prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...

copate katere znamke uporabljate?

Adidas
103
12%
Asics
164
19%
Mizuno
218
25%
New Balance
30
4%
Nike
216
25%
Reebok
32
4%
drugo
92
11%
 matesch
Medicius napisal/-a:Nekoč sem nosil copate Asics GT 2130, ki so bili izredno lahki in imeli dobro blaženje. Me zanima kateri model Asics copatov bi naj zdaj bil temu podoben ali kateri model drugih firm bi priporočali.

Hvala za odgovore.

Lp, M.

Asics GT2000, s temi ne boš nič zgrešil, lahko pa probaš tudi Asics GT1000, pa boš videl, kaj ti bolje odgovarja.
Jaz imam oboje in sem zelo zadovoljen :clap:
Uporabniški avatar
 Medicius
Menjal bi copate. Ker tečem samo po asfaltu, bi rabil nekaj z (zelo) dobrim blaženjem. Moram povedati, da z Asicsovim novim GT 2000 modelom nisem preveč navdušen. :( Nekako imam občutek, da ne nudijo dovolj blaženja. :?
Prosil bi za nasvete. Hvala.

Lp, M.
Uporabniški avatar
 Medicius
StaraKost napisal/-a:Katero številko imaš ? Drugače je predstavnikv Mariboru.

Bova na ZS naprej.

Uporablja kdo ASICS GEL NIMBUS 15?
 jan2402
Trenutno nosim Mizuno Wave Inspire 9 in pa Adidas FL Runner 12FW.
Uporabniški avatar
 Medicius
Moj ožji izbor je zdaj takšen:
- Nike LunarGlide+ 5,
- Adidas Energy Boost ali
- Nike Air Pegasus+ 30.
Kakšna priporočila glede na izkušnje z naštetimi modeli?
Uporabniški avatar
 Forrest
Medicius napisal/-a:Moj ožji izbor je zdaj takšen:
- Nike LunarGlide+ 5,
- Adidas Energy Boost ali
- Nike Air Pegasus+ 30.
Kakšna priporočila glede na izkušnje z naštetimi modeli?

Po mojih izkušnjah vsekakor Adidas E.B.Sicer je copat dokaj nestabilen in ozek v sprednjem delu,a blaženje tega copata je zame vrhunsko.
Uporabniški avatar
 Medicius
Glede na odzive na spletu in probavanje različnih copat v trgovinah, sem se odločil za Nike Pegasus+ 30. Moje prve Nike copate za tek. :-)
Bom poročal čez nekaj treningov kako se bodo obnesle.
Hvala vsem za nasvete.

Lp, M.
Uporabniški avatar
 Medicius
So že v moji lasti: http://www.hervis.si/products/product?code=BASE:1661253
Zdaj ko iz prve roke primerjam s "starimi" GT 2000 ugotovim, da stare nimajo več nikakršnega blaženja, niti ga niso imele nove približno tako dobrega, kot ga imajo Pegasus+ 30. Sem pa z GT 2000 naredil slabih 700km, zadnje 3 tedne imel bolečine v obeh petah, bolj izrazito v levi.
Za primerjavo bi še izpostavil velikost copata GT 2000. Asics GT 2000 v velikosti 42 se lepo prilega stopalu ampak je prekratek, tako da moraš vzeti 1/2 večjo številko, ki pa je potem v sprednjem delu stopala tudi nekaj širša in ne nudi oprijema stopalu.
Tudi Pegasus+ 30 sem moral vzeti 1/2 številke večje, ampak je oprijem za razliko od GT 2000 čutiti po celem stopalu vse do prstov. Komaj čakam prve kilometre. :)

ps.
Prvi trening mimo:
- mehke kot če bi tekel po gumi, ne po asfaltu,
- po treningu me peti ne bolita, kar za prejšnje treninge ne morem povedati,
- nobenega tiščanja, kot če bi bile narejene za moje stopalo,
- mogoče malo manj zračne od GT 2000.

Zaenkrat pozitivno presenečen in zadovoljen. :)
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA