prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...

copate katere znamke uporabljate?

Adidas
103
12%
Asics
164
19%
Mizuno
218
25%
New Balance
30
4%
Nike
216
25%
Reebok
32
4%
drugo
92
11%
Uporabniški avatar
 aljosa
Jaz uporabljam že tretji model Nike Skylon in sem izredno zadovoljen.
Nikoli še nobenih žuljev, bolečin v kolenu ali kje drugje.
Drugih superg še nisem sprobal, ker preprosto nisem imel zaenkrat nobene potrebe.
 Mitja Kravos
No kot zacetnik moram reci da sem sam na enih :)
Do vceraj sem bil na nekih Mizuno ki so bli enkrt v Hervisu kao copati leta :) pojma nimam kdaj :)

Zdaj pa sem si kupil Mizuno Wave Nirvana 4, no te uporabljam povsod, no zaenkrt pa itak tekam ali po makadamu, ali po kakih urejenih goznih poteh ali pa po asfaltu ... No za zimo nimam se nic nastudiranega, ampak itak pri nas na primorskem ni snega, no in kot kaze tudi drugje je kriza zadnje leta ... no razen kadar se ne razjezi ... Tako da bodo verjetno moji sedanji tudi za zimo vredu :) Aja moj prvi post na TF :) pa kljub temu sem se ze v TS hvalil da sem clan TF :) in so mi kar popust dali 20 % ;) LP, Mitja
Uporabniški avatar
 iverson
Imel tri pare Nike, zadnji equalon2 me je malo razočaral. Sedaj sem spet na Mizuno. Nirvana 4 so odlični za mojo nogo.
Za gorske teke in treking imam Salomon XA 3D ultra.
Uporabniški avatar
 _mt_
No jaz pa imam Asics Gel - Stream 2! Zaenkrat mi še dobro služijo! Res pa je, da tudi veliko drugih modelov nisem probal, tako da ne vem...mogoče so druge boljše.
 comet
Še en začetnik. :D

adidas supernova control 10
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
No da še jaz dodam svoj delček. Sam sem trenutno na novih
Saucony Grid Sinister
ki so trenutno zelo popularne v tujini... Moram rečt da sem izredno zadovoljen z njimi vsaj kar se tiče samega blaženja (mam raje trše) ter odzivnosti in kontrole. Prej sem bil na Adidas-ovih tudi zelo zadovoljen, Nike pa me je zelo razočaral...
In glede na to da naredim mesečno vsaj 300 km copate služijo svojemu namenu 8) [/img]
 mk
lp!

tekel sem z nike air zoom elite in sem bil zelo zadovoljen

letos sem nabavil mizuno wave precizion in se jih še nisem privadil.

v kratkem bom še enkrat nabavil novi model nike air zoom elite.

marko
Uporabniški avatar
 dexi27
Moja nova pridobitev Asics treiner 13, super zadeva a po moji oceni primeren samo do razdalje za maraton, pol pa se konča, za kake 21ke, pa prava formula1 :juhuhu:
Boma pa šel zdaj na nekaj kratkih tekov pa pričakujem dober odziv :!:
 zappa
Večino leta že dve leti kurim izključno Nike Structure Triax različnih letnikov. Trenutno kolobarim en predlanski par in dva lanska para (s kilometrinami 1100, 500 in 50 km). Bi probal še kaj drugega, ampak nočem tvegati, ker sem s temi čisto happy. Dovolj blažijo, žulijo ne, za pronacijo je dovolj podpore. Za v sneg imam pa že tri leta ene GoreTex Nike kramparce, se ne spomnim modela, bodo še za vsaj sezono ali dve dobre.
 zormanze
nike air zoom structure triax+ 11
frišno iz TS, danes sprobam...
 gs1422
Asics GT2120. Sedaj pa iščem Evolution 3, če bom kje dobil. Imam zelo izrazito pronacijo in sem se do sedaj našel zgolj pri ASICS-u.
 klarca123
Upam, da od danes naprej Adidas Aminta :)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA