Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 BASTI
MihaPR napisal/-a:GLEDE NA TO, DA SE DEREŠ, MISLIMO ENAKO TUDI O TEBI
Pa kdo se dere,zdej pa ze nehi nabijat,k mi gres ze posteno na jetra-brihtna k lsen tc z grco v glav :twisted: :twisted: :evil:
Pa se nekej,pa ne se hvalt kolk mas se do rojstva-kerga pa to koj kurac zanima,tekace se najmanj.
IDI PA KOPAJ NIVU :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:
Uporabniški avatar
 MihaPR
GORSKI KOZEL napisal/-a:

a je blo to slučajn zame mišljeno,aaaaa????????????????

Velike črke pomenijo dretje :)
Uporabniški avatar
 perpetruum
ha...

potem pa jest očitno vedno le šepetam, ker ponavadi niti velikih začetnic ne uporabljam... :?

kaj pa pomeni potem uporaba pojačanih črk (bold) ?
 Nataša
BASTI napisal/-a:brihtna k lsen tc z grco v glav

:lol: nova oblika esperanta.
 kovit
Nataša napisal/-a:
BASTI napisal/-a:brihtna k lsen tc z grco v glav

:lol: nova oblika esperanta.

Predlagam , da nehate s smetenjem.Mislim da ste šli malo preko meje (vsaj za tale forum).
:evil: Tomaž
Uporabniški avatar
 lunca
BASTI napisal/-a:pa ne se hvalt kolk mas se do rojstva-kerga pa to koj ... zanima,tekace se najmanj.

Mene naprimer. In to zelo.

Ne vem pa, kaj naj si mislim po tem tvojem izpadu o temle... :idea:

BASTI napisal/-a:
katja r. napisal/-a:
Koda: Izberi vseSedi na tleh in tiho joka. Stopim do nje in jo vprašem: "Nina, kaj je narobe?" "Mami", je med solzami zaskrbljeno govorila "Kaj pa, če jaz ne bom dobila moža, ki bo hotu tečt?" in je nautolažljivo jokala naprej.

ja se strinjam, same lenuhe spoznam, k bi me sam po kofetih vlačil :bum: -namest d bi me v en pošten klanc vleku pa še mal priganjov zravn.:clap:

sej ma natalija kr prov:zate na triglav že zjutraj bi tekla
je kr problem najdt tapravga, če brez športa ne morš.

če ne drugač bom pa saj fejst stara mama, k bo gravitacija mal manj do izraza pršla, pa bom kšnga fejst mladiča ujela :--

Ce slucajno kdaj preberes to sporocilo,ves jaz tud ne morem brez teka in sporta nasploh in bi si ob sebi zelel kaksno punco,s katero bi skupaj uzivala na tekaskih poteh,ne glede na letni cas in vreme.
SPORT JE PAC MOJ NACIN ZIVLJENJA,BREZ NJEGA POSTANEM SLABOTEN,IZGUBIM POGUM,OSLABI MOJE SAMOSPOSTOVANJE.

Z NJIM,AMPAK LE Z NJIM SEM SE SPOSOBEN ZRTVOVATI ZA DRUGE.........

Ce cutis podobno in te tek obogati,mi pisi na naslov; gtbastian@yahoo.com

Lp Basti

Kovit, sori za smetenje, ampak je težko iti mimo...
Uporabniški avatar
 RoKo
BASTI napisal/-a:
Pa kdo se dere,zdej pa ze nehi nabijat,k mi gres ze posteno na jetra-brihtna k lsen tc z grco v glav :twisted: :twisted: :evil:
Pa se nekej,pa ne se hvalt kolk mas se do rojstva-kerga pa to koj kurac zanima,tekace se najmanj.
IDI PA KOPAJ NIVU :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:

halo? a sem prebral prav? kakšno pa je to izražanje? Do zdaj je to bil kulturen forum in želim da tak tudi ostane. Pluvaj pa tam ,kjer si dosedaj.
Predlagam, da greš med "izbrisane". :Fslo
Uporabniški avatar
 BASTI
No skratka,namen dosezen-odziv uspesen. :laola
Zivimo v svobodnem svetu,kjer je svoboda govora neomejena-vsakdo ima o vsem lahko svoje mnenje,kjerkoli in kadarkoli.
Vase replike so pa zelo zanimive za brat,ni kej-vsaj ni dolgcajt v teh dnevih.

Srecno novo leto vsem,pa mal manj ga pijte. :nono:
Uporabniški avatar
 RoKo
Dobro, si se malo umiril. Svoboda govora že, lahko se pa malo izbira pri izrazih. Sem mnjenja da kultura šanka ne sme biti tudi kultura foruma.
Pa Srečno.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA