Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Mogoče so koperčani mal čudn gledal kaj dogaja. Ampak men so šle kocine pokonc,ko sem gledal junake kako prihajajo v cilj. Tud prej na zadnji etapi jih je blo lušno gledat kako grizejo kilometre. Zgleda čist enostaven čeprav se hudičevo zavedam, kaj je v resnici.
BRAVO vsem od prvega do zadnjega.Ja seveda tudi Sonji.
Čestitke vsem, zmagovalki in vsem zmagovalcem. BRAVO.
Sočustvujem z vsemi, ki nismo bili deležni zaključnega koraka v Kopru.
OLE je itak dokazal, da se počasi daleč pride in, da je Slovenija zanj prekratka - edini na cilju vseh dosedanjih variant transa.
Tovariš Toni je itak edini zmagovalec iz krajine ... Bele :D
Za Sonjo pa moram reči, da me je skrbelo, ko sem opazoval, kako ji poskakuje nahrbtnih na hrbtu. To se ne bo dobro končalo, sem mislil in vesel sem, da sem se motil :clap:
Vsakdo je svoja zgodba.
Še najlažje je bilo Urankarju, saj je najmanj časa tekel :lol: :clap: :clap: :clap:

Čestitke organizatorju Iztoku z neuničljivo ekipo.
:laola :laola :laola
Toliko lepih misli, besed, "smajlijev", da se spodobi, da tudi akterji kaj odpišemo a ne da? :D

Čas me preganja, počasi se sestavljam pa vendar zberem nekaj misli v zahvalo vsem, ki ste nas bodrili tako v virtualnem kot realnem svetu. Krasni ste bili od prvega do zadnjega, vsaka tipka, vsak "smeško", vsak vzklik, vsak nasmeh, vsaka podana steklenička hladne vode, coca-cole... nam je vlivala moči, da smo grizli grizli in pregrizli vse tja do cilja. Hvala vam.

O TS-u? Navdušen. Organizatorjeva ekipa je vrhunska. Dvorili so nam kot kraljem, čeprav smo na terenu bili pravi tlačani. :) Odlično so prenašali naše muhe, negodovanja, nam stregli od spredaj in od zadaj in nas prignali do cilja. Ni stvari, ki bi jo grajal in je preveč stvari, ki so bile odlično izpeljane, da bi jih vse zapisal. Ena, želja, prošnja organizatorjem... gremo drugo leto spet? :)

Zakaj sem se spravil na TS? Želja, pridružiti se klubu velikih - velikih po srcu (ultrašev). Vsak start in cilj v družbi tako eminentnih ljudi je nekaj posebnega. Na startu ni prerivanja, preklinjanja, komolčarstva in gneče (kot naprimer na LM). Start in cilj sta enaka za vse (povzeto po Daretu oziroma Toniju), ravno takšno je veselje ob prihodu vsakega posameznika v cilj. Ogromno pozitivne energije, čustev in prijateljstva.

Etape? Lagal bom če bom rekel, da so bile lahke, a ne bom če bom rekel, da so bile lepe. Vročina, višinci, asfalt, makadam in utrujenost dajeta takim tekmam poseben pridih. Telo na takšne stvari verjetno ne moreš navadit, zato je tu ključnega pomena glava. Ki rine, rine, rine tudi takrat, ko telo že odpove. In potem so tu še sotekači, ki te nesebično vlečejo, vlečejo in vlečejo...

Še nekaj o srčnosti. Tisti, ki ste spremljali tekmo. 4 etape sva tekla z Davidom eden ob drugemu. Le prvo sva prečila vsak po svoje, kjer sem si sam pridelal ca. 30 minut prednosti pred Davidom. Na 4. etapi sem si zvil gleženj. Na startu 5. etape je bil tako otečen, da sem ga komaj stlačil v tenisico. Trma in David sta me gnala naprej čez zadnjo etapo, vse tja do 40 kilometra, ko je bila bolečina že neznosna, in glava sesuta. Sam pri sebi se po tihem odločim, da bom zadnje kilometre prepešačil. Rečem Davidu naj gre naprej, da pridem počasi za njim, pa se ni strinjal. Ostal je z mano in me gnal naprej do cilja, ki sva ga zopet prečila z ramo ob rami. Če bi David hotel, bi z lahkoto odbrzel proti cilju in polovil tistih 30 min razlike ter se uvrstil mesto višje. Pa ni, ostal je z mano... KLUB VELIKIH - VELIKIH PO SRCU. ;)

Neprecenljiva izkušnja, ki si jo vsekakor želim še ponoviti.

Na koncu pa zahvala še vsem mojim - najdražjim, ki so me na TS-u spremljali, razvajali in trpeli moje muhe. Verjamem, da je v taki organizaciji, supportu in angažiranosti verjetno najlažje biti ravno - tekač. ;)
Olja, vsem :)

Najprej HVALA vsakemu od Vas za dobre misli, držanje pesti, spodbujanje, in kot je že skorc pred mano lepo povedal, KRASNI STE !!!!! :laola

Zame je bil TS nepozabno doživetje, izkušnja, ki me še vedno in bo vedno polnila s pozitivno energijo, dobro voljo, srčnostjo, z mislijo, da se zmore.

Bili smo kot ena velika in vesela družina, ki se pet dni zagrizeno "potepa" in osvaja kilometre na jugu Slovenije.
Bilo je noro, težko, boleče, ko je v meni že začela kljuvati misel, da mogoče pa ne bo šlo naprej, zagledam Darkota in njegovega prijatelja na kolesu, ki sta me pričakala na vrhu hriba s koščkom jabolčnega štrudla in nasmehom in smo šli naprej, trije mušketirji, grizli višino hriba, se smejali, preklinjali dež. Darko mi je iz preproste vrečke za smeti naredil pravo manekensko oblekico, da me ni zeblo :). Darko, hvala. Še vedno jo hranim :).
In Zdravko, kakšno veselje si mi naredil, ko sta me skupaj z ženo počakala v Novem Mestu, s Coca Colo v rokah in mi zaželela srečno naprej.
Toni, tvoja klapa v Črnomlju je bila enkratna, hrana odlična, da bi kar obsedela tam pri polni mizi.
David, enkratno te je bilo spoznati, Gregor, tebe tudi :) ... super tekaški tim sta bila z Davidom.
Ruth, navdih si.
Mirko, super tečeš, ni kaj.
Boštjan, le kako tako hitro tečeš, joj, mi boš moral povedat recept, da te drugič ulovim :wink: .
Pa Bernd, Michael, ki mi je postregel z zelo koristnimi nasveti za ultraše, in Hans, s katerim sva skupaj jurišala nad Postojno. Prav užitek ga je bilo gledati, kako vsake toliko časa iz svojega žepka na tekaških hlačah povleče mali fotografski aparat in malce pofotka lepote Slovenije :).
In Miloš, prav tako iz Nove Gorice kot jaz, kapo dol. Ko sva se enkrat srečala na Panovcu, kjer oba trenirava, nisva sploh vedela, da trenirava za isto stvar - TRANS SLO ;)

Organizator in njegova ekipa? Ostajam brez besed. Toliko potrpežljivosti, dobre volje, pomoči, skrbi, srčnosti ... HVALA :) :laola

In seveda, Natalija, iskrena hvala iz srca tebi, ki si z menoj pretekla zadnjo etapo, proti morju, ko so me že noro bolela ožuljena stopala in vnet mezinec, ko se je začela oglašati tetiva na desni nogi, ko je bilo že vse na meji ... ko si me bodrila in govorila, Aisha, že vidim morje, pa četudi sva bili od morja že kar precej oddaljeni, ko sva peli in se spakovali fotografu ... HVALA TI ... :) :wink:

In nenazadnje, hvala Mojim, Denisu, ki me je spremljal zadnjo etapo na kolesu, fotografiral, preklinjal prehitre voznike :wink: , Žanu in Anais, ki sta navijala na ves glas.
Hvala Dušanu, ki je prikolesaril iz Nove Gorice, da se je še malo matral z menoj vse do Kopra :wink: , Petru in Anji, ki sta me pričakala v cilju, ...

... in opravičujem se, če sem slučajno na koga pozabila, nenamerno, vsem sem iz srca hvaležna.

HVALA !!!

Lepo je bilo, krasni ste, drugo leto spet!

aisha
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA