- 31 Jul 2008, 13:16
Saj to tudi ne paše ravno sem, ampak po prebiranju vsega o tem, kako usposobljeni so prodajalci v večjih trgovinah - zame so se še vedno potrudili, mi je pa izredno všeč iskrenost - zadnjič se mi je dečko v Hervisu opravičil, ker ni bil iz foha, kolega je bil pa ravno na malici, sem pa malce počakala. Mi je pa prodajalka v Iglu Sportu, ko sem kupovala svoje prve plezalke, strokovno oddrdrala naučeno, potem sem jo pa vprašala, če to pozna iz lastnih izkušenj, pa se je samo zasmejala, tako so jo pač naučili. Ali pa eden iz iste štacune, ki se mi je dve leti skupaj zdel izredno nesramen in sem šla raje ven iz trogovine, če sem njega zagledala. Pa se je enkrat tako trudil z mojimi pohodniškimi palicami, da sem se mu prišla naslednjič osebno zahvalit. Ni vse samo v grajanju, ampak tudi v pohvali.
kar se pa TS na Čopovi tiče, se jim zahvaljujem za potrpežljivost in vljudnost, ker znam biti izredno tečna. Sem seveda šla danes za dolge tekaške majce pogledat, ena Adidasova mi je takoj v oko padla, tistih Nike pa še niso razpakirali.