Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Jaz pa tale Sežana si nisva nekaj zelo naklonjeni, lani me ni bilo med rezultati, letos se najdem med moškimi :D . Ampak sem stvar hitro uredila. Tekla sem dobro minuto hitreje kot lani, seveda na 8km.....37,43neto,
Jaz pa sem pogrešela še teranov liker :lol: :lol: :lol: .
Drugače pa je bil to en vesel dan, v dobri družbi, dež se nas je usmilil :) ,hvala špeli* za prevoz, ostalim za smeh :lol: :lol: :lol:

:wink:
spela* napisal/-a:Ciljni čas 1:50:00 zgrešila za 17 sekund.
Tik pred ciljno ravnino prehitela predsednika vlade.
To je to.

Sedaj nisva več dobra zajčka jaz in Tomaz77, :( sedaj moraš biti vsaj predsednik vlade :lol:
Loni napisal/-a:Špela, toliko da veš, tebe sem opazila in začela vpiti, predsednik who... Če mi ne bi 5rca rekla, sploh ne bi vedela, da je tekel mimo. :wink:

Saj ga tudi jaz ne bi opazila, če ne bi na zadnjem klancu slišala, da se vsi ob progi derejo "dajmo, Borut" (no, eden je zavpil: "Borut, tako si slab pri teku kot pri politiki"). Potem sem se le vprašala, če ni pred mano Pahor - in ko sem se prepričala, da je, sem, namesto da bi se še dalje vlekla do cilja (kot sem se od makadama dalje), sem "stopila na gas", da ga prehitim. Vse je v glavi, čuj. :D
ROSI64 napisal/-a:
To je to.

Sedaj nisva več dobra zajčka jaz in Tomaz77, :( sedaj moraš biti vsaj predsednik vlade :lol:

Rosi,odpadla sva kot star gumb od hlač..... spela* se sedaj drži v visokih krogih. :lol:
Si naredila v cilju kakšen intervju, ga vprašala če ti bo zajček v Radencih oziroma obratno ga boš peljala pod 1.40?
Tomaž 77 napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:
To je to.

Rosi,odpadla sva kot star gumb od hlač..... spela* se sedaj drži v visokih krogih. :lol:
Si naredila v cilju kakšen intervju, ga vprašala če ti bo zajček v Radencih oziroma obratno ga boš peljala pod 1.40?

Intervjuja nisem naredila, ker v Sežani nisem bila službeno. :D
Za zajčka (in tudi sicer) imam veliko raje vaju - a kaj, ko sta bila oba prehitra zame. :(
V Radencih bo pa že moralo iti pod 1:40. Ker grem na 10ko. :--
Lahko pa se kdo od vaju že zdaj javi za zajčka v Ljubljani. :mrgreen:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA