prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

V bljižni prihodnosti ko boste že vsi z dopustov in bo malo bolj lepo vreme bomo pa eno degustacijo mojih omak naredili če bo koga zanimalo. Imam tudi take za navadne smrtnike, da ne bo pomote. Če Mojca in lenči nista duše spustile... :D
Poldy76 napisal/-a:Pajo tile tvoji zvarki bi mene tudi zanimali... Včasih sem se tudi sam nekaj malega ukvarjal s tem...sadil feferončke in pekoče vražičke...potem pa so se začele zdravstvene težave...

Kaj zdravstvene težave zaradi čilijev? Sem prav razumel :shock: ? Ravno nasprotno.Striček Google ve zakaj je vse dober, da ne bom kot cigan, ki svojo robo hvali. Pošlji na ZS kar te zanima.
Zadnjič sem omenil, da ne bo dežja. Ne - mislim , da se je skoraj oblak utrgal. Noro dobro tuširanje. Kaj bo danes poleg teka? Tega še pokojni Trontelj ne ve pa je blizu informacijam. Se vidimo. Kustus veliko vstopnic te čaka v avtu samo me spomni, da ti jih dam.
Ni nas bilo veliko. Pač špica dopustov. Zato pa res po dolgem času v družbi Sončke pa še 2 sončka je pripeljala . Pa nepogrešljiva Mojca tudi ni manjkala tako, da vesel dobre družbe. Vreme kot naročeno.
Pajo in Mojca, hvala za družbo. Naj omenim, da je Pajo štartal v lahkotnem drncu, da sem kar debelo pogledala, saj sem upala, na lagan lenoben dopustniški tekec. Samo to bi bilo pravzaprav brez veze, zato tudi sva prišla z Raziskovalcem na Krožnik, da naju kdo preganja.
Mah, vse se je spremenilo, še Pajo ni več to kar je bil. :-) In Mojca tudi, je šibala v hrib ...
Tako da je Tari (naš pes), ki ima trenutno največ kondicije, več tekel z njima kot z nama. :-)
Pa vse o čilijih sva izvedela ...
Super je bilo.
Krožnik je en sam matr. Klanci vse strmejši, tempo za znort hitr. Bo treba večkrat pridet. Marmelado testiral, ostalega pa še ne. Njami, njami, sam se upam jest le v majhnih količinah. Bravo Pajo za tempo . Me še Jusuf na Goladi ne goni tako močno :wink:
raziskovalec napisal/-a:Krožnik je en sam matr. Klanci vse strmejši, tempo za znort hitr. Bo treba večkrat pridet. Marmelado testiral, ostalega pa še ne. Njami, njami, sam se upam jest le v majhnih količinah. Bravo Pajo za tempo . Me še Jusuf na Goladi ne goni tako močno :wink:

Ko boš pri volji bova enga ta hitrega usekala. Vsaj za mene hiter. Ostale pa zebe ko z mano tečejo. Iščejo rokavice ,kape, dolge rokave...
Pajo, tako da veš, midva z Raziskovalcem besno trenirava in sva bila včeraj tudi na Krožniku. Ker te ni bilo, sva se na brzino izgubila, človek ne more verjet. No, nisva se izgubila, sva pač svoj Krožnik naredila.
Seveda nas je bilo več, ampak tisti so odbrzeli naprej. Sva jih opazovala, pa se nama sploh niso zdeli tako hitri. :-) Pol sva pa pogledala drug drugega in ... :roll: To je pa res smešno.
Sončka napisal/-a:Pajo, tako da veš, midva z Raziskovalcem besno trenirava in sva bila včeraj tudi na Krožniku. Ker te ni bilo, sva se na brzino izgubila, človek ne more verjet. No, nisva se izgubila, sva pač svoj Krožnik naredila.
Seveda nas je bilo več, ampak tisti so odbrzeli naprej. Sva jih opazovala, pa se nama sploh niso zdeli tako hitri. :-) Pol sva pa pogledala drug drugega in ... :roll: To je pa res smešno.

Res smešno. Ampak na brzino se nisva izgubila. Prva polovica proge je bila povsem po predpisih, potem pa je Razy v enem križišču zgrešil in namestom proti Mostecu sva se vrnila proti vrhu našega velikega pisatelja.
Smešno je bilo, ko je Sončka hotela že po 2 km na kavo in bi skoraj zagrabil to idejo. Samo je bilo do avta predaleč. Sva pa zato naredila svojo varianto,ki je nekaj čez 8 km. Ker sem imel vklopljen GSM imava to varianto tudi lepo narisano. Pripeti pa je (zaenkrat še ) ne znam.
Bil sem na Bledu -diagnostični center. Razlog? Bula na mestu kjer sem bil 4x operiran na kolku. Strah ima velike oči priznam. To je bilo slab mesec nazaj. Res me ni nič bolelo sprva je bilo rumeno čez 4 dni pa vijolično. Torej zatrdlina debeline večjega oreha je zginila sicer me ni nič oviralo pri teku bil pa je nek zoprni občutek. Kaj je bilo to? Natrgana mišica. :D Imel sem srečo, da sem lahko tekel in vso zadevo nič poslabšal. Uh sva šla z ženo takoj na kavo in kremšnito ko sem končal. Sem se pošteno odahnil. V torek se vidimo.
  • 1
  • 421
  • 422
  • 423
  • 424
  • 425
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA