Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
Jančika napisal/-a:
klatez napisal/-a:Ti si je nisi! :roll:

Idi na svoj profil in si nastavi zimski čas. :wink:

O madoniš, tole je pa prvi forum, kjer si moram zadevo ročno nastavit :? .

Pssst! Nisi edina, ki ni vedela! :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:
Jančika napisal/-a:

Ha, ha, jaz sem pa čisto po naključju odkrila zadevo in uredila :oops: :wink: .
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
natasa napisal/-a:
Jančika napisal/-a:

Ha zdej si pa važna, ne? :roll:
:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:
lenči napisal/-a:
natasa napisal/-a:
Jančika napisal/-a:

Vsaj enkrat hitrejša :oops: :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
natasa napisal/-a:
lenči napisal/-a:
natasa napisal/-a:
Jančika napisal/-a:

Vsaj enkrat hitrejša :oops: :lol: :wink:

Pa si me :-- !

Ti vrnem!

Uporabniški avatar
 Ksenija
jst sem grozna... če ne bi v eni temi (ni rečeno če ne v tej) brala o tem sploh ne bi VEDELA da je čas napačen... hudoooo 8) :lol:
 katrca
kateri Polar si naj nabavim 6, 11 ali 55 ? na kaj sploh naj bom pazljiva pri izbiri , ker meni se zdi, da že tista najosnovnejši model, torej 6, nudi vse kar potrebujem.
Hvala za nasvet .
Uporabniški avatar
 natasa
katrca napisal/-a:kateri Polar si naj nabavim 6, 11 ali 55 ? na kaj sploh naj bom pazljiva pri izbiri , ker meni se zdi, da že tista najosnovnejši model, torej 6, nudi vse kar potrebujem.
Hvala za nasvet .

Po moje je važen pulz meter in čas. Seveda je fajn, če meri km, pa višinomer in tempo teka, ampak vprašanje je, če to sploh rabiš. Se boš mogla kar sama odločit.
 Sandi3team
Če potrebuješ samotrenutni in povprečni pulz vadbe ter čas opravljene vadbe se cenovno ne splača kupovat ničesar boljšega kot F6. Edina slaba stran F6 je star pas(oddajnik), ki še ni narejen iz tekstila tako kot pri F11(razlika v ceni pa je zaradi tega in testa za relativno VO2 nekje 40eur).

lp,Šanji
Uporabniški avatar
 natasa
Oj,

samo sporočam, da me jutri ne bo. Moj Luka jutri praznuje s prijatelji svoj sedmi rojstni dan.
Moramo se dogovorit kako priti na Sladki vrh. Še velja za skupni prevoz?
Aja, Lenči se je tvoj možek že odločil, se bo pridružil mojemu pri navijanju :laola ?
Ajde dejmo se počasi zmenit!

Saso202
natasa napisal/-a:
Sandi3team napisal/-a:Lep pozdrav vsem celjankam in celjanom ter vsem ostalim privržencem rekreativnega teka. Upam, da ste uspešno končali preteklo sezono in se počasi že pripravljate na naslednjo.

Obveščamo Vas, da se bo v okviru športno rekreativnega kluba Celje spet začela skupna vadba teka in sicer v nedeljo 9.11.2008. Zbirališče bo še vedno na letnem kopališču Celje ob 10.00h(če bo interes vačine bomo prestavili začetek za kakšno uro naprej ali nazaj). Vadba bo potekala vsako nedeljo. Za popoldanski termin sredi tedna pa se bomo odločili naknadno(na občnem zboru društva 16.11), glede na želje tekačev.

Možno je teči na 6,9 ali 12km(po dogovoru za vztrajneše tudi daljše ture).
Trasa poteka ob Savinju proti Petrovčam ter se vrača po nasprotnem bregu (Petriček) nazaj.Tempo je prilagojen vsakemu posamezniku. Če ne drugače se bosta po ogrevalnih vajah in strechingu kot je bilo v navadi sestavili dve skupini(hitrejša in počasnejša).

Upam, da se nam letos pridruži več tekačic(lansko leto ponavadi samo dve, fantov pa kot listja), ker je v mešani družbi lepši tek ;)

lp, ŠRK Celje

p.s. Samo še tole. Letos bo 2.tek okoli Šmartinskega jezera 26.04.2009 s štartom ob 11.00h. Za ta termin smo se odločili, ker upamo na toplejše vreme in s tem boljše pogoje. Sploh za najmlajše, ki bodo nastopili.
Še enkrat hvala vsem, ki ste nastopili lansko leto.

Zanimivo ! Morda pa res kdaj!

Jaz zagotovo pridem. Pridružil se bom pa najpočasnejšim, ker za drugam nisem :D Kje bomo tekli če bo dež??
Uporabniški avatar
 natasa
Saso202 napisal/-a:
natasa napisal/-a:
Sandi3team napisal/-a:Lep pozdrav vsem celjankam in celjanom ter vsem ostalim privržencem rekreativnega teka. Upam, da ste uspešno končali preteklo sezono in se počasi že pripravljate na naslednjo.

Obveščamo Vas, da se bo v okviru športno rekreativnega kluba Celje spet začela skupna vadba teka in sicer v nedeljo 9.11.2008. Zbirališče bo še vedno na letnem kopališču Celje ob 10.00h(če bo interes vačine bomo prestavili začetek za kakšno uro naprej ali nazaj). Vadba bo potekala vsako nedeljo. Za popoldanski termin sredi tedna pa se bomo odločili naknadno(na občnem zboru društva 16.11), glede na želje tekačev.

Možno je teči na 6,9 ali 12km(po dogovoru za vztrajneše tudi daljše ture).
Trasa poteka ob Savinju proti Petrovčam ter se vrača po nasprotnem bregu (Petriček) nazaj.Tempo je prilagojen vsakemu posamezniku. Če ne drugače se bosta po ogrevalnih vajah in strechingu kot je bilo v navadi sestavili dve skupini(hitrejša in počasnejša).

Upam, da se nam letos pridruži več tekačic(lansko leto ponavadi samo dve, fantov pa kot listja), ker je v mešani družbi lepši tek ;)

lp, ŠRK Celje

p.s. Samo še tole. Letos bo 2.tek okoli Šmartinskega jezera 26.04.2009 s štartom ob 11.00h. Za ta termin smo se odločili, ker upamo na toplejše vreme in s tem boljše pogoje. Sploh za najmlajše, ki bodo nastopili.
Še enkrat hvala vsem, ki ste nastopili lansko leto.

Zanimivo ! Morda pa res kdaj!

Jaz zagotovo pridem. Pridružil se bom pa najpočasnejšim, ker za drugam nisem :D Kje bomo tekli če bo dež??

Po dežu!

Ste to večina triatlonci?
 Sandi3team
Tudi nekaj triatloncev je vmes. Ponavadi je tako, da se začne s tekom potem te pa hitro premami, da bi poizkusil kak triatlon.

lp, Šanji
Uporabniški avatar
 natasa
Sandi3team napisal/-a:Tudi nekaj triatloncev je vmes. Ponavadi je tako, da se začne s tekom potem te pa hitro premami, da bi poizkusil kak triatlon.

lp, Šanji

Ja že sej, na kolo ni problem, ampak plavat :roll: :? .
 Sandi3team
Nataša je napisala:

Po dežu!
;)

Dober odgovor! :D

lp,Šanji
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57