Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ZarkoM napisal/-a: Tako da, oranžni, če si pogrešil še koga, prosim sporoči, saj si iskreno želimo, da bi bili v rezultatih zajeti vsi tako kot si zaslužijo.

Ja, na listah pogrešam Dušana Šuena (734), ki je na Lenzovih fotografijah tik za mano. Žal pa nisem uspel preveriti, če je šel skozi "finiš" lijak :?

Lep pozdrav!
Mirna napisal/-a:Hvala ZarkoM!!! Ste pa res perfektno zorganizirani :lol: Vsaka vam cast!!!

Mirna, čisto perfektno ravno ne. :-D Od včeraj so namreč objavljeni popravljeni rezultati, čeprav iz datuma obdelave (spodaj levo na straneh) ne izhaja, da gre za spremenjeni dokument. Vsekakor pa so upoštevane vse napake na katere smo bili opozorjeni oziroma smo jih opazili sami.
Na zadnji tekmi je bilo opaziti eno posebej zanimivo
demonstracijo poštene igre.
Zdaj nas je res veliko in zgodi se, da se pred ciljem
ustvari strnjena kolona, ki gre počasi skozi cilj in se
evidentira.
Pa se najde tekmovalka, ki je imela še posebej izrazit dan
na temo samopreseganja in obide kolono kakšnih dvajsetih
konkurentov, potem pa v cilj. Halo.
No takšna inventivnost bo od te nedelje dalje, ko bo
start spodaj, v kali onemogočena. Ker se bo pač kolona bolj raztegnila
in v cilju ne bo takšne zgoščenosti.

Lenz, ponovno si ustvaril super foto seanso. :clap:
Saj smo medijsko bolje pokriti, kot marsikateri olimpijski šport.

Na čipe se bomo hitro navadili. Urejanje rezultatov pa bo lažje
in še bolj zanesljivo.

Tole Pohorje je res zakon. In kaj bomo imeli čez dobrih 30 ur?
Bo led, sneg, blato ali sonce? Ali kar vsega po malem? :D
Uporabniški avatar
 Z*
PeterM napisal/-a:Pa se najde tekmovalka, ki je imela še posebej izrazit dan
na temo samopreseganja in obide kolono kakšnih dvajsetih
konkurentov, potem pa v cilj. Halo.

O ti packa! Ajo poznamo? :mrgreen:
Lenza ne bom nič hvalila, sem tako zmatrana videti na fotkah :shock: ... bo moral res nekaj narediti s tem aparatom, da se to malo spremeni ... :D
Vsa čast organizatorju in vsem prizadevanjem, ki rezultirajo vedno nekaj novega in novo pomeni področje neznanega. Kljub vsemu, kar bom napisal, ni usmerjeno proti organizatorju, niti proti ubogim žrtvam, ki jih je nemočne v vrsti nekdo prehiteval.

Malo analogije: ko sem na neki vaški tekmi na Madžarskem pritekel v cilj, se nisem postavil v vrsto, ki se je tam nabirala, saj sem mislil, da jaz že ne bi takoj malical, ali kaj že pač oni tam čakajao. Kmalu sem ugotovil, da je treba stopiti v vrsto za evidentiranje startne številke in to je borba za uvrstitev med rezultate. Res sem se temu smejal. Vseeno pa se je to dogajalo za ciljno črto. Take organizacije v Sloveniji še nisem videl in je pri nas nenavadna. Za vse okoliščine, ki se potem dogajajo ljudem, ki tečejo v cilj, ne moremo kazati na posameznika. Če pa že, to ni pošteno. Organizacija mora zagotavljat brezhibnost in kadar je ne, niso krivi udeleženci.

Predlagam, da se naslednja leta zgornji start prestavi na nižjo prelomnico.

Vsekakor pa pozdravljam posodobitev merjenja in uvedbo RFID tehnologije. Si predstavljam nemočnega merilca na cilju z zmrznjeno kulico.

Aja, nisem videl skrinjice za prostovoljne prispevke. Zagotovo je vredno podpreti to volonterstvo in pomagati pri pokrivanju stroškov.

Se vidimo. POHORJE JE ZAKON. :clap:
Medtem ko vi že dirkate po Pohorju (jaz sem danes žal zaradi poškodbe ostala doma :--( oz. sem v službi), berem o "incidentu" prejšnji teden. Jaz sama tega sicer nisem registrirala, moram pa napisat svoje mnenje, ker me jezik srbi. :--

ZdravkoC napisal/-a: Za vse okoliščine, ki se potem dogajajo ljudem, ki tečejo v cilj, ne moremo kazati na posameznika. Če pa že, to ni pošteno. Organizacija mora zagotavljat brezhibnost in kadar je ne, niso krivi udeleženci.

POHORJE JE ZAKON. :clap:

Jaz pa menim, da je vsakemu z malo "zdrave pameti" (to je lahko relativno) jasno, da se v "ciljnem lijaku" ne prehiteva, ker s tem ko laufaš mimo stoječih-čakajočih tekmovalcev ne pokažeš ravno da si boljši od njih in si tudi tiste točke ne zaslužiš!

Vsaka čast organizatorjem za ves njihov trud. :clap:
Škatla za prostovoljne prispevke pa je na mizi spodaj pri prijavni službi. Pa dajmo vsi res vsak teden tudi kaj prispevat. Če bi vsak tekmovalec samo 1 Eur vrgel v tisto škatlo..... :wink:

Se vidimo, upam da naslednjo nedeljo. :D
ZArko M, prosim, ne se posipavati s pepelom. Volonterstvo je vedno hvale vredno! Ne moremo pricakovati da bo vsaka novost (cipi) takoj brezhibno delovala. V prvih 3-eh tednih se tako se ne loci zrnje od plevela. Danes pa se je ze videlo kdo kam spada, poleg cipov ste imeli se ljudi,ki so zapisovali stevilke.
ZA me ste najboljsi :laola
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA