prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 klatez
Naj bi bila - vsaj tako piše na njihovi spletni strani.

Ampak tisti v Hervisu v MB je imel nalepljeno ceno 399€. Lahko da so se zmotili...
Ali pa imajo že vračunan tisti kao tekaški popust (če dobiš 15% popust je to ravno 339€).

Zanimivo pa je, da imajo drugi Garminovi modeli priporočene cene...

Mogoče pa ljudje iz Hervisa spremljajo ta forum...

Preverite še v drugih Hervisih!
Uporabniški avatar
 Laufer
Na Ebay.de malo spremljam prodajo. Danes se je ena na dražbi prodala za 276, dva pa sta trenutno pri ceni 252 €.
Bomo videli kako bo v prihodnjih dneh.
 bobsaap
Računaj še stroške pošiljanja iz tujine, ki pa mislim da znašajo 14€ iz Nemčije v Slovenijo.

LP
Uporabniški avatar
 Laufer
Da te popravim, 13,90€ in pa še stroški plačila.
Sta pa trentno dva ponudnika, ki na dan dasta v prodajo vsak po 5 ur in dražba traja 24 ur.
Nazadnje spremenil Laufer, dne 21 Maj 2008, 20:44, skupaj popravljeno 1 krat.
 bobsaap
No potem pa še to povrh,...! :D
Uporabniški avatar
 bobr
Ne pozabit da ti uvožene slovenci ne bodo servisirali v garanciji.
 bobsaap
Tudi to je res,...res je pa tudi, da preko ebay-a nikoli ni nakup tako siguren kot je lahko nakup v Sloveniji.
Uporabniški avatar
 alasska
Živjo

Tudi sama spremljam prodajo garmina 405 na e-bayu in se cene vrtijo res nekje okoli tega kar je napisal Laufer (ena mislem da je šla za 260E).
Ampak če malo pomislim-ta cena+stroški pošiljanja+ nima garancije v Sloveniji+nima slovenskih navodil (mislim, da so ta kar pomembna za vse te funkcije, ki jih ura ima :bum: ) je bolje dodati še tistih nekaj E :cry: do 300 kot je obljubil bobsaap, če bo dovolj kupcev.

Bobsaap do kdaj se je treba točno odločit za uro :roll: ?
lp S
 bobsaap
Jaz vas ne bom omejeval časovno in rekel da imate čas do takrat in takrat,...ko se Vas bo zbralo dovolj in ko bote rekli HOP bom jaz ure naročil, Vam sporočil koliko je za počakati in Vam jih pošljemo.

Kot pa sem že danes napisal, mi je dobavitelj sporočil, da dobijo ure v naslednjem tednu na zalogo in za njih že pobirajo rezervacije, ker je povpraševanje po njih baje ogromno. Prej ko se boste odločili prej lahko jaz ure rezerviram in večja je verjetnost, da jih prej tudi dobite.
 MajaM
4. MajaM
 bobsaap
Ena oseba se mi je javila preko zasebnega sporočila in bi uro ravnotako imela,...tako da vas je že 5.

5. xy
Uporabniški avatar
 klatez
No sedaj pa bomo morali Garminovci počasi svoj forum ustanovit, a ne?

Ero boš administrator? :mrgreen:
 JAG
Bolj slabo zgleda, da bomo prišli pod 300 €
 bobsaap
Zberite še vsaj 3 osebe, da Vas bo nekje 8 in Vam ponudim ceno, za katero smo se dogovorili (10 ali več ur) - Vam grem na roko.
Uporabniški avatar
 klatez
JAG napisal/-a:Bolj slabo zgleda, da bomo prišli pod 300 €

Bomo, bomo,... (čez kakšnega pol leta - počasi se daleč pride, a ne?)
Marketingarji že vedo, kako se prodaja novosti...
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 59

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA