prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 muc
NANIKA napisal/-a:Ne vem, lahko da sem ga tudi pozabila zapreti. Vem da ni težko (mam tud jest SLO navodila :lol: :lol: ) sam jo moram kupit!!!

Ej a ti jo lahko jest pošljem :lol: ???
Uporabniški avatar
 teka-teka
:) Nanika in Muc, sem se tudi jaz odločila za nakup tovrstnega Polarja, ker nikoli nisem vedela koliko tečem oz. kako hitro. No, upam, da se mi baterije ne spraznijo tako hitro. Koliko pa si ga uporabljala Nanika?

Treniram pa, kaj jaz vem. Se mi zdi, da kar neki tečem, potem gledam plana treningov (iz Poleta, pa onega iz Nedela). skratka, teden končam z malce več kot 40 km, vesela pa sem, če mi rata na kako org. prireditev prit, ker imam težave z varstvom malčice. Skratka, mal sem izgubljena, zadnji čas, da se spravim sama na 21 km in prečekiram kje sem. :)
Uporabniški avatar
 NANIKA
Joj najlepša hvala ampak bom poskusla da pridem še trgovine.

Je blo že danes na teku zanimivo. Na tek hodim s psom in okoli pasu sem imala obešen štrik. Po vsem teku pridem domov, štrika pa nikjer. Ni mi preostalo drugega, kot da sva šle nazaj po isti poti. Na srečo sem ga dobila, če ne bi lahko tekla še zdaj.
Uporabniški avatar
 NANIKA
Uro imam od maja, pa tudi vprašanje kolk je bila baterija že stara. Kaj rabiš mogoče SLO navodila.

Bi bilo zanimivo, da bi se srečali v LJ, sam kaj ko bo taka gužva, pa še prvič na 21-tki.

Sej tud jaz tečem ko se mi zdi, mi je pa fajn da vem približno kolk km nardim. Sem pa tudi dobila eno sotekačico da greva vsaj enkrat na teden skupaj, je boljš za motivacijo.

Lp
Uporabniški avatar
 muc
teka-teka napisal/-a::) Nanika in Muc, sem se tudi jaz odločila za nakup tovrstnega Polarja, ker nikoli nisem vedela koliko tečem oz. kako hitro. No, upam, da se mi baterije ne spraznijo tako hitro. Koliko pa si ga uporabljala Nanika?

Treniram pa, kaj jaz vem. Se mi zdi, da kar neki tečem, potem gledam plana treningov (iz Poleta, pa onega iz Nedela). skratka, teden končam z malce več kot 40 km, vesela pa sem, če mi rata na kako org. prireditev prit, ker imam težave z varstvom malčice. Skratka, mal sem izgubljena, zadnji čas, da se spravim sama na 21 km in prečekiram kje sem. :)

Jest sem skoraj doktorat naredil katero uro nabavt...v vsaki trgovini je vsak svojo robo hvalil, ampak zaenkrat mi ta res ful odgovarja, ima vse
kar potrebujem za mojo "rekreacijo". Kolk km nanese na teden pa niti ne vem točno(dostikrat tečem brez food-poda...če poznam dolžino)ampak se mi zdi da tud tam okrog 40-50km tko, da si lohka čist zadovoljna s svojim tekom...sploh glede na obveznosti :lol:

A greš na LJ maraton?

lp
Uporabniški avatar
 muc
NANIKA napisal/-a:Joj najlepša hvala ampak bom poskusla da pridem še trgovine.

Je blo že danes na teku zanimivo. Na tek hodim s psom in okoli pasu sem imala obešen štrik. Po vsem teku pridem domov, štrika pa nikjer. Ni mi preostalo drugega, kot da sva šle nazaj po isti poti. Na srečo sem ga dobila, če ne bi lahko tekla še zdaj.

To morm pa še jest probat...grem tečt, nekej izgubim in potem imam izgovor, da grem lohka še nazaj tečt,mislm iskat :wink:

Važno, da si našla štrik za psa :D
Uporabniški avatar
 Andraz
hehehe
jest sem ugotovu, da morm tečt čim dlje v eno smer, pol do doma se že nekak prulečem.... :lol:
Uporabniški avatar
 muc
A tečeš od doma?
 tamt
Andraz napisal/-a:hehehe
jest sem ugotovu, da morm tečt čim dlje v eno smer, pol do doma se že nekak prulečem.... :lol:

tudi meni je ta taktika najljubša, ker pol pač ni izbire :lol:
pa še fajn filing je ko pridem na cilj in sem lahko sama na sebe ponosna da sem zmogla tako razdaljo; na koncu mi je ponavadi sploh ni noben problem pretečt, samo včasih se mi na začetku zdi, da ne bom nikamor prišla in ni neke prave energije, pol pa po kakih 5, 6 km padem not in bi kar tekla in tekla :D
Uporabniški avatar
 Andraz
muc... al tečem okol doma (do jezera, okoli in nazaj mi še ni ratalo je pa v planu ta teden), ali grem z avtom do jezera in okoli tečem, pa še eno varianto mam, da grem v Kamnik na trim, mi je tud full všeč....
šel sem pa zadnjič iz Prevoj v kamnik, cel podvig :lol:

tamt se čist strinjam...
Uporabniški avatar
 NANIKA
Ekola, food pod sem usposobla! Danes polno člankov v Poletu od LM.
Uporabniški avatar
 muc
Čestitke za food-pod!!!!

A pa se najde kej pametnega v teh člankih Poleta?
A je dons zraven Slovenskih novic?
Uporabniški avatar
 NANIKA
Ja pri slovenskih. Ne vem, neki je od Fartleka, potek na dan tekmovanja (garderobe, tuši, okrepčevalnice...)
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
oo vsi ste že laufal. Jst pa prebijam zadnje minute v službi. :roll:

No ja. Komaj čakam da pridem domov in da si privočim KONČNO laufanje vsaj 1h.

Ja upam da res piše v poletu kj pametnega, ker vsakič ko sem vzela polet v roke (zadnje čase je to bolj pogosto) ... je bil čist brezvezen. Torej kako trenirati na 10km :| to mi pa res pomaga.
Uporabniški avatar
 Vreme
NANIKA napisal/-a:Ja pri slovenskih. Ne vem, neki je od Fartleka, potek na dan tekmovanja (garderobe, tuši, okrepčevalnice...)

ZAnimivo, na spletni strani ljubljanskega maratona pa niti besede o tem :?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA