prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 miciM
raziskovalec napisal/-a:Pravkar je takoj zmanjkalo marmelade by MiciM, njam , njam, njajm.

Obveščam, da je nekaj kozarčkov marmelade še na voljo, jih v torek prinesem seboj na tek.
Opravičilo Don Bobru, ker smetim, ampak to je energijska marmelada, ki pomaga pri teku :lol: :lol: :lol:

:wink:
Uporabniški avatar
 milkec
A bi kdo ta torek pretekel dvojno? Se pravi ob cca 17.00 prvi del (kjerkoli bi že šel) in potem ob 18.00 še klasično?
Uporabniški avatar
 Laufer
miciM napisal/-a:Obveščam, da je nekaj kozarčkov marmelade še na voljo, jih v torek prinesem seboj na tek. :wink:

Sem interesent, če jo Razy tako hvali, potem mora biti nekaj na tem :D
Uporabniški avatar
 milkec
Laufer napisal/-a:Sem interesent, če jo Razy tako hvali, potem mora biti nekaj na tem :D

Verjemi, da je... Bi z veseljem zmazal še en kozarček. Ampak naj imajo prednosti tisti, ki je še niso imeli možnosti preizkusiti ;)
Uporabniški avatar
 Sončka
Milkec,
jest sem za dvojno. Pa počasi, upam.
Lp, I.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Milkec,

sem za dvojno porcijo K-Rožnika. Recimo takole 99% (če me v službi
ne zadržijo press, a se ne bom dal).
Uporabniški avatar
 Laufer
milkec napisal/-a:A bi kdo ta torek pretekel dvojno? Se pravi ob cca 17.00 prvi del (kjerkoli bi že šel) in potem ob 18.00 še klasično?

Sončka napisal/-a:Milkec, jest sem za dvojno. Pa počasi, upam.
Lp, I.

raziskovalec napisal/-a:Milkec, sem za dvojno porcijo K-Rožnika. Recimo takole 99% (če me v službi ne zadržijo press, a se ne bom dal).

Kaj so eni zavzeti :roll: , upam da se vam kmalu pridružim v teh podvigih :wink:
Uporabniški avatar
 milkec
sončka, razy: superca! Štartamo ob 17.00 ali kako minuto prej?

Laufer napisal/-a:Kaj so eni zavzeti :roll: , upam da se vam kmalu pridružim v teh podvigih :wink:

Kar počasi... Časa za podvige je dovolj! Ne pretiravaj prehitro, ker boš lahko dobil velika "poplačilo" za to!
Ampak kot sva ti že zadnjič s Pegazom povedala... Končna odločitev je še vedno tvoja!

Čist tko... Jaz od začetka oktobra tečem kar redno tele Golade in K-Rožnike in sem šele pred kratkim bil sposoben teči dvojno oz. enojno v nekem zglednem času.
Pri teku je včasih zelo dobro biti potrpežljiv!
Uporabniški avatar
 Laufer
Milkec, prav imaš. Počasi se daleč pride, zato pa ne forsiram tempa, kolikor hitro gre gre, bo že počasi prišlo, tako kot lani, samo pridni in vztajni moramo biti :wink:
Uporabniški avatar
 bobr
Lepo lepo da greste eni dvojno. Jaz sem včeraj opravil svoj dolg tek in grem jutri samo na standard K-Rožnik.

Se vidimo.
Uporabniški avatar
 Sončka
Milkec,
jest moram iz globoke Dolenjske prikilometrirati v Ljubljano tako da sigurno pred 17.00 ne gre. Ob 17.00, velja?
Lp, I.
Uporabniški avatar
 mazi
No če bo kdo tudi za izi (vsaj prvi krog... :wink: ) bi se lahko tudi jest na dva kroga prjavu...
Uporabniški avatar
 pajo
1 krog ob 17h. Več mislim, da ni sape.
 jakica
Se verjetno pridružim, sicer na repu :oops: , pa vendar bom počasi tudi prisopihala do cilja enega malce skrajšanega kroga ;).

Se pa še odločam med 17.00 in 18.00 h, dorečem jutri.

Lep večer.
 nana
@jakica: sporoči uro pravi čas, pa se ti pridružim :) na izi...
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA