Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Pa sva s Ksenijo oddelali tole lopovičko v Sežani. Prav luštno nama je bilo,kilometri so hitro minevali, uradno lahko poročam, da imamo pri nas boljši asfalt kot sosedi :lol: . In dokazno gradivo je tudi tukaj. Častno zastopali polžjo sekcijo...pa ne se bat, v četrtek spet tečem, nogice so čisto OK :D .
Uporabniški avatar
 pajo
Malo je pihalo kar mi preveč pri srcu. Drugače pa... ja bilo mi je v redu. Sem užival in se še vrnem.
Uporabniški avatar
 levinja70
Moja obletnica prve polovičke je za mano. Lepa, razgibana proga in moram priznati, da za polžko nekje na polovici življenjske poti kar zahtevna :?: :!: :idea: . Progo sem, vsaj v prvem delu – tja do Lipice na novo spoznavala. Sem imela lansko leto preveč dela z gledanjem na uro in skrbjo, da nebi bila prehitra in se posledično pred koncem popolnoma skurila. Pridno sem opozarjala :argue: Ireno, da morava počasi. Z vsem skrbmi, ki sem se ubadala sploh nisem registrirala, da je teren do Lipice tako lepo razgiban :lol: :lol: . Sem bila letos zato presenečena. Le kaj novega bom odkrila naslednje leto? :idea:

Ker imam v letošnjem letu popolnoma druge načrte, kot je po polžje dirkati na tekmah in loviti najboljši čas, ali preseči svojo magično mejo polžjih 2 ur se s časom na MKM nisem obremenjevala. V mislih sem imela odteči eno prijetno polovičko v čimbolj enakomernem tempu. Nekaj časa sem sicer v zadnjih 3 km pustila na poti a verjetno nisem edina. Po mojem posledica vročine in vetra, ki je kar močno pihal v prsa. No pogoje smo imeli vsi enake. Sicer sem na progi klepetala, spoznavala nove ljudi, tako, da mi dolg čas definitivno ni bilo.

Včeraj sem se podala na kratek tek po gozdnih poteh. Svež spomladanski zrak, sonček, ravno prav toplo, žuborenje potočka in vonj sveže cepljenih drv. Zajček iz grma in ptički, ki se spuščajo vse do podrasti. Nepopisna sreča, da sem in, da si lahko utrgam čas zase in svoje misli. Skratka tek za dušo in telo.
Sedaj gremo naprej. Počasi in zagotovo novim zmagan naproti do uresničitve zastavljenega cilja. Vendar me že sama misel na to pripravi do tega, da me prične črvičit v želodčku :bum: . Še bo treba delat z glavo in nogami.

Uživajte……. :laola
Uporabniški avatar
 Hojca
lenči napisal/-a:Dragi polžki, nič ne bomo spančkali, spet gremo v akcijo. Tokrat 9.4.2012 ob 10.00 uri Gradiško jezero :laola :laola . Malo se pofočkajte, da vemo, koliko nas bo :clap: :clap:

https://www.facebook.com/events/3303686 ... 610352688/

:laola :laola

...in seveda tole velja tudi za kakšne bolj hitre, če se kdo najde. :wink:

Krog je dolg cca 4,2km in odtečemo jih po želji oz. zmožnostih. Trasa je lepo razgibana, makadamska, v krasnem okolju. Lokacija..v bližini Lukovice pri Domžalah ...če bo potreba, podrobnejši opis poti sledi.

Aja...še pofočkam se :D

Lp, Mojca (ex. mojculja) :--
Uporabniški avatar
 lenči
lenči napisal/-a:Dragi polžki, nič ne bomo spančkali, spet gremo v akcijo. Tokrat 9.4.2012 ob 10.00 uri Gradiško jezero :laola :laola . Malo se pofočkajte, da vemo, koliko nas bo :clap: :clap:

Pofočkani:
- Lenči
- Ksenija
- Hojca
- Pajo
- Dejzi :?:

no, nekaj nas je že, ostali pa vabljeni...hja, če bo vreme grdo, se nam še kdo pridruži :lol:
Glede ure štarta pa so padli tudi predlogi, da bi pričeli ob 9.00...torej, javite želje, da vemo prilagodit večini.
Uporabniški avatar
 lenči
Danes pa preizkus trase teka na Celjski grad...no, jaz sem šla do pol klanca, Levinja pa je grizla do konca :clap: . Sem raje na sončku počakala, da sta s Tjašo prišli nazaj in potem lepo umirjeno do konca. Lepih 8 km, prva dva me je pošteno zeblo, potem pa sem (razen v klanec :oops: ), zelo uživala v prijetnem tempu, na sončku in v odlični družbi.
Uporabniški avatar
 pajo
lenči napisal/-a:

Pofočkani:
- Lenči
- Ksenija
- Hojca
- Pajo

no, nekaj nas je že, ostali pa vabljeni...hja, če bo vreme grdo, se nam še kdo pridruži :lol:
Glede ure štarta pa so padli tudi predlogi, da bi pričeli ob 9.00...torej, javite želje, da vemo prilagodit večini.

30 januar moja mama 31 marec Alenkina mama...Želje so eno realnost pa... Bomo videli kako bo z zlato ženičko. Sedaj ji je treba stati ob strani.
Uporabniški avatar
 Hojca
pajo napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Pofočkani:
- Lenči
- Ksenija
- Hojca
- Pajo

Deseto uro sem res jaz predlagala, samo mi je tudi začetek ob 9h čisto ok (sem tudi že ob 2h zjutraj na štart pritavala :lol: :lol: )...tako da, meni je vseeno...kot pove večina :D
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:30 januar moja mama 31 marec Alenkina mama...Želje so eno realnost pa... Bomo videli kako bo z zlato ženičko. Sedaj ji je treba stati ob strani.

Pajo, veš da bomo veseli vajine družbe, vsekakor pa držita se in naše misli so pri vaju :clap:
Uporabniški avatar
 Hojca
lenči napisal/-a:

Pofočkani:
- Lenči
- Ksenija
- Hojca
- Pajo

Mal dvigujem temo in sprašujem...smo uro štarta že dorekli :?:
Uporabniški avatar
 lenči
Uro štarta še nismo spreminjali, glede na vremenske pogoje je po mojem bolje, da ostane kot je.
  • 1
  • 323
  • 324
  • 325
  • 326
  • 327
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA