prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 milkec
Jaz pridem tečt....

Drobnega tiska pa nikoli ne berem!
Uporabniški avatar
 Wega
Vračam se tudi jaz, čeprav spet naravnost iz službe in laaaačen...
Uporabniški avatar
 milkec
Wega napisal/-a:Vračam se tudi jaz, čeprav spet naravnost iz službe in laaaačen...

Ja bova, pa enga pojedla, a ne? Kaj je pa tu kaj težkega!
Uporabniški avatar
 bobr
milkec probaj vseeno no. govori se da bo jakica spet presenetila z neko poslastico tako da wega ne boj se... :wink:
Uporabniški avatar
 izyemna
Hoj,
a po novem letu je to kulinaricen forum :wink: ?
Pridem. Pocakajte me, prosim, ce bi slucajno zamujala (ker vem, da se na K-rozniku ni za hecat z akademsko svobodo) - menda so popoldne napovedani neki zastoji po Celovski (predsedovanje EU).

se vidmo :D
 tamt
A spet nas bo jakica razvajala :D ...temu se pa skoraj ne morem upreti :lol: :wink:
Se vidimo!
Upam da si bosta milkec in wega koga drugega izbrala za svojo pojedino :wink:
Uporabniški avatar
 Wega
danes me verjetno sploh ne bo na analizi
Uporabniški avatar
 bobr
Wega napisal/-a:danes me verjetno sploh ne bo na analizi

Zakaj ne :shock: ?
Uporabniški avatar
 milkec
bobr napisal/-a:milkec probaj vseeno no. govori se da bo jakica spet presenetila z neko poslastico tako da wega ne boj se... :wink:

Bobr, upam, da nisi preveč jezen, razočaran ali kaj podobnega! V bistvu ful prijazno od tebe in jakice vse to... Če bo potrebno, prinesem opravičilo od mame!

Drugače danes nor tek... Naj še tako govorim kolk je bilo ledeno, mi itak ne boste verjeli. Vsaj nas sedem herojev to ve! No bilo je tako hudo, da smo sklenili za naslednjič, če bo isto K-Rožnik prestaviti na kako drugo lokacijo!
Uporabniški avatar
 zlopi
milkec napisal/-a:Drugače danes nor tek... Naj še tako govorim kolk je bilo ledeno, mi itak ne boste verjeli. Vsaj nas sedem herojev to ve! No bilo je tako hudo, da smo sklenili za naslednjič, če bo isto K-Rožnik prestaviti na kako drugo lokacijo!

... jaz verjamem, sem šel včeraj iz Rakovnika preko Golovca na Orle in danes iz ŽAK-a preko Rožnika na Cankarjev vrh in nazaj pa sem bil obakrat zelo vesel, da sem do avta pritekel in pridrsal v enem kosu :wink:

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 Wega
Ledeno? Nisem porajtal.
 nana
tamt napisal/-a:A spet nas bo jakica razvajala :D ...temu se pa skoraj ne morem upreti :lol: :wink:

Saj se ti tudi ni potrebno, za razliko od drugih :cry: No, Wega, tudi jaz sem sedaj prišla iz službe... :evil:
Uporabniški avatar
 milkec
Wega napisal/-a:Ledeno? Nisem porajtal.

Smo opazili ja! :twisted:
Uporabniški avatar
 bobr
Evo analiza uradno zaključeno :lol:. Imenitno sladko večerjo smo imeli.
Milkec ne nisem jezen ali kaj podobnega, si pa ravno ti še manjkal da bi pospravil poslastico. Lahko ti je žal :roll:

O ledeni progi no comment. Tole ne bi radi ponovili in je bilo še huje kot v nedeljo po pst. Definitivno grem za naslednji tek prej v izvidnico in če bo hudo se odločim za spremembo proge. Magar udarimo eno ravninsko okoli šišenskega hriba.
 ton
Ste se reveži tudi nasmolili na oni drsalnici za Tivolskim gradom?
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA