Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 vencelj
Par dni še počakam, ker trenutno kljub omejenemu času še lovim lokal -patriote, pa bomo videli, kaj se bo izcimilo. Soričani menda bolj ciljajo na gorsko varianto, ki bi mi obveljala samo v skrajnih okoliščinah, v par dneh bomo pa že izvlekli kako pametno varianto.
LP, vencelj
Uporabniški avatar
 tae
Vencelj, poglej eno stran nazaj, kjer climber-z vabi k sestavi dodatne ekipe. Sicer omenja ljubljančane, ampak po mojem bi te z veseljem vzeli k sebi, še posebno če jim poveš kakšne čase imaš. Razen seveda, če sam želiš biti v ekipi sokrajanov.
Uporabniški avatar
 Mija
išče mogoče kdo kakšno tekačico za v ekipo?
ponudba velja samo za tiste, ki ne ciljajo na zmago, ker hitreje kot tečem, ne gre...... :roll:

lp, m
 mojA
No, skoraj sigurno bo še ena ekipa - cela mi4 !

Damayanti in Zajc - za vaju imam slike iz Železne kaple - pocukajta me za rokav, mi občasno spomin opeša :oops:

PS: UPAM, da sta skupaj v štafeti ?
Uporabniški avatar
 tae
Koliko ima sedaj TAKAŠKI FORUM sestavljenih ekip ?
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Zdravo!

Tudi jaz iščem novo ekipo. Naj vam že v naprej povem, da ne lovim zmage in da se grem bolj kot ne zabavat (oz. bom tekla po svojih zmožnostih :) ).

Če kdo rabi še eno članico naj mi sporoči.

Lep dan še naprej!

LP, Mojca :wink:
 tamt
tae napisal/-a:Vencelj, poglej eno stran nazaj, kjer climber-z vabi k sestavi dodatne ekipe. Sicer omenja ljubljančane, ampak po mojem bi te z veseljem vzeli k sebi, še posebno če jim poveš kakšne čase imaš. Razen seveda, če sam želiš biti v ekipi sokrajanov.

Mislim da ne išče ljubljančanov, ampak "krožnikarje" (sama tud nisem ljubljančanka, pa sem v k-Rožnik ekipi); predvsem pa je verjetno dobrodošel vsak/a ki bi se rad/a udeležil/a teka :)
tak da kr pogumno :!: , pa ne se bat, climber je dovolj hiter da bo še za ostale prinesu noter :wink:
 nana
MojcaZ napisal/-a:Tudi jaz iščem novo ekipo. Naj vam že v naprej povem, da ne lovim zmage in da se grem bolj kot ne zabavat (oz. bom tekla po svojih zmožnostih :) ).

Zabava - itak :D
Da si hitra kot strela, si pa dokazala v Palmanovi; samo škoda, da si prehitro ušla - smo se imeli prav fino :D
Uporabniški avatar
 climber-z
Sicer omenja ljubljančane

:?: :?: :roll: Iščem Kenijce in Kenijko, da premagamo ekipo Tae-ta :rol:

Ker pa se mi nihče od iskanih črnuhov noče javit, bom pa itak vesel vsakogar, ki ima tekaške copate in mal volje premikat noge, samo da ne bo iskal potem izgovorov, da sem ga jaz silil v matranje :D

Torej pričakujem ZS zainteresiranih :!:

tamt napisal/-a:, pa ne se bat, climber je dovolj hiter da bo še za ostale prinesu noter :wink:

:nono: Lepo ti to mene tunkaš, potem bom pa zadnji v ekipi me bojo pa tepl :bum:
Uporabniški avatar
 miciM
cao

Sem nova,najprej lep pozdrav vsem skupaj. Prebiram temo, ker nisem dolgoprogašica ne zanima, če climber še sprejema rožico za svojo ekipo, al sem že prepozna, nisem najhitrejša.
Uporabniški avatar
 climber-z
Trenutno sva že dva v ekipi:

Climber-z
miciM
?
?
Uporabniški avatar
 Mija
climber-z napisal/-a:Trenutno sva že dva v ekipi:

Climber-z
miciM
?
?

sama bi se rade volje priključila vajini ekipi, a me žal nekaj zdravje zafrkava :? , pa ne vem, če bom lahko laufala. da ne bi po nepotrebnem vzela mesta nekomu, ki je 100 %, da bo šel, se (še) ne bom prijavljala. če pa se do takrat pozdravim in če še ne bosta dobila tretjega člana, se vama rade volje pridružim.

lp, m
Uporabniški avatar
 Pajk
climber-z napisal/-a:Trenutno sva že dva v ekipi:

Climber-z
miciM
?
?

Če vzameta koga, ki bo pustil dušo na stezi (ne to brat dobesedno (nisem glih najhitrejši, najpočasnejši pa tudi ne), se bom pa potrudil) - potem trije
Uporabniški avatar
 climber-z
Climber-z
miciM
Pajk

MojcaZ, Vencelj, ???

Kdor potrdi še danes, dobi zastonj možnost izbirat vrstni red v štafeti :D
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Zdravo!

Hvala za povabilo! Zanima me kakšen tempo boste kej ubrali? Jaz namreč nebi tekla hitr, ker se mi po pravici povedano ne da več in sem zaključila tekaško sezono s Palmanovo. Tekla bi bolj kot ne za zabavo.

Če vam je to dovolj potem sem v vaši ekipi, če pa iščete hitrejšega tekača ga boste pač morali iskati še naprej.

Čeprav poznam velenjsko jezero do podtankosti (Velenje poznam že zelo dobro - beri za vikende sem zelo pogosto v Velenju 8)), ker tečem okrog jezera ne pričakovat od mene dober rezultat. :oops:

Povedala sem svoje zdej pa se odločite sami. :lol: Če bom izbrana v ekipo mi prosim sporočite.

LP, Mojca :wink:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA