prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

obe varijanti sta možni s tem ,da bi jaz Rosijevo spremenil tako ,da bi pri rondoju Žale šel kar diret na Šmartinko in se na koncu Šmartinke pri obvoznici usmeril na pravo PST.
v tem primeru bi bila razlika samo kakih dvesto metrov .
AVI napisal/-a:...verjetno sem spregledal, ampak ali je bil že sklenjen dogovor o štartni uri... :wink:

...zajc, kdaj pa ti štartaš.... :?: :wink:

Start je ob 8:30 izpred Fužinskega gradu, :D

zajc bo pa takrat že imel verjetno zajtrk za seboj :lol:
Brez derezic je tek po PST (vsaj na našem koncu) malodane ''mišn imposibl''. Da ne pozabim...javite začetek teka, približno število sodelujočih...na Peruzzijevi bi znale biti napolitanke, izotonični napitek, morda čaj.

LP
Matjaž
Classix napisal/-a:Brez derezic je tek po PST (vsaj na našem koncu) malodane ''mišn imposibl''. Da ne pozabim...javite začetek teka, približno število sodelujočih...na Peruzzijevi bi znale biti napolitanke, izotonični napitek, morda čaj.

LP
Matjaž

...super...super...Clascix...derezice so pa itak v teh dneh obvezna oprema.... :D :D :D
Classix napisal/-a:Brez derezic je tek po PST (vsaj na našem koncu) malodane ''mišn imposibl''. Da ne pozabim...javite začetek teka, približno število sodelujočih...na Peruzzijevi bi znale biti napolitanke, izotonični napitek, morda čaj.

LP
Matjaž

V soboto sem naredil ultra zen polovičko PST od Fužinskega gradu do Koseškega bajerja. Z zimskimi supergami, derezice so bile ves čas v nahrbtniku in jih tudi preko Golovca nisem potreboval. Razmere se sicer spreminjajo ...
Ojoj, če ne bi vedela, da bom imela spremstvo :clap: , bi vzela s sabo zemljevid in si označila, saj te ulice in vse to :oops: .
Štart je ob 8.30 pri Fužinskem gradu, koliko nas bo :?: Kar nekaj :laola , tam cca 10, samo eni bodo hitrejši kot drugi :oops: .
raf napisal/-a:ne vem, če je že kdo pisal v tej temi, ampak velja opozoriti, da je PST pri stadionu Stožice prekinjen, ker so postavili ogrjao zaradi začetka dela za novo cesto.
seveda to velja za tiste, ki gredo okrog Ljubljane.

Jaz sem ravno tekla po PST v tisto smer in pričakovala oviro na "cesti". No, ovire ni, se da normalno teči. Če pač teku po zaledeneli podlagi lahko rečeš normalen tek - vsekakor pa ni treba preskakovati ograj, ker PST ni prekinjena.
Je pa res, da stroji, ne glede na zimo in sneg, ropotajo. Janković očitno misli resno.
Sem gledala traso od prejšnjič, sama se zgubim :oops: , vsa sreča, da bom imela družbo, z zemljevidom bi itak hodila, ker bi morala vsako križišče preverjati :twisted: .
Matjaž, a Peruzzijeva je tam nekje, kjer smo skakali čez progo :oops: . Glede na temperature bo čajček najbolj prijal :clap: . Hvala ti za prijaznost.
Resnično se veselim te preizkušnje :laola
lenči napisal/-a:Sem gledala traso od prejšnjič, sama se zgubim :oops: , vsa sreča, da bom imela družbo, z zemljevidom bi itak hodila, ker bi morala vsako križišče preverjati :twisted: .
Matjaž, a Peruzzijeva je tam nekje, kjer smo skakali čez progo :oops: . Glede na temperature bo čajček najbolj prijal :clap: . Hvala ti za prijaznost.
Resnično se veselim te preizkušnje :laola

Ja lenči tam gremo čez progo, Peruzzijeva je kmalu za tem ko se spustimo z Golovca. Takrat je bilo še gradbišče, če se ne motim.
Pa nehajte ga sr**, PST v mojem domačem revirju je čisto prehoden, sicer - če vam paše, lahko greste komot čez Tomačevo in Stožice, kak km viška ne bo škodil :-- , preverjeno danes proti večeru. Drselo pa tudi ni prav nič in to v navadnih supergah.
Tekli bomo itak po poti PST-ju in nič ovinkarjenja. :D

Z lenči pa itak greva laufat v nedeljo, pa naj bodo to letne ali zimske superge, z derezami ali brez, ali pa mogoče na drsalkah. :--

DOBRA VOLJA JE NAJBOLJA, TO SI PIŠI ZA UHO,.... :D
ROSI64 napisal/-a:Z lenči pa itak greva laufat v nedeljo, pa naj bodo to letne ali zimske superge, z derezami ali brez, ali pa mogoče na drsalkah. :--
DOBRA VOLJA JE NAJBOLJA, TO SI PIŠI ZA UHO,.... :D

Se kar malo bojim, da bo tempo na koncu kar hud, če bom ostala sama s tabo, hm, če boš prepeval, potem mogoče ne boš mogel tako hitro tekat in bo lažje zame :lol:
Drsalke :? teh pa nimam :-- , saj se da tudi v supergah drsati :lol: . Itak sem pa navajena zimskih razmer.
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA