poročila sledijo. :P

Lp, Jusuf
Hoj!
creski napisal/-a:Skratka
da ne bosta tekla sama skupaj se bom dvignil z nalanjaca in se vama pridruzil. Takole prednovoletno zadnjeletosnje

In je prišel. :) Direkt iz naslanjača. ;) In lahkotno klepetal z menoj v hrib med tem, ko sem jaz lovil sapo in ga komaj dohajal. Zgleda, da počitek dela čudeže. No, pa tudi samotni teki očitno niso ravno počasni. :)
Skratka bilo je prav zabavno. Creski, hvala za družbo in pridi spet. :)

Lp, Jusuf
Kako zelo prijazno, vljudno in oh in sploh. Seveda rade volje pridem spet Jusuf, takoj ko se planeti pokrijejo in me naslanjac spusti iz svojega objema. In seveda z pogledom, usmerjenim na Golourh... ali pa snezno Golado z snezaki, kepanjem in baletom po ledu...
Helou!

Jusuf napisal/-a:...slonmešuhtadagrevaposoncu PRESS...

In, kdaj naj bi to bilo?!
Mene tudi daje PDSD in potrebujem veliko IR, da pogrejem dušo, razboleno zaradi nedavnih dogodkov.

Smrt fašizmu, svoboda narodu!
Hoj!
Bajsi napisal/-a:In, kdaj naj bi to bilo?!

He, he, zdajle prav kmalu bi bilo. Ampak ne bo. :)

Bajsi napisal/-a:Mene tudi daje PDSD in potrebujem veliko IR, da pogrejem dušo, razboleno zaradi nedavnih dogodkov.
Smrt fašizmu, svoboda narodu!

Smrt fašizmu, svoboda termitom. :) Zgleda, da bo treba kakšno sobotno ali nedeljsko akcijo izvest. :)

Lp, Jusuf
Hoj!
creski napisal/-a:Meni pa kaze kar dobro, tako da sem za eno levodesno ob dogovorjenem casu na dogovorjenem mestu. In seveda brez lucke :lol:

:) To so odlične novice. :) Se vidimo. ;) (bomozeprepoznalinindzo PRESS)

Lp, Jusuf
Hoj!
Bajsi napisal/-a:Khm, se.
Vseeno pa se tresem kot pes na kuzli.
Ne vem, kako bo šlo.

8) Za zgodovino je potrebno napisat, da smo tisti dan izpustili Golourh, saj nas je obiskal en res zagnan tekač in nam pokazal, da ga niti med njegovim počasnim tekom ne sledimo prav dolgo. :) Ampak zlajhal sem se pa pošteno. :D

Lp, Jusuf
Hoj!
creski napisal/-a:Meni pa kaze kar dobro, tako da sem za eno levodesno ob dogovorjenem casu na dogovorjenem mestu. In seveda brez lucke :lol:

NM Bajsi so prejšnji teden odstopili od teka. Razy je se je opravičil, creski pa je ob 1700 ogret čakal na dogovorjenem mestu. Še ena luštna Golada, ki mi je dala vetra. :) Ampak gajbo pa lepo polnimo (časi pod uro). :)

Lp, Jusuf
  • 1
  • 300
  • 301
  • 302
  • 303
  • 304
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA