Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 MihaPR
Pa saj ne gre samo za tartan. Če recimo pogledamo v Mengeš tisti športni park. Gre za splošno okolje za rekreacijo, kjer je prostor tako za nogomet, tek, košarko, odbojko, proste športe, poligon za rolerje, itd.
Uporabniški avatar
 daneb
Po Vaših odgovorih se vidi, da ne mislite resno z obnovo steze na štadionu v Mekinjah razen par izjem, ki so pripravljeni tudi z lastnim delom kaj narediti. Čakanje na druge, da bodo delali namesto Vas pa mislim, da ne bo prineslo rezultata glede ureditve steze. Nekje je treba začeti zato sem predlagal akcijo za nedeljo dopoldne. Odziv je pa tako majhen v pozitivnem smislu, da nima smisla, da nas pride veliko manj od deset takih, ki smo pripravljeni nekaj narediti zastonj ( udarniško ). Počakajmo še kakšen teden morda se bo situacija spremenila na bolje. :D
Uporabniški avatar
 tae
daneb napisal/-a:Po Vaših odgovorih se vidi, da ne mislite resno z obnovo steze na štadionu v Mekinjah razen par izjem, ki so pripravljeni tudi z lastnim delom kaj narediti. Čakanje na druge, da bodo delali namesto Vas pa mislim, da ne bo prineslo rezultata glede ureditve steze. Nekje je treba začeti zato sem predlagal akcijo za nedeljo dopoldne. Odziv je pa tako majhen v pozitivnem smislu, da nima smisla, da nas pride veliko manj od deset takih, ki smo pripravljeni nekaj narediti zastonj ( udarniško ). Počakajmo še kakšen teden morda se bo situacija spremenila na bolje. :D

daneb, jaz vseeno mislim, da smo vsi, ki smo se tu javili, pripravljeni nekaj narediti v tej smeri, seveda zastonj, saj nam ne more nihče tega plačati, težko pa se bomo vsi našli ob istem terminu. Saj veš, ljudje imajo(mo) družine, potem so tu tekme, pa razni izleti, pa služba, pa .... Skratka polno nekih obveznosti. Evo, jaz bom v nedeljo dopoldne prišel gor, če bosta izpolnjena 2 pogoja: 1. če ne bo deževalo, 2. če ne bom šel na tekmo v Kočevje. Tako, da nima smisla čakati, da se nas zbere 10, kdor pač lahko pride naj, kdor pa ne, bo pa drugič, saj ni problema.
Uporabniški avatar
 daneb
V redu, jasno, da tisti, ki so nujno zadržani ne morejo zmeraj priti na akcijo. Dobro bi pa vseeno bilo, da se nas vsaj toliko zbere,da nas ne bo strah tam na štadionu. :D
Za začetek bom kar vesel, če nas bo vsaj pet. Vsak pa naj s seboj prinese kakšno motiko za odstranjevanje plevela. :lauf: :D
 Olinad
Delovni akciji se bom pridružil, čeprav nikoli ne tečem tam.Lepo je, da se skupina rekreativcev trudi, tisto "travco" bomo že populili in pograbili stezo. Hitro pa bo zrasla nova in tudi v primeru tartana bo tako, če zadaj ne bo kakega atletskega društva, vzdrževalca in pa najvažnejše- uporabnikov, ki bi dnevno uporabljali progo, pripravljali tekme, treninge in bi jo tako ohranjali živo. Takrat tudi denar ne bi bil tak problem. Pogosto se vozim mimo, pa še nisem videl na stezi tekača. S tartanom verjamem , da bo nekoliko boljše, dobili pa ga bomo le,če bodo potrebo po njem pokazali tudi v šolah in športnih društvih, množica rekreativcev pa bo tam še vedno le občasni gost. Imamo preveč lepših naravnih tekaških poti povsod okoli.
Strinjam pa se, da bi z nekaj urami dela naredili stadion prijaznejši, pa še kamniški Tekaški forum bi "skup stopu"
Lep pozdrav
Uporabniški avatar
 cvalenti
Čeprav podpiram to akcijo,mislim,da iz te moke ne bo kruha.Prvo kot prvo,vi oz.mi se bomo trudili za stezo ,da bo kolikor toliko v normalnem stanju,brez plevela,da bo normalen tek brez možnosti zvina noge ,ker steza je res XC (cross country),tisti plevelček bo po prvem dežku ponovno na planu!!!Prvi dež ko pride,bodo nogometaši z kopački spet vse zrili kot "prašiči".
Zato mislim,da če že boste/bomo kaj naredili je prvo treba na pogovor z nogometaši saj samo oni(ja SAMO ONI) zrijejo progo in nihče drug.Na urejenih štadionih imajo čez stezo pogrnjeno zeleno preprogo in nogometaši nimajo kaj stopat na stezo,to je dovoljeno le v Kamniku ,ker ni odnosa,trenerjem se pa tudi pomoje jebe.
Vsekakor je tudi član tega foruma bivši trener in mislim,da lahko on izpostavi stik z NKK in malo poizve v tej smeri.
Če se bodo nogometaši držali pravil,sem tudi jaz zdraven in mi ne bo problema razkirati en dan v mesecu za ureditev in če se bo to držalo in bodo videli,da ste/smo resni mislim,da je to korak k zmagi,drugače menim ,da je to res pljunek v morje!!
Tudi neka organizacija ,ki je štimala trim stezo pred leti je poštimala štadion a kaj ko ni bilo resnih ljudi in pač štadion je tak kot je, žalostno toda resnično!!!

lp T :evil:
Uporabniški avatar
 daneb
Upam, da se jutri vidimo v čim večjem številu :laola
Uporabniški avatar
 tae
Vem, da vam ta informacija ne bo kaj dosti pomenila, pa vendar se moram opravičiti, da me jutri na kamniškem štadionu ne bo, ker sem se odločil, da grem vseeno na tek Veronike Deseniške v Kočevje. Zadevo imam vsekakor še vedno v mislih in prvič, ko bom na štadionu opravil kakšen trening (kar bo verjetno kmalu) bom lastnoročno populil ven tudi nekaj plevela na progi. Še vedno sem pa zato, da se enkrat le dobimo vsi potencialni kandidati in se bolj konkretno vse dogovorimo kako in kaj. Jaz bi imel napr. čas v petek okoli 22h zvečer (upam, da vam ni to prepozno)
 hribovc
Tae, ti nisi resen. Samo opletaš in nakladaš o predlogih, dogovarjanju, ko pa bi bilo potrebno poprijeti za delo, pa kar eni razlogi (grem na tek...)
Uporabniški avatar
 tae
hribovc, sicer te ne poznam, pa tudi ti ne mene. Ne mislim se tu na forumu pregovarjati s tabo. Če si Kamničan, se bova sigurno kdaj srečala in se osebno pogovorila kako in kaj. Drugače pa nikoli nisem 100% obljubil, da to nedeljo pridem. Če pogledaš malo prispevkov gor, ti bo jasno. Vsak pač nima časa vsak dan in ob vsaki uri. Evo, če se bo še kdo javil, da se dobimo v petek zvečer v tamkajšnjem lokalu za sestanek, se oglasi, da še osebno spoznam naše pametne.
Uporabniški avatar
 daneb
Moram Vas obvestiti o nedeljski akciji na štadionu, da je v celoti propadla. Udeležba je bila, če ne štejem sebe 0 ( nič ) udeležencev. Po vsej verjetnosti ni v nedeljo nihče imel časa. :D Predlagam, da se res dobite v lokalu kot je predlagal tae morda bo tam udeležba kaj večja samo mene tam ne bo, ker se mi zdi malo pozno. Vi se kar zmenite in naj eden tukaj na forum napiše kakšna bo situacija naprej.
Jaz sem si stezo ogledal od blizu šel sem okrog in stanje steze je še slabše kot je videti od daleč. Odstranjevanje plevela bo zahtevalo kar veliko prostovoljnih ur kar pa ni največji problem. Slabše se mi zdi to, da pri košnji zelenice igrišča pokošena trava leti na stezo in se tam spreminja v kompost. Cela steza pa tako ne bo več uporabna, ker nogometaši skladiščijo pomožne gole ob stezi, kjer pa je zaradi ptemalo odmaknjene ograje prostot ožji kot goli in štrlijo na stezo.
Moje mnenje je, da je škoda vsakega denarja za tartansko podlago na stezi dokler bo odnos do steze takšen kot je sedaj. Potrebno se bo dogovoriti s pristojnimi o souporabi štadiona, da se ne bo dogajalo kar se dogaja zdaj :cry:
LP Dane
 ton
Mogoče se od zunaj bolje vidi, ampak kar moram malo vzet v zaščito Taeta, ki se matra za SISTEMSKO rešitev problema, medtem ko se je Daneb lotil zadeve na udarniški način, ki je seveda tudi prav simpatičen, ampak potem je bolje, da s štadionsko travo vsake toliko dobro nasitiš čredo ovac.
Par zagnanih 'civilov' lahko še tako z lopatkami ureja štadion - na koncu boste izpadli še izgovor mrcinam, ki so odgovorne za usodo objekta, češ 'pa tako lepo jim gre, ne bomo zdajle motili s kompletno prenovo. Pa prihodnje leto'.
 Alex05
Ja lahko rečem, da sem pričakoval da na horuk akcija ne bo ravno uspešna (vseeno sem upal da daneb ne bo sam), zato še enkrat kot sem že predlagal in kot je rekel Tae, začnimo s sestankom. A bi šlo mogoče kaj prej kot ob 10-ih?
Uporabniški avatar
 tae
Tako pozno uro sem predlagal zato, ker imam prej otroke, žena pa pride domov iz popoldanske službe šele okoli 21:30. Seveda se ostali lahko dobite že prej, jaz pa se vam pridružim, takoj ko se "rešim" varstva.
Uporabniški avatar
 tae
Ob 21h bom še enkrat pogledal tu gor, če se dobimo ali ne, če se nihče ne bo oglasil, to pomeni, da ne. Verjetno bo hribovc spet pameten, da itak samo mal nakladamo.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA