Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 100jan
ja,ja, a vidva sta bla. A sta šla na vrh?
Uporabniški avatar
 športnik
Ne, sva bila na grebenu Vežice.
Si ti šel čez Najnar štant ali čez Skok? Vrh imam pa rezerviran za nekaj drugega, če bo šlo. :D
Uporabniški avatar
 100jan
Najnar štnt? ne vem kje bi bil. Skok pa, če misliš spodnjega, po njem kolikor ga je videti na fotki, pol pa ven, levo v breg.
Uporabniški avatar
 športnik
Aha, ne poznaš. Krasna lovska stezica... O tem bova magari drugje razpravljala. Sicer je pa Skok samo eden. Saj imava oba v mislih pravega. Ta, ki te pripelje skorajda pod steno Vežice, skoraj istočasno pa blizu votlin pod steno pripelje pot čez Najnar štant. Jo je pa malo težko izslediti.
 luzr
:D Še nas obveščajta, v kaki hribovski temi.
Tole sem čisto slučajno opazil.

Mogoče bi se kdaj srečali na kakem hribu...
Uporabniški avatar
 BlackOrange
BlackOrange napisal/-a:Je za jutri kakšen interesent za Kamniško sedlo?

Tole sem prestavil na jutri. Štart okoli osmih.
Uporabniški avatar
 športnik
luzr napisal/-a::D Še nas obveščajta, v kaki hribovski temi.
Tole sem čisto slučajno opazil.

Mogoče bi se kdaj srečali na kakem hribu...

Če bi še kdo drug pisal o hribih primernih temah, ne pa samo en ali dva bi blo tud fajn! 8)

Skratka, izkoristite še nekaj lepih dni, kajti sledi poslabšanje... :wink:
 fanči
:cry: :cry:

lahko vam...

eni pa delamo...in gremo po temi v službo in po temi pridemo domov... sonce???KAJ JE TO?
:cry:
Uporabniški avatar
 Cowboy
sonce je prov kul :twisted:

dons je blo isto kot včeraj.... :shock:
Slika
Uporabniški avatar
 BlackOrange
100jan je pot na Planjavo s Kamniškega sedla v trenutnih razmerah nevarna? Jutri me mika ta konec.
Uporabniški avatar
 100jan
Ha, vse je odvisno od kvalitete snega na enih dveh flankah bolj na začetku. Bolj je trd in zalepljen, bolje je. Najbrž so tudi že sledi. Ko posije sonce začne leteti, kakšna sveča, kamen ipd zato uporabljaj čelado. Priporočam 2 cepina in sestop čez planjavske zelenice, če poznaš pot. Drugih nevarnosti, ki so itak običajne za zimske hribe, naj ne bi bilo. Če dvomiš, obrni! Škoda ker sem bolan k svina, sicer bi šel z veseljem s tabo. Mal posliki.
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Ja čelada bo itak zraven. Glede obračanja se pa tudi strinjam, pozimi je treba z glavo v hribe. Hvala za info. Bom poslikal. Se pa komot zmeniva za kdaj drugič za kakšno turco, ko se pozdraviš.
Uporabniški avatar
 športnik
100jan napisal/-a:Priporočam 2 cepina in sestop čez planjavske zelenice, če poznaš pot.

Black Orange, vkolikor omenjene poti ne poznaš, ti jo močno odsvetujem. Sestop v Repov kot zna biti sedaj kar malo zoprn...
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA