Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Haloooo, sem še živa ja :-- . Sem si privoščila malo smučarske aktivnosti za spremembo :wink: . v nedeljo je potem prijal en lušten izi tek. Čez teden sem, priznam, lenarila, jutri pa spet migat....mislim tekat :lauf: . Pridno pa vztrajam pri jutranji telovadbi, se vsaj zbudim in malo razmigam :lol:
Nekaj zimske idile pa le imamo in jutri bo prav luštno tekat....uživajte dragi polžki :laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 solatka
Dober večer, otroci. Aja, ne ... mislim reči polžki.

Solatka is back :) . In solatka je celo tekla 8) . No, o razdaljah ne bomo. Je bilo pa fajn. Res sem pogrešala take trenutke. Sploh lani, ko sem bila prostovoljno prisiljena v počitek (včasih je bil že uiber počasen sprehod, ki je trajal 10 minut, pravi pravcati izziv).

Padla je obljuba za Radence in verjamem, da mi oba domača supertruper motokultimotivatorja :lol: ne bosta pustila počivati.

Zdaj čakam na knjigo Bela dama, da dobim še malo dodatnega zagona.

Fajn je brati, da ste še vedno aktivni. :laola

Uživajte v beli nedelji.
Uporabniški avatar
 lenči
Juhuuu, uspelo mi je celo skupaj spravit 12,5 km :D . Počasi bo pa že nekako prišlo do tiste lopovičke za kakšno tekmo :lol: . Samo da se miga.
Uživajte polžki še naprej in seveda ne samo v ilegali, še kakšno tukajle povejte, da se veselimo skupaj z vami :laola :laola :laola

Solatka, super, pri dve takšnih motivatorjih in tvoji volji itak ni dvoma v zmago :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
No, če drugače ne, pa vsaj ob nedeljah ohranjam tekaško kondicijo :oops: . Sem tudi danes oddelala "mašo" do čistilne. Presenetljivo je bilo kar toplo, le na semaforjih ni bilo prijetno čakati na zeleno. Da sem se pa tudi toplo oblekla, pa sploh ni za omenjat :D . In ker je bil tempo častno polžji, se lahko tukajle pohvalim :--

Nema zime za polžke in pika :laola :clap:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Meni je bilo kar žal današnjega dne :evil: , ampak sem prehlajena in čepim doma na toplem.
Drugače pa vse po starem. Nameravam redno teči, spomladi in poleti tudi kolesariti in napraviti kakšen izlet v hribe :D . Do takrat še kakšno smučanje in ob četrtkih joga.
Uporabniški avatar
 lenči
No, prejšnjo nedeljo sem prešpricala zaradi prehlada, tole pa ne bom....ga bom dokončno preganjala :--
Nič, vreme bo, oblecimo se in migat :D
Uporabniški avatar
 lenči
Tako, pa sem jih...8 km po dežju. Na poti me je spremljal čudovit pogled na zvončke...hm, pravijo, da bo še sneg ? :--
Nič, migat je treba, ni druge :clap:
 twinsika
Pozdravljene
Že nekaj časa vas spremljam pa nisem našla moči za tek. Dobila sem knjigo tek za začetnike vendar je do zdaj samo nabirala prah na polici. Ker sem nehala kadit sem postala zelo nervozna in nekaj mi je manjkalo. Pobrisala sem prah s knjige in včeraj začela. Bilo je super, pasalo je inše napetost je izginila.Res imam 25 kg preveč, vendar si želim, da bi 13 tedenski program pripeljala do konca...
Čestitam vsem, ki vstrajate pri teku:)
Uporabniški avatar
 pajo
Dobrodošla. Dobro tudi samo branje je nek začetek. Priznam. Samo če malo vreme pogledaš... šibaj ven na frišni luft. Pri samem teku pa lepo po pameti. Kar še ne veš malo poglej pa boš našla ali pa nas vprašaj. Se bo že našel kdo, ki bo znal pametno svetovati. Drži se, pridno teci pa na vsake toliko časa kaj napiši.
 twinsika
Spet jaz.
Hvala za sprejem :)
Danes me čaka drugi trening, ki je lažji od prvega, tako, da pomoje težav ne bo:oops:
A je še kdo iz Celja tu? Kje pa vi tečete?
Ps. vesela, ker sem še vedno nekadilka :laola
Uporabniški avatar
 lenči
twinsika napisal/-a:Spet jaz.
Hvala za sprejem :)
Danes me čaka drugi trening, ki je lažji od prvega, tako, da pomoje težav ne bo:oops:
A je še kdo iz Celja tu? Kje pa vi tečete?
Ps. vesela, ker sem še vedno nekadilka :laola

Pozdravljena in seveda dobrodošla :clap: :clap: . Samo vztrajaj in uspeh ne bo izostal :D .

Jaz sem iz Laškega, ob nedeljah pa tečem v Celju, štart na parkirišču pri bazenu (ŠRKjevci se redno dobivamo tam in potem tečemo ob Savinji). Tudi jutri ob 9 bomo štartali.

Le izkoristi možnost, da tukaj izlijemo svoje misli, saj smo sami enako misleči, če pa smo različnih misli, pa tudi ni nič narobe, se vsaj pogovorimo :lol:

:laola :laola :laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi polžki, jutri pa spet malo migat. Sedaj bo pa treba tudi čez teden pričeti, svetlo je že toliko, da lahko zmigam rit po službi :oops: .
Imejte se lepo in migajte :lauf:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Tudi jaz še migam :D. Danes sem srečala tekača, ki mi je povedal, da je na našem koncu precej aktivna tekaška skupina. Sem jih že videla, pa ne vem, če naj se jim pridružim, ker sem že tako navajena teči sama. Mogoče bi me pa prisilili iz mojega udobnega polžjega tempa :D .
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus napisal/-a:Tudi jaz še migam :D. Danes sem srečala tekača, ki mi je povedal, da je na našem koncu precej aktivna tekaška skupina. Sem jih že videla, pa ne vem, če naj se jim pridružim, ker sem že tako navajena teči sama. Mogoče bi me pa prisilili iz mojega udobnega polžjega tempa :D .

Res videvam veliko tekačev, ko se peljem domov letos....kar pridruži se, saj veš, v družbi je vedno lepše :D :clap:
  • 1
  • 362
  • 363
  • 364
  • 365
  • 366
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA