prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

ežoj
Ojla!

ja jst pridem dans ob 18 h na klasično izhodišče za golado, pa bi napravil en tamali krogec. Se vidimo.

ežoj
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
simi napisal/-a:je je :) Zanimanje namreč. Če bo vse po sreči (ob 17h ali 18h, vseeno) bo flaška z mano in gremo čez Orle in Urha!

8) Simi, ce ti je vseeno kdaj predlagam, da ob 1700 krenemo na Urha. ;) Zakaj :?: Tako mi bo morda uspelo spravit Pegaza se na en tek predno odbrzi v daljne kraje. Ali bi to slo skozi? :)

lp, Jusuf Bre Inslam :twisted:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) No, pa je cetrtkov program pod streho. ;) Ob 1700 sva bila sama sa Jusufom in to se ni moglo koncat drugace kot s katastrofo. ;) Ze na zacetku je zastavil, kot da sva na ovalu ne pa na Goladi in potem nadaljeval pravzaprav celo pot. Na vrhu sva bila ob 28:05, pri vulkanizerju 36:30 in koncala ob 45:19. ;) :twisted: Iskreno povedano se mi se ni zdelo, da bi dihal na skrge, je bil pa srcek malo poskocnejsi. :)
Ob 1800 se je namalal se ezoj in sva v pogovornem tempu zmlela zacetek, na 'egometru' pa jo je ezoj odkuril po svoje. Jusuf je nekaj bajal, da ga bova ujela na spustu, ampak ni bilo kruha iz te moke. Je pa bil spust se za slabo minuto hitrejsi kot v prvem krogu. Srecala sva se na mostu ob preckanju ceste, ampak mi je takoj demonstriral kako se zakljuci krog. :) Med iztekom je ezoj pogruntal, da bi pravzaprav tudi on opravil se en krog in sva so ob Slovanu poslovila. :)
Torej, bilo je lustno. Vsem, ki se manjkali je lahko zal. :) No, pa saj se danes vidimo. ;) :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 raziskovalec
oranzni_slon napisal/-a: Na vrhu sva bila ob 28:05, pri vulkanizerju 36:30 in koncala ob 45:19

:clap: :cast:

Čestitke, še posebej za turbo spust. Čerstitke tudi Ežoj-u.
 eggy
....z vami pa ni češenj za zobat......

Zdaj ne bom več za ZEN spraševala..... no, sem ga včeraj izvedla. Je bila sicer door to door varianta, ker je delovalo, da na koncu Ul.GD ne bo nobenga. KO sem tekla mimo, sem tam res zagledala samo eno kolo.

Je pa kljub temu bilo na Golovcu precej tekačev in....nekdo si je zadal, da bo pri 42ih pretekel 42 km :) Pa mu je šlo kar dobro..... me je na "ego klancu" brez zavor prehitel in.....

Potem se se zamislila....huh, kok km bi si mogla pol že jaz zadat :)
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Yeeeesssss!
Danes ob 17.00 se bo na štartu namalala tudi NM Bajsi. Odmastila bo nekako pospešeno ZENovsko.

Ej, Eggy, preberi novo ZS!!!!
 eggy
....NM Bajsi.....prebrala :)

No, končno sem se navadila na četrtkove Golade, vas je pa pol na petek presedlal.....
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

8) Eto, v petek je prisla Simi in tudi NM Bajsi. :) In smo zmagali eno GoloUrh verzijo. Simi je vec ali manj uspesno diktirala tempo, me je pa NM skrbela, ker je svicala, kot da se topi snezak. ;) Priznam, da nisem bil preprican ali bo se bo kaj NM uspelo vrnit na izhodisce. :) Ampak, voda z Orl je cudezno ohranila telo NM Bajsija ne dotaknjeno. :) S Simi sva uspela videt Pegaza v prelepi obleki, ki pa po cudezu ni bila namenjena teku. ;) In smo sli na pivo, cips in smokije. ;) Sama zdrava hrana. :) Skratka, lustno. :)
Eggy, saj ves, da je Golada ob cetrtkih in petkih in vseh ostalih dneh. :) Samo dogovorit se je treba kdaj komu pase. :) In ves, da smo za kaksne cesnje zobat zmeraj pripravljeni. :) Anade, Alja? :)

lp, Jusuf Jel Islam
 eggy
Jusuf napisal/-a:...saj ves, da je Golada ob cetrtkih in petkih in vseh ostalih dneh. :) Samo dogovorit se je treba kdaj komu pase. :) In ves, da smo za kaksne cesnje zobat zmeraj pripravljeni. :)

Ja.....se razume.....

No, jaz sem imela danes tud prijetno golada družbo....zacela pri 8st.C....bzzzz, ampak.....med potjo pa......striptis in......ne se bat, koncalo se je pri kratkih rokavih :)

A ja.......zdaj bo treba počas na zobanje kostanja mislit, češnje....so za letos mimo :)
Uporabniški avatar
 še1PR
Jusuf napisal/-a:In ves, da smo za kaksne cesnje zobat zmeraj pripravljeni. :) Anade, Alja? :)
Hoj, kot pravi eggy, zdajle ni ravno pravi čas za češnje... Morda pridejo najprej na vrsto praline... :wink: :roll:, pojočo zelenjavo sem pa raje še v severnejši prestolnici pustila... :wink: :roll: ! Pozdrav Goladarjem iz prestolnice v prestolnico! :)
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
še1PR napisal/-a:Hoj, kot pravi eggy, zdajle ni ravno pravi čas za češnje... Morda pridejo najprej na vrsto praline...

8) He, he, sem se takoj spomnil tiste popevke, ki pravi, da ji je decko sredi decembra obljubljal cesnje in mu je decva vrjela. :twisted: :) Ja, ja, sedaj je kostanj v akciji. :)
;) In sedaj nekaj cisto drugega. Seveda Golada. Nov teden, novi izivi, spet akcija, itd.... Ta teden je Jusuf v karanteni, jaz pa izvajam samo enojni spored. V petek. V cetrtek bom manjkal. Novinci in zgubljene duse javite kdaj bi zeleli vodeni zen tek po Goladi, stari macki pa prosim sodelujte, da ne bomo imeli na sporedu iskanja v temni noci. :)

Srecno!

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 mare
Če ravno kdo ne more brez češenj. Mislim, da jih še prodajajo v Maximarketu. Med oktobrom in decembrom zorijo češnje v južni Afriki, včasih pa k nam zatavajo tudi kašne iz Čila.
 eggy
...ja, ta den jaz ne bom z vami češenj zobala. Pravijo, da je lanski bordojec za probat......grem preverit :)

Alja........a praline......so dobre?

No, češnje iz Čila......kaj pa vem......prisegam na "domaće" :)
Uporabniški avatar
 pegaz
eggy napisal/-a:...ja, ta den jaz ne bom z vami češenj zobala. Pravijo, da je lanski bordojec za probat......grem preverit :)

Alja........a praline......so dobre?

No, češnje iz Čila......kaj pa vem......prisegam na "domaće" :)

Čak, čak, nisem čist sledil...
a zdaj na češnjah v prestolnici Čila rastejo praline?
Pa z bordojcem jih zalivajo...?
Hm, a ste ziher, da to ni sladko-kisla svinjina?

(Kung-pow, The Way of the Chicken PRESS)
Pei Gao :)
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) He, he, ze vidim, da bo treba kam v daljne juzne kraje. :) In to kmalu, da ne zamudim cesenj. ;) Ja, juzna amerika se slisi obetavno. :)
:twisted: No in sedaj nekaj povsem drugega. :) Golada. ;) Vceraj je oval na Kodeljevem kar pokal od hudobije. :P Je prisla Njegova Mastnost Bajsi in potem sva skupaj krozila okoli zelenega tepiha. :) Lepo oznojena sva ugotovila, da tudi en krog ne spraviva skupaj v tempu, ki ga zmagovalci maratona drzijo 42km. :P :twisted: In sva odracala domov. :)
Lepo se imejte jutri. V petek ob 1700 pa tudi mene prinese na start. :) Srecno!

lp, oranzni slon
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA