prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 tini
Bajsi napisal/-a:Helou!
Torej sva dva: Tini in Bajsi.
Tiniju se pa verjetno potem mudi v Piramido na se(k)stanek dablinašev. Je tako?!

Recimo, da sem ze nekaj casa"bivsi dablinas" (menjava sluzbe v oktobru je pac zahtevala svoj davek).
Torej ob 18:00!

LpTini
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Včeraj smo bili...
Ah, kar naj vsak zase pove, kdo je bil in kako se je imel!
Jest sem se imel fajn! V družbi sem odtekel v pojačanem tempu. Na poti sem imel malo problemov, ker me je malo tiščalo v želodcu zaradi preobilnega krožnika praženega krompirja.
Uporabniški avatar
 tini
Včeraj smo bili...
Ah, kar naj vsak zase pove, kdo je bil in kako se je imel!
Jest sem se imel fajn! V družbi sem odtekel v pojačanem tempu. Na poti sem imel malo problemov, ker me je malo tiščalo v želodcu zaradi preobilnega krožnika praženega krompirja.

Jaz sem pa rahlo cutil dvojno porcijo feferonov od dopoldanskega horsburgerja (kar pa seveda ni bil razlog, da si nisva z Alesem po Piramidi privoscila se enega :) ).

LpTini
Uporabniški avatar
 bosin
Ja, kar luštna desetka je bila,pa tudi tempo ni bil slab,prijetno.
Uporabniški avatar
 Andrejc
Prvič sem prišel na kak skupni trening in bilo je super.:P Prišel sem že 15 min prej, da sem preizkusil koleno, ki me nekaj matra, da ne bom potem sramote delal (če ne bi šlo, bi se potiho splazil s prizorišča.:nono: Najprej sem vprašal za tempo in v en glas sem dobil odgovor 6:00! OK, to bi pa šlo sem si mislil, a potem, že na PST, sem se ubadal z mislijo, al mam jest uro razštelano, al mam slab filing, ampak meni se je zdelo, da gremo hitreje. tempo ni popustil niti mimo skakalnic, navzdol pa smo še pospešili ... in potem smo prišli v cilj, pri ZOO. Med tekom sem začuda ugotovil, da mi kar gre, tudi če smo tekli hitreje, kot ponavadi tečem sam in na koncu niti nisem bil preveč izmučen. Očitno bom moral povečati tempo, ko tečem sam!:juhuhu:

Torej, meni je bil to super trening v prijetni družbi Bajsija, Tinija in Bosina.:P

lp, a

PS: na prvo analizo pa pridem enkrat naslednjič, ker se mi je včeraj mudilo.
Uporabniški avatar
 bosin
Po mojem občutku je bil tempo precej pod 5:00, morda okrog 4:40 (?)
Uporabniški avatar
 tini
bosin napisal/-a:Po mojem občutku je bil tempo precej pod 5:00, morda okrog 4:40 (?)

Po Garminu je bil 4:42.
Lep trening tempo :) .

LpTini
Uporabniški avatar
 tini
Andrejc napisal/-a:Progo sem izmeril v GIS-u na eni stari 1:25000, ki je po mojem kar točna. Dolžina je 9,5 km.
Torej je bil tempo, tako kot pravi Bosin, okorg 4:40.

Meni pa Garmin 10,1km (s tem da sva z Bosinom pred koncem naredila se en dodaten ovinkec - za ene par 100m ga je bilo).
Tako, da smo kar blizu. :)

Lp,Tini
Uporabniški avatar
 Bajsi
tini napisal/-a:
Andrejc napisal/-a:Progo sem izmeril v GIS-u na eni stari 1:25000, ki je po mojem kar točna. Dolžina je 9,5 km.
Torej je bil tempo, tako kot pravi Bosin, okorg 4:40.

Meni pa Garmin 10,1km (s tem da sva z Bosinom pred koncem naredila se en dodaten ovinkec - za ene par 100m ga je bilo).
Tako, da smo kar blizu. :)

Lp,Tini

Helou!
To se pravi, da lahko svoje števce na biciklnih vržete stran. Progo sem pet let nazaj zmeri s tremi različnimi števci na treh različnih biciklih. Rezultati so bili vedno okoli 10,5 km. Plus minus 100 metrov!
Svašta!
Uporabniški avatar
 Andrejc
To se pravi, da lahko svoje števce na biciklnih vržete stran. Progo sem pet let nazaj zmeri s tremi različnimi števci na treh različnih biciklih. Rezultati so bili vedno okoli 10,5 km. Plus minus 100 metrov!
Svašta!

Mogoče si imel premalo napolnjene gume na biciklih (se hecam).
V GIS-u ne zajameš vseh majhnih ovinkov, s kolesom se voziš cik-cak Garmin pa je pod krošnjami malo interpoliral, tako da je dolžina verjetno nekje vmes, torej okrog 10 km (hm, samo 500 m cikcakanja pa tudi ni lahko naklepat. Bom poskusil poiskat kako natančnejšo karto, npr.: 1:5000 ali dof)

LPa

ps: uf, ne smem tako intenzivno razmišljat, bom še vročino dobil.
Uporabniški avatar
 MihaPR
ja 1:5000 bi mogla bit nekje pr men doma, GIS je pa v službi, tko da ce ne bo kdo pred mano, lahko cez kasen teden tocen podatek. Drgac pa, DOF verjetno problematicen, krožnje in nevidenost steze?
Uporabniški avatar
 tini
A gre kdo danes ? 18:00.

LpTini
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Tako kot včeraj, tudi danes zaradi objektivno subjektivnih razlogov ne morem.
Upam, da dobiš še koga.
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Po Golovcu noče noben.
Bi po Rožniku kdo?
Pegaz!?
Jutri, ob 16.30 na makadam parkirišču, čez cesto od ZOO-a.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA