prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 tini
dannae napisal/-a:
tini napisal/-a:Evo, pridem ob 17h - na 2 kroga

kva pa poškodbe in utrujenost? al se klin s klinom zbija.
jest grem pa dons na zen z eno mojo prijateljico. ob 17h. morda se kje srečamo!
uživajte in lepo tekajte!

klin s klinom bi se rekl :)
Da ne bo pomote, ta dva kroga sta seveda misljena v zen tempu(vceraj sem komaj se hodil,sam mi je potem infra savna zacelila rane), tako, da se le oglasi.
Uporabniški avatar
 5rca
luzr napisal/-a:Prosim, če se super-zen teka ob 18h ne udeležujete v prevelikem številu.
Saj nama ostane potem z Wego več napolitank(15) in keksov(28 kom).

jaz pridem samo na napolitanke :wink: (hecam se)

laufat ne morem, ker smo šle šiškarce včeraj na Šmarno pa potem na pohančke ... pa je treba danes počivat :!: pa ne zarad šmarne :oops:
 Geek
Jast tud pridem ob 18, razen če se med tem ne vščije
Ajd
 Janazaspana
Bom tudi jaz tam, da vas pozdravim na štatu ob 18. Potem pa bom šla en svoj ultra počasen krog.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Koliko je dolg K-Rožnik in pa višinska razlika, kajti v dnevnik bi rad vnesel podatke.
Tekli smo standardno na vrh preko Cankarja do gradu in po mostičkih nazaj na štart.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No danes sva seveda tudi midva bila na K-Rožniku in sem kr malo umirala na vzponih, ma se mi je zdelo da je skoraj skoz na vzgor.
Hvala sotekaču in sotekačicama za družbo.
Uporabniški avatar
 bobr
kustus napisal/-a:LP

Koliko je dolg K-Rožnik in pa višinska razlika, kajti v dnevnik bi rad vnesel podatke.
Tekli smo standardno na vrh preko Cankarja do gradu in po mostičkih nazaj na štart.

To ni ravno standard ampak je bolj ponarodela verzija :). Ta proga je malenkost krajša od standardne in meri okoli 9,4km razdalje. Dvigovanje skupaj je okoli 190m.

Drugače pa drugi krog je bil lušno počasen. Le tini je žalostno pogledoval na roko kjer ga je vsakič pričakala prazna FR305ka :lol:. Če bi imel uro v pogonu bi nam že zdavnaj zbežal...
Še novo članico smo pridobili. Jana dobrodošla ;).
U da ne pozabim, naš velecenjenistalnizamudnik luzr nas je v cilju prijetno presenetil z izboljšanimi piškoti. Luzr ti bi lahko odprl temo "pimp my biscuit" :lol:.
Uporabniški avatar
 Nadj@
ciao

mazi koliko si ti danes nameril z svojo uro.
Uporabniški avatar
 miciM
Moj skromni komentar: tek je bil dober, ampak obdelani piškoti pa še boljši, sem se komaj zadrževala, da nisem :oops: , vsega ............

:wink:
:twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 milkec
bobr napisal/-a:velecenjenistalnizamudnik

Bobr.... Saj ne, da bi se hvalil, ampak vseeno mislim, da ta naziv pripada kar meni, kajti v 3/4 primerih za mano ne pride noben več :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 bobr
Si upaš stavit? Jaz stavim na luzrja da bo naslednjič tudi zamudil :twisted:
BTW to je kompliment da ne bo pomote :lol:
Uporabniški avatar
 milkec
bobr napisal/-a:Si upaš stavit? Jaz stavim na luzrja da bo naslednjič tudi zamudil :twisted:

Bobr, pejt spat, glej kolk je že ura!

No, v vsakem primeru pa... priznam, da se v zadnjem času zelo trudim, da bi se popravil. Mislim, da mi je že trikrat zapovrstjo uspelo, da nisem bil zadnji!
Vseeno pa mislim, da je luzr itak izven vsake konkurence (ne glede na "disciplino")
 luzr
@bobr, milkec: .
BTW to je kompliment da ne bo pomote

Ne kapiram ironije... ;E
Stave pobiramo.

Grešnik je zamudil osem minut na redno vadbo TF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Saj, saj... Zato don bobr ni hotel čakati več kot pol ure po koncu drugega kroga na kekse. ;>
Drugič se bom moral prilizniti s povsem doma narejenimi.
*zmeden, kakopak, ne vem kaj bi; mogoče pride kdo na pomoč, mesiti,..., testo*

Zamuda, gor, dol, miciM sem najavil naj me le Wega počaka.
Potem sem pozabil pustiti kekse volku, ki bi nanje pazil...
Za en zen tek, ki ni bil zelo zen, saj sva rabila manj kot 71 minut bruto. Desetminutno relaksacijo na vrhu je bilo treba pač nadoknaditi.
In nahraniti zmrzujoče ubožce, ki so se dokaj branili doma dodelanih
dobrot. Verjetno vedo, nimam tečaja higienskega minimuma.

Upam, Wega mi, nekega dne, odpusti divjo gonjo in pripombe o kadeči se glavi iz smeri levega ušesa.
Nazadnje spremenil luzr, dne 12 Mar 2008, 23:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 mazi
Meni je Polar doma pokazal 11.900 m (res pa je kar dober kilometrček poti do Mosteca in nazaj). Tako da mislim da smo naredil okoli 10km... :wink:
Nazadnje spremenil mazi, dne 12 Mar 2008, 07:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Wega
Če se je kadilo iz levega ušesa se je pač kadilo, kaj bi! Lahko rečem, da sem tekel, da se je kar kadilo.
Za vspodbudo sem ti pa lahko samo hvaležen. Jaz se vedno šlepam na koga.
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA