Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Danes prijetnih 9 km ob Savinji, več je bilo kilometrov, bolj smo klepetale :-- :clap: , sonček nam je delal družbo vso pot. To je bil res tek za dušo....bi lahko še kar nadaljevala, ob Savinji je tako lepo tečt :clap:
Uporabniški avatar
 levinja70
Pozdrav vsem polžkom. Ša kaj tečemo? No pri meni gre s kolenom dobro. Bolečin ni več in za mano sta dva teka. V soboto sem tekla na trojkah (12,5 km) in pokorno javljam, da je bila polžka najšibkejši člena kljub temu najpomembnejši. :-- . Oba ostala udeleženca sta se morala ravnati po meni. Kljub vsemu je bilo čudovito in kliče po še. Če ostanem drugo leto v isti postavki tečemo na izboljšanje časa :lol: :lol: :lol: .
Kot drugi tek, pa sem tekla v nedeljo in sicer na skoraj domačem terenu. Fantasyjev tek okoli šmartinskega jezera v dolžini 12 km. Tu pa je letelo po hribču gor, po hribčku dol ..... Vse do cilja. :lol: , po polžje a uspešno.
Prijeten tek vsem....
Uporabniški avatar
 lenči
Natalija, superca, dobro si se vrnila po poškodbi :clap: :clap:
Aja, tudi jaz še migam :-- . Včeraj uspešno zaključila triatlon na Ptuju :clap: in nisem bila zadnja :lol: . Pravzaprav mi je šlo odlično, še posebej tek. S kolesa me je pa veter skoraj snel, tako je pihalo :evil: . Na teku pa je dežek sproti skrbel za hidracijo :D . Zelo lep triatlon, škoda za slabo vreme, pa prihodnje leto bolje :wink: .
Sedaj pa spet malo migat, do naslednjega traitlno v Kopru. Ja, sedaj se je pričela sezona triatlonov in letos sem bolj triatlonska polžka :lol: . Je lepo združevati vse tri discipline, mi ni dolgčas :lol:
Polžki smo zakon :laola :laola
Uporabniški avatar
 levinja70
Včeraj po dolgem času odtekla tek za dušo. Lepo počasi sem za Savinjo oddelala 12 km. Kar med tekom naredila še nizki, srednji in visoki skiping, se pogovorila sama s sabo in polna energije pritekla domov. O kako sem pogrešala to razvajanja. Tek brez bolečin....
Lenči tebi pa čestitke za svoj osebni rekord. :clap: :clap: Saj sem ti rekla, da si vse boljša in boljša.
Sedaj pa počasi brez pretiravanja in v polžjem tempu naprej, da osvojimo zastavljene cilje letošnje sezone.
:laola :laola
Uporabniški avatar
 Ananda
Evo, se po dolgem casu oglasam se jaz. Tecem toliko kot prej, mogoce malce manj, vendar zraven sem tudi ze otvorila kolesarsko sezono. AMPAK (!) oboje mi je v neskoncno vecji uzitek, ker sem koncno spet prenehala s kajenjem. Pa ne, da neham vsak teden. :wink: Enkrat sem nehala po 8-ih letih ter 3 leta in pol kasneje po cisti neumnosti spet zacela. Potem sem bila dobra 3 leta spet kadilka, zdaj pa nekaj vec kot 2 tedna spet abstiniram in vem, da sem to poglavje zakljucila. Vem pa zato, ker sem bila ena tistih kadilk, ki je po enem dnevu brez cika ze dozivljala zivcen zlom. Kakorkoli ze, tahuda kriza je za mano, veliko je k temu pripomoglo tudi dejstvo, da je tek brez dima lazji. Sicer sumim, da je najbolj vplivalo na psiho (roko na srce, po dveh dneh se mi pljucna kapaciteta ni ravno podvojila, ne? :lol: ), ampak ni pomembno - vazno je, da je pomagalo. Hura zame! :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Takole pa sem včeraj čofotala v bazenčku :-- . In med pavzami paše malo popiti, ker je bil kar hud trening včeraj :oops: ..sem se potrudila in intervale delala kot da mi gori za petami :lol:

Danes pa sem lovila dežne kapljice na sproščujočem teku kar od domačega praga, da sem bila čimprej nazaj pri gospodu 5.00...iztek je torej narejen :lol:

Pa še malo filmčka čofotajoče Lenči :--

http://www.youtube.com/watch?v=tLA7ld-oxMM
Uporabniški avatar
 levinja70
Pozdravljeni, polžke, polžki in naša Lenči.

Dnevi bežijo, da jih komaj lovim a si kljub temu še najdem čas za tek. In takrat se resnično odlično počutim. Želim si, da bi čas počasneje tekel, da bi imela več časa za vse stvari, ki jih želim početi.
Uživajte...... :laola :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi polžki, vsem jutri želim veliko zadovoljstva in uživanja pri teku :clap: :clap: :clap: . Če pa boste počeli kaj drugega kot tekli, pa tudi uživajte. Jaz bom plavala jutri :-- .
Danes sem pa malo kolesarila. V nedeljo grem kar na domačem pragu na triatlon, se bom s kolesom pripeljala na štart :lol: in je bilo treba malo potrenirat še kolo :wink: .
Uporabniški avatar
 lenči
Pa sem ga oddelala....triatlonček na domačem terenu :clap: . Sicer so na kolesarskem delu hudo postavili cesto pokonci :oops: , pa smo zmogli tudi to :lol: . In vročinskega udara na tekaškem delu tudi nisem dobila :-- .
Saj ne zgledam tako slabo na cilju, a ne :lol: :oops: :--
Uporabniški avatar
 lenči
Saj vem, da polžki pridno migate, samo pofočkate se ne :-- :lol: :clap: :clap: :clap: . No, tudi jaz migam, danes sem se šla duatlon in preživela :lol: . Hja, je bilo treba stestirat nov kolesarski dres :wink: .
Imejte se lepo in uživajte
Polžki smo zakon :laola
Uporabniški avatar
 Hojca
Itak, da migamo :juhuhu: ...no, pa se še mal pofočkajmo :--

Včeraj naprimer prav fajn :lol: :lol: Ravno sem zaključevala tek v okolici Rožnika, pa me dve v Tivoliju vprašata, če vem kje poteka 10km trasa DM teka :o ...in jima grem za "vodičko"...pol je bilo pa treba še do avta prit ...in se je predvidenih 10 potegnilo na 26 km :wink: Na koncu vse tri zadovoljne :D

Danes dopoldan ena Šmarna po polžje...zdaj pa samo še terasa, ležalnik, knjiga...

:laola
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
ma punce pridne ste!!! pridne maximalno !!!
jaz sem pa včeraj odtekla eno polžkovo 10k (6:50 / km) in mi je tako dobro delo, kot že dolgo ne :laola . sicer sem hotela hitro hojo , ampak me je kar nekaj gnalo ..... :clap:

pridno tecite, ko bo pa prevroče pa lepo počivajte v senčki .
Uporabniški avatar
 Ananda
Sem se prisla pofockat. Prejsnji teden nisem bila pridna za tect, sem pa zato zdele sla tri dni zaporedoma, da sem malo nadoknadila. Zdaj pa pocitek in posvecanje ostalim sportom. Aja, pa ucenju. :--(

Kadim se vedno ne, sem pa opazila, da tecem, odkar sem nehala, hitreje, ceprav se vedno po polzje.
  • 1
  • 300
  • 301
  • 302
  • 303
  • 304
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA