Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
spela* napisal/-a:Uroš, torej boš na tekmo pritekel iz Ljubljane? (Menda ne iz Prekmurja?)

Ja :P pa ne ne iz Prekmurja :lol: bi blo malo too much :D Iz Ljubljane, tolko da se ogrejem prej pa pol iztek naredim.
Uporabniški avatar
 bernarda
Hojla Špela!

Nimam nekih pričakovanj.Važno mi je, da čim bolje odtečem. V klolikor pa pade kakšno presenečenje pa nimam nič proti. :wink:

Lp.
 spela*
A ste vsi na dopustih, se tako posvečate pripravam na tekmo, da nimate časa za pisanje, ali se nočete tekmecim izdati preveč informacij, zato se pripravljate na skrivaj? :D
Uporabniški avatar
 raf
eni treniramo,...,,,,.....,,,,,
ampak ni panike in lahko napovem, da če mi cuker ne bo padel pod 4,o mmol/l bom popravil svoj PB na destki. računam na čas 50 min se pravi 5 min km, kar je tudi ciljni čas za LM.če bo pa še volja po 25 jih grem pa še 25, da vidim kje sem. :mrgreen:
p.S.
nekaj sem jamral o tem, da je 25 krogov preveč enoličnih. bom o tem govori, ko jih bom 40 naklepal,,,,,,, :--(
Uporabniški avatar
 raf
bernarda napisal/-a:Ja, danes gremo eno na izi, po vročini, da se pripravim za sobotni šok :roll:

nas "uvožene" primorce vročinski šok ne more več presenetiti. :mrgreen:
 luzr
spela* napisal/-a:A ste vsi na dopustih, se tako posvečate pripravam na tekmo, da nimate časa za pisanje, ali se nočete tekmecim izdati preveč informacij, zato se pripravljate na skrivaj? :D

Nekateri se pripravljamo z zabušavanjem in pso-sprehajnajem in nimamo kakih posebnih podatkov za izdajo. Skrivaj se ne pripravljamo, ker vse beležijo razni vohunski sateliti.

To izdav(iv)ši čakamo kaj poreko ostali prijavljenci.
Svojo udeležbo moram žal odpovedat :| je prišlo nekaj vmes in ne bom utegnil priti tako da lepo se mejte, uživajte pa še kakšen krog zame odtečte, vidimo se če ne prej na Ljubljancu!

Lp

Uroš
Uporabniški avatar
 bernarda
Uroš Sobočan napisal/-a:Svojo udeležbo moram žal odpovedat :| je prišlo nekaj vmes in ne bom utegnil priti tako da lepo se mejte, uživajte pa še kakšen krog zame odtečte, vidimo se če ne prej na Ljubljancu!

Lp

Uroš

Ej! Jaz pa sem mislila, da bomo kakšno pametno rekli :(
Uporabniški avatar
 Classix
bernarda napisal/-a:
Uroš Sobočan napisal/-a:Svojo udeležbo moram žal odpovedat :| je prišlo nekaj vmes in ne bom utegnil priti tako da lepo se mejte, uživajte pa še kakšen krog zame odtečte, vidimo se če ne prej na Ljubljancu!

Lp

Uroš

Ej! Jaz pa sem mislila, da bomo kakšno pametno rekli :(

Palik si je nekaj gor zmijslu, samo ka mu nej trebej se priti...vraga tou... :mrgreen:

LP
Matjaž

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA