področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

dpop
:cenz:
Nazadnje spremenil dpop, dne 15 Avg 2004, 00:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tamy
dpop napisal/-a:
In če pomislim da sem pustil svojo TF majčko doma... še reklame ne
morem delat...

doma si jo pustil????groza :shock: :? :shock: :? Kako si upas,predrznez!!!! :wink:

Torej,namakajte svoje ritkice,jaz pa ti probam danes zrihtat podpis od Alye. :D
Uporabniški avatar
 Filipid
Kaj pa jaz :?: :oops: :wink:
Uporabniški avatar
 cyc
Ni blema ... :D

(se že veselim novega prispevka določenega forumaša v obliki zasebnega sporočila, kjer bo malo potarnal kaj delamo iz tega peskovnika, nato pa dvakrat lepo pozdravil :twisted: :lol: :twisted: )
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
cyc napisal/-a:... kjer bo malo potarnal kaj delamo iz tega peskovnika, nato pa dvakrat lepo pozdravil :twisted: :lol: :twisted: )

8) Huh, te je pa bolelo, ko so te po riti naseskali. :) :twisted: Si ze bil 'priden' in si zasluzil. ;)
Seveda dobrodosel zopet 'doma'. :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 tamy
Filipid napisal/-a:Kaj pa jaz :?: :oops: :wink:

ti seveda tudi zelo dobrodosel...cyc,mogoce pa ne bi bilo slabo,ce bi ti pomagali,da ti kdo spet napise kaksno ZS :lol: Saj ves,zato pa so prijatelji in PRIJATELJICE!!!!
Uporabniški avatar
 cyc
oranzni_slon napisal/-a:8) Huh, te je pa bolelo, ko so te po riti naseskali. :) :twisted: Si ze bil 'priden' in si zasluzil. ;)

Mah kje, tisto sem dobil dva tedna po tem ko sem praktično nehal pisat na TF ... nisem nikoli izvedel (ni bilo odgovora) ali gre za zapoznele reflekse ali morda kaj drugega :twisted:
Uporabniški avatar
 Filipid
tamy napisal/-a:
Filipid napisal/-a:Kaj pa jaz :?: :oops: :wink:

ti seveda tudi zelo dobrodosel...

Kako je pa kaj bilo na današnjem mitingu v Ljubljani ?
Uporabniški avatar
 tamy
super super super super....dobila sem toliko podpisov,da imam celo majco crno zaradi flomastra.zal ni padel noben svetovni rekord,Ana Guevara je bila nekam utrujena :? :( drugace pa moram povedat,da so nasi v popolni formi,matic osovnikar in alenka bikar sta tekla es zelo dobro.

no,se link do reziltatov,ce koga slucajno zanima!

http://www.slo-timing.com/index_s.html
Uporabniški avatar
 cyc
Saj res, dpop se igra "penzionerja" v toplicah :P ;)
 dpop
:cenz:
Nazadnje spremenil dpop, dne 15 Avg 2004, 00:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tamy
ta mi je vsec,dpop! :oops: :D :oops: :D
Jaz pa sem se vceraj namakala v izolskem morju,moram priznat,da je ful toplo,sploh se ne osvezis. :cry:
smo pa sli v Milje (Italija) na en sejem in spet sem dobila malo novih cunjc -> tokrat ene kratke hlace iz jeansa,ki jih bom imela jutri na rojstni dan,potem pa se eno crkno oblekico :lol: tako lepo :lol:

ja ja,dpop,jaz ze imam lopatko v rokah...sem cisto pridna,drugi zabusavajo (najlazje je druge v drek tunkat)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA