Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Asparagus
janika napisal/-a:http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?f=9&t=22689&p=317419#p317419

Polžki,

V nedeljo, 1.12.2013 vas vabim na 6 ur okoli vojašnice, da se podružimo in počvekam:)
Pridem okoli 8. ure.
Prinesem posušen vanili kaki:)

lp
Janika

Janika,

malo še kolebam. Zvečer sporočim, če pridem.

Lp,

A.
Uporabniški avatar
 Asparagus
V torek me je vščipnilo v križu, kar je pri meni nekaj do zdaj neznanega.
Razmišljala sem, da je mogoče vseeno bolje, da počakam na sonce in malo višje temperature (ob 10.30) in odtečem kar v bližini doma ter se ne zadržujem na mrazu v mokrih cunjah ali se poskušam preoblačiti v avtu. Počasen tek mi ni škodoval, najbrž pa mi manjka telovadba in razgibavanje, kar bom skušala popraviti. :D

Se vidimo prihodnjič.
Uporabniški avatar
 Ananda
Vidim, da se tu nic ne dogaja. Jaz sem prisla potozit, da nekaj casa ze sem, se dlje pa bom brez teka. Prejsnji teden so mi odstranili zolcnik, me spustili domov, potem pa sem se napol mrtva privlekla nazaj zadevo reklamirat in ostala se malo v bolnisnici. No, zdaj pa bojda se precej casa ne smem niti tect, niti dvigovat tezjih bremen. Sem se odlocila, da bom ubogala, ker sem rajsi 2 meseca brez teka kot pa ponovno v bolnisnici. Bo pa vse skupaj kar mucno, ker sem navajena redne vadbe pa se teka v snegu sem se zelo veselila. :--(
Uporabniški avatar
 lenči
Ja, če se jaz odločim, da ne pišem, je pa tukaj prava sahara :-- :evil: . Še dobro da se kdo opogumi in kaj napiše :clap: ananda :laola
No, drugače pa seveda Barbara je padla, tudi osebni rekord sem popravila za celih 20 sekund :oops: . In tekla brez ure, čisto po občutku, prav uživala sem.

Trenutno malo manj uživam, ker je bolezen preprečila tekanje, vendar čutim na vodi :lol: , da se bo to po božiču krepko spremenilo :D
Polžki, pridno migajte še naprej, tukaj pa tudi, da ne bodo samo moji monologi :--
Uporabniški avatar
 pajo
lenči čakamo pomlad. Ma ja saj še zime ni. :D Družba je malo v osipu tako in drugače. Nedelje pa so še vedno namenjene za tek in druženje. Se že najde kaka dobra duša moje hitrosti. Včasih manj drugič več nič planov. Gre dokler gre pa čim večkrat drugje. Le kaj neki bo v nedeljo? :? Vreme bo super.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Jaz se trudim v veselem decembru :? najti tudi čas za tek. Včeraj sem skupaj s hčerko odtekla en krog, se ustavila, da preverim, kako zgleda pecivo in šla še en krajši krog, da se ne bi zažgalo :D .

Če že ni snega, vsaj novoletna okrasitev malo popestri večerne teke.
Uporabniški avatar
 pajo
lenči napisal/-a:Dragi polžki, želim vsem lepe praznike in da bi čim več migali :-- :wink: :clap: :laola :laola :laola :laola

Več bomo migali bolj bomo jedli. Tako je pri meni. Ebiga veseli december kaj moremo.
Uporabniški avatar
 lenči
Juhuuuu, pa sem po Barbari spet teklaaaa :clap: . Lepih 8 km, lepo počasi, za ene pravi joging, zame pa tek za dušo. Je res lepo spet migat. Sedaj pa brez prehladov in bolezni naprej, da bo leto 2014 spet tako uspešno. Sem od leta 2009 pridelala v letu 2013 največjo letno kilometrino. In to brez maratonskih razdalj. Se da tudi s krajšimi pošteno migat :-- .
Dragi polžki, saj vem, da pridno tečete, se vidi po kilometrih :wink: :clap: . Pa ne pozabite posebej uživati v teh prazničnih dneh.

Da bi nam v novem letu nogice in trupelce dobro služilo, želim vsem nam :laola

POLŽKI SMO ZAKON :laola :laola :laola :laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
Jaz sem za danes zaključila, za letos pa upam, da še ne :D . Čeprav je skupna letna kilometrina 2013 skromna, je december boljši od povprečja. Še vedno imam možnost preteči 800 km v letu 2013 in 100 v mesecu decembru. Moti me samo to, da nimam moči za malo hitrejši tek, kar je verjetno posledica ne najboljše krvi :? , ali pa sem bila danes spet samo preveč oblečena :oops: .
Uporabniški avatar
 pajo
Današnji tek po rahlem dežju je bil super. Daleč,hitro,dobra družba. Nič več nočem od tega. Ja nekaj km se je nabralo letos. Bolj kot ne brez omembe vrednih bolečin kjer koli. To mi največ pomeni ker v preteklosti sem ob poškodbah zelo trpel . Od bolečin in drugače. :lol: Niž uživajte če pa se kje vidimo pa toloko bolje. Ja kak tek ala Litija pa do Kresnic bi pa dobro sedel a? Baje. :clap: Uživajte dalje.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Pajo,
od Litije do Kresnic obvezno enkrat januarja. Bom sporočila dan ali dva prej. Nerada preveč načrtujem, ker če je lepo vreme, gremo včasih smučat.

Dragi polži, v letu 2014 vam želim veliko zdravja, sreče in tekaških kilometrov :wink: :D .

P.s.

Pa malo bolj pridno pišite na forum.
Uporabniški avatar
 pajo
Alenka dan ali dva pred tekom sporočiti... ne bo šlo. Bo le treba malo bolj biti točen pri tem. Drugače bomo samo trije na teku. Ali pa še to ne.
  • 1
  • 349
  • 350
  • 351
  • 352
  • 353
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA