Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

ZdravkoC napisal/-a:-predviden čas sem dosegel že dva kroga pred ciljem

Tole me je pa nasmejalo!
Vsem udeležencem čestitam :clap: :clap: ! Malo mi je žal, da se nisem še sama vključila v kroženje. V veliko veselje mi je bilo deliti prijeten čas z vami in vam z vodo na progi pomagati kolikor se je dalo. Upam, da je vsaj malo zaleglo. Na nekaj "sfaljenih" vodah :oops: sem se naučila, kako je najboljši način podajanja. Drugo leto se bom spomnila na hladnejšo vodo, ki bo prišla prav... :wink:
LP
Če malo analiziram, naredil dve napaki:

-prehitro začel
-prezgodaj odšel :bum: :bum: :bum:

Bom skušal popraviti drugo leto. Zahvala vsem za lep dan (Pia, Ero, Tae, prostovoljci, nastopajoči :D ...) :laola , upam, da se čimprej spet vidimo.

lp, Štefan
Na TF 10-ko je res lepo priti,pa čeprav je na samem teku težko,a vzdušje premaga te težke trenutke teka.Sam nisem dosegel napovedanega časa,a tudi zaostal nisem veliko.Sem pa dobil kolajno,čudovito kolajno za tretje mesto,kar pa tudi ni tako slabo.Sem si pa kolajno pritekel v zadnjih metrih s finišem.Tudi sam menim,da sem prehitro odšel iz Domžal,a sem imel še druge obveznosti.Hvala tebi Ero za odlično izpeljan tek in pa vsem prostovoljcem,ki so nas bodrili z vodo,pa čeprav s toplo.Vsem HVALA !! ALONSO....TF Savinjska-Griže
SICER PA VSEM ČESTITKE ZA DOSEŽENE REZULTATE!!! PRAV TEŽKO LE GLEDAM SLIKCE IN BEREM POROČILA, UPAM, DA SE KMALU SPET SESTAVIM.

SICER PA LOHK VAM JE BLO TEČI TEKAČI(MOŠKI), ČE TE OSKRBUJEJO DAME V ČRNI OBLEKI, Z NASMEHOM IN ...
TKO DA BRAVO MATEJA!!! :wink:
Hoj!
Pa sem končno našla čas, da napišem poročilo, zdaj je pa že tako daleč nazaj, da sploh nimam kaj dosti volje napisati, ker ste tako in tako že vsi vse napisali.
Naj samo povem, da vas je bilo lepo videt tako že poznane kot tudi manj poznane ali na novo poznane. Prireditev je bila super organizirana, Kustus je mega the best navijal. Vidim pa, da bo treba začeti uporabljati polarja, ker malo olajša zavedanje o tem, kaj se z menoj med tekom dogaja (časovno).
Loni, naj ti zaupam, da so mene motili vsi po vrti (ne samo tisti, ki so me prehitevali) na vseh tekmah in to lani jeseni, ko sem bila od teka že pošteno utrujena in izčrpana. Brrr!
Uživajte in drugo leto se spet vidimo (hahaha, a šele takrat?). Sončka.
P.S. Aja, pod 50 min pa le nisem šla... Še bo treba trdo trenirat. :wink:
raf napisal/-a:
Sončka napisal/-a:Hoj!
P.S. Aja, pod 50 min pa le nisem šla... Še bo treba trdo trenirat. :wink:

evo sva ze dva, ki bova drugo leto naskakovala to magično mejo.
:mrgreen:

Trije :D
Izboljsava od lani do letos je dala slovonu krila :clap:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA