Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Alek
Ne samo da si odličen ultratekač, še kar dosti poeta je v tebi. Madonca sem bral z takim navdušenjem, in to dvakrat. Res lepo izživeto.
Malo si nam pričaral ta tvoj podvig.

Bravo, kar tako naprej
Uporabniški avatar
 vanja
Super poročilo!!! Hvala, Ečo! Ma, je moralo biti res noro. Ko sem brala, so kar mravljinci šibali po meni. Še enkrat čestitke!

LP vsem!

Vanja

PS: Razdalja med mojima domovoma je pa kakih 230km... :oops: :D
Uporabniški avatar
 Sebi
Ečo, zares si kerlc! Fantastično, fenomenalno! Noro noro noro! :cast1:
Uporabniški avatar
 aljosa
Čestitke za uspešno opravljen podvig. Dobra ideja in še boljša izvedba.
Uporabniški avatar
 Mija
čestitke za opravljeno pot, ter za odlično opisane misli in občutja ob tem. :laola
 bartely
EČO, BRAVO še enkrat in velika HVALA, da sem te lahko spremljal delček tvoje POTI :D !

Sem mislil napisati še nekaj mojih vtisov, pa mi ob veličini tvojih vtisov ne stečejo besede in je itak brezveze, da se neki matram.

ZAKAJ mi je to treba? Ali ZMOREM? KAKO daleč? ČEMU bolečine?
Dokler imaš v življenju še nešteto takih ali podobnih vprašanj, je to neka energija, ki te poriva in žene naprej…in temu se rečem MLADOST!

EČO ostani vedno MLAD!!! :wink:

Lp Dušan

p.s.-moj najlepši tek Sostro-Janče:!:

[quote="EčO"]»Bartely«
Dušan, moj sodelavec, je edini, ki je že predčasno vedel, da načrtujem nekaj odklopljenega. Dušan je prav tako rahlo odklopljen tip. Odklopljen v pozitivnem smislu seveda. Še posebej me vedno znova preseneča z izvrstnimi fotografijami iz svojih dogodivščin. Njegove ponudbe, da me spremlja delček poti sem bil vesel. Še posebej, ker trase med Sostrim in Jančami nisem ravno dobro poznal. In Dušan me je nestrpno čakal v Sostrem. V prijetnem pomenku, v katerem sva skoraj rešila svet ekonomske krize, o kateri sploh nisva govorila je bil strm klanec na Janče premagan kot bi trenil. Bartely me je po svoji dobri navadi pofotkal, mi ponudil skodelico domačega čaja in se vrnil nazaj proti prestolnici, ki je v jasni noči bleščala v tisočerih lučkah tik pod nama. Jaz in moja luna pa po strmini navzdol proti Zasavju…
Uporabniški avatar
 Darja
HUDO! Ečo bravo, bravo, bravo... :cast1:
Mejduš, da mi je ob prebiranju opisa tvojega podviga postalo žal, ker je od mojega doma do doma samo 10 km.
ČESTITKE!!!!
 spitbox
Resnično svaka ti čast za tak podvig.
A te ni bilo nič strah na martinovo soboto tekat? Ali si se tako dobro izogibal prometu.
Lp
Uporabniški avatar
 zlopi
Čudovito si nam opisal svoje doživljanje poti. Hvala, da si svojo izkušnjo delil z nami. Dovoli si podoživeti enkratno tekanje in si potem čez čas najdi zopet kak tekaški podvig, če se ti bo zahotelo.

Lp, zlopi
 spela*
Tudi jaz čestitam za podvig in za njegov opis! :laola
Uporabniški avatar
 zajc
Čestitam :D Ob branju me je kar prijelo, da bi šel odteč 100 km :oops:
Uporabniški avatar
 raf
EčO napisal/-a:»zadnji kilometri in cilj«
Zadnji kilometri so minili v euforičnih občutkih, ki so jih povzročili telefonski pogovori z družino. Z Olgo, z hčerama in seveda z vami člani foruma. Ko sta mi dexsi in alek povedala kakšen odziv je nastal na forumu, bi najraje letel. Občutki so bili nepopisni. Toliko energije. Sploh mi ni jasno. Izžeto, neprespano, z bolečinami prebodeno telo, ampak duša je pela. Kaj pela. Peli so prejšnji večer »martinovi« veseljaki na svojih zabavah. Moja duša pa je pokala od vsega doživetega. Pokala od energije, ki jo je neprespana noč nanesla vanjo. Pokala od pozitivne energije, ki se je tam lahko nabrala, ker jo je Sava pred tem očistila vse odvečne nepotrebne vsakdanje navlake… In nenazadnje. P…. res sem kerlc! Uspelo mi je. Ja, prav gotovo je tu tudi EGO, ki je bil v nedeljo do dobra potešen…

Ob tem sestavku so se mi kar oči orosile in sem tudi sebe že videl v zadnjem km Berlinskega maratona..........
Skratka Ečo, še enkrat pohvale za izjemen podvig.
Uporabniški avatar
 dexi27
Pesniško ni kaj res dober sestavek z veseljem sem ga prebral, pa še ga bom kdaj. Vesel sem, da sem lahk bil del tvojega podviga, pa čeprav samo na daleč.

Stari res si dober, čestitam še enkrat.
Uporabniški avatar
 Ninica
Čestitke tudi z moje strani!!!!
Res te kar potegne, da bi šel tečt.
BRAVO!!!!!!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7