Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
spela* napisal/-a:
lenči napisal/-a: Kateri drugi viri pa govorijo :?: .

Svojega vira pa ne morem izdati. :D
(sem pa same dobre stvari slišala :D )

No, dokler govorijo same dobre stvari je vse OK :wink: :lol: . Bom morala res priti pogledat, kaj tam v prestolnici dogaja na tekih :wink: :lol: . Samo še "moj vir" poprosim, da gre z mano, da se ne zgubim :wink: :oops: .
Uporabniški avatar
 niki
ojla,

sama sem tudi začetnica. Začela sem pozimi, ampak sem zaradi zdravstvenih težav uspela tečt komaj 5x. Tekla sem 5 km po ravnem, takrat je bil moj najboljši čas 35 min (po mojem mnenju samo zaradi vzpodbude mojega, ki je tekel ob meni). Sedaj sem ponovno začela ta teden in sicer tečem (no ja 2x sem šla :roll: ) v Mostecu, kratko progo 5,2 km 38 min.

Predvsem potrebujem motivacijo :D , ker se stvari, ki mi ne grejo zlahka težko lotim in tek je eden izmed njih, tako da bi mi kakšna družba koga ki je bolj počasne sorte, prav prišla :D
Nazadnje spremenil niki, dne 15 Avg 2008, 15:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lenči
niki5 napisal/-a:ojla,

sama sem tudi začetnica. Začela sem pozimi, ampak sem zaradi zdravstvenih težav uspela tečt komaj 5x. Tekla sem 5 km po ravnem, takrat je bil moj najboljši čas 35 min (po mojem mnenju samo zaradi vzpodbude mojega, ki je tekel ob meni). Sedaj sem ponovno začela ta teden in sicer tečem (no ja 2x sem šla :roll: ) v Mostecu, kratko progo 5,5 km 38 min.

Predvsem potrebujem motivacijo :D , ker se stvari, ki mi ne grejo zlahka težko lotim in tek je eden izmed njih, tako da bi mi kakšna družba koga ki je bolj počasne sorte, prav prišla :D

Niki, jaz sem za fizično družbo malo predaleč :wink: , te pa spodbujam v mislih in ti čestitam :clap: za odločitev in navijam zate :laola . Če pridem septembra teči na Rožnik (enkrat sigurno) se pa vidiva :wink: :lol: . Pa prijeten tek ti želim.
Uporabniški avatar
 niki
lenči,
hvala za vzpodbudo :D
Ti pa le pridi septembra, jaz samo upam, da me bo do takrat tek malo bolj zasvojil oz. da mi bo šlo malo bolj zlahka :) sej sem sicer zelo zagreta dokler še ne tečem, samo med tekom potem bijem mislne boje :D
Uporabniški avatar
 Hojca
Niki,
če želiš, se lahko kaj zmeniva :juhuhu: - poglej ZS.
Uporabniški avatar
 tamy
Hello!
Tako, pa je uspelo danes tudi meni. Odkar sem nehala trenirati atletiko (torej od novega leta) nisem niti enkrat obula superg in šla tečt. Hodila sem na aerobiko, a je bilo premalo intenzivno zame, potem pa se je bližala matura in sem več ali manj sedela za knjigami.

Pa sem si dajala neke plane, cilje, želje na list papirja, a jih nikoli nisem uresničila. Kilogrami so rasli in rasli... Sedaj jih imam 5 več kot januarja. In na morju sem se odločila, da bom tudi letos šla na Ljubljanski maraton odtečt desetko. Lani sem tekla 56 minut, predlani pa 62.

Bala sem se, da se mi zjutraj spet ne bo dalo vstat, ko bo budilka zazvonila. Ampak ne, dvignila sem svojo rit iz tople postelje, obula superge in nato 25 minut počasi tekla. Ko sem prišla domov, sem naredila še 80 trebušnjakov, skočila pod tuš, nato pa pojedla zajtrk, ki je bil veliko drugačen kot ponavadi (včasih sem vsakodnevno jedla Chocapic čokoladne krogljice v mleku).

In počutje?Odlično. :D
Uporabniški avatar
 lenči
Bravo Tamy za odločitev :clap: . Ampak tole s trebušnjaki :oops: , kapo dol.
Uporabniški avatar
 tamy
lenči napisal/-a: Ampak tole s trebušnjaki :oops: , kapo dol.

Sem ji delala v dveh serijah (2x40), drugače jih 80 naenkrat ne bi naredila, ni šans zaenkrat.

Je pa res, da smo na treningih vedno naredili veliko trebušnjakov in s tem nikoli nisem imela problemov.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA