prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Dragi JUSUF,

obveščam te da golada je bila. Smer kot vedno prava, tokrat pa v malo hitrejšem pogovrnem tempu. Se je izšlo za pod 50 min. Izdelan bojni načrt za tek trojk.
Tako da sva potem zadovoljna odšla do ovala vendar ne na oval ampak na :drink

Analiza je bila uspešna.
Spoštovani Jusuf,

vsem vašim poročilom navkljub me preveva dvom, da vi še tečete Golado. Namreč, kako to, da v poročilih ni bilo niti besedice o obnovi tako imenovanega edinega zoprnega dela poti trojk (ki se delno prekriva z Golado, in sicer do križišča s stopnicami)? In kako to, da pred meseci tudi niste zabeležili ne podiranja ne ponovnega odpiranja mostu čez kanal Ljubljanice?
Pa tudi med svojim duhovnim tekom po Goladi vas že dolgo nisem srečala.

Vljudno prosim za pojasnila.

S spoštovanjem,
spela*
Draga ekselenca Špela*,

Jusuf je kot kaže zelo zaseden, pa zato odgovarja moja malenkost -
Tovrstne podatke zadržimo zase, da jih konkurenca ne zve. :lol:
Drugače je res, da znamenitnih kock ni več, ampak so le še navadne.
Tudi kanal je že zalo dolgo odprt, lift pa dela le ob praznikih (enkrat smo se posklušali peljati, pa nam ni uspelo). V dokaz sporočam, da je ta most precej bolj metalen in da ni več tako izrazite delitve na leve in desne kot je bilo prej.
Ne bodi tak skeptik, na Goladi smo večkrat tudi fizično. Samo ne pred tekmo :oops:
Najbolje pa bo, da te navedbe osebno preveriš z nekaj zaporednimi inšpekciojskimi obiski
v času Golade.

Z izrazi najglobojega spoštovanja
senator (naziv mi je bil podeljen s strani heraldične komisije TF) Razy
Spoštovani senator Raziskovalec,

vaš odgovor me ni prepričal. Za prenovo ceste seveda veste, ampak ne zaradi udeležbe na Goladi, pač pa ste bili v soboto tam videni z neko svetlolaso mladenko in gospodom, ki je prepeval pesmi iz naše polpretekle zgodovine.
Mostovi se že gradijo, ampak delitve ostajajo.
Vidim, da bo potreben inšpekcijski obisk. Nenapovedan.

S spoštovanjem,

spela*
spela* napisal/-a:Spoštovani senator Raziskovalec,

vaš odgovor me ni prepričal. Za prenovo ceste seveda veste, ampak ne zaradi udeležbe na Goladi, pač pa ste bili v soboto tam videni z neko svetlolaso mladenko in gospodom, ki je prepeval pesmi iz naše polpretekle zgodovine.

S spoštovanjem,

spela*

Kaj pa most, preko tega v soboto nismo tekli. :D
:oops:
raziskovalec napisal/-a:
spela* napisal/-a:Spoštovani senator Raziskovalec,

S spoštovanjem,

spela*

Kaj pa most, preko tega v soboto nismo tekli. :D

Glede mosta ne morem nič reči, ker ga sama še nisem preverila. :oops:
Torej še uradno GOLADA danes bo, tako da nekatri lahko preverite most, nekateri lahko še dodatno analizirajo teren pred tekom trojk 2015 in to seveda uporabijo v svojo korist. Nekateri pridemo na pogovorni tempo v pravo smer.

P.S.
spela* mislim da Jusuf ne odgovarja ker bi se na tvoje vprašanje preveč razpisal in bi potem kmalu prišli na 400 stran objav za kar pa sta zagročena dva kroga na Goladi :lol:

Se vidimo točno ob 17ih :-- :--
raziskovalec napisal/-a:Res ga ni bilo, tako da smo vsi 4 veselo odtekli v času mojega letošnjega rekorda. Hvala frantje. :oops: :clap:

Za Spelo*, na progi je še vedno drevo na katerega je opozoril Zajc :D
Hoj!
cele napisal/-a:Dragi JUSUF,

obveščam te da golada je bila. Smer kot vedno prava, tokrat pa v malo hitrejšem pogovrnem tempu. Se je izšlo za pod 50 min. Izdelan bojni načrt za tek trojk.
Tako da sva potem zadovoljna odšla do ovala vendar ne na oval ampak na :drink

Analiza je bila uspešna.

Jusuf je zelo vesel, da pogovorni tempo seka. In čestitke za analizo. :) O trojkah kdaj drugič. ;)

Lp, Jusuf
Hoj!
spela* napisal/-a:Spoštovani Jusuf,

vsem vašim poročilom navkljub me preveva dvom, da vi še tečete Golado. Namreč, kako to, da v poročilih ni bilo niti besedice o obnovi tako imenovanega edinega zoprnega dela poti trojk (ki se delno prekriva z Golado, in sicer do križišča s stopnicami)? In kako to, da pred meseci tudi niste zabeležili ne podiranja ne ponovnega odpiranja mostu čez kanal Ljubljanice?
Pa tudi med svojim duhovnim tekom po Goladi vas že dolgo nisem srečala.

Vljudno prosim za pojasnila.

Draga spela*!
Vaš los dvoma me je užalostil. Očitno ste slabo brali poročila in v njih opise premagovanja različnih gradbenih ovir med Golado. Še bolj pa me žalosti, da nekako ne uspete ujeti prave frekvence za srečanje z nami, ki prisegamo k fiziki.

Lp, Jusuf
Hoj!

[quote="raziskovalec"]Draga ekselenca Špela*,

Jusuf je kot kaže zelo zaseden, pa zato odgovarja moja malenkost - /quote]

Razy hvala, da si pojasnil speli* kakšno je stanje na Goladi.

Lp, Jusuf
  • 1
  • 372
  • 373
  • 374
  • 375
  • 376
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA