prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 JAG
Oj klatez, a se ti šteješ?

Pol nas je šest...
Uporabniški avatar
 klatez
Ne, pri tem nakupu me še ne bo zraven...
Uporabniški avatar
 alasska
Čau

Jaz sem tud zraven :lol: . Mislem, da 6.

....čakamo še 2 junaka...... :rol:
Uporabniški avatar
 alasska
Foot pod?! Za?
A ne omogoča GPS pregled nad hitrostjo teka in prepotovano razadaljo, al si jaz to narobe razlagam :oops:
 JAG
Brez skrbi, prav si predstavljaš... Lahko si pa kot dodatek kupiš footpod, če želiš trenirati v zaprtih prostorih
Uporabniški avatar
 javaman
In meriš tam, kjer je signal slab.

Vprašanjce za 305-kaše: a ta merilnik izrisuje mape, kjer si že tekel oz. od kje ravnokar tečeš?
 bearex
No mojim nestrpnostim je konec, Forerunnerja 405 sem danes kupil v Hervisu. Uveljavil sem 15% popust, ki sem ga dobil v Radencih. In cena: 288.99€ :D

Hkrati pa vse opozarjam da pri nakupu pazljivo preverite vsebino škatle. Pri meni je namreč manjkal USB ključ za sinhronizacijo ure z računalnikom. Seveda mi je prijazen prodajalec zadevo dodal, vendar ne vem kaj bi bilo če bi prišel čez en dan.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Jaz sem tudi kar nestrpen, predlagam dil, pomojem nas bo hitro 10, če jih dobimo za 260€ :)
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Zdravo

nisem tolk spremlov kakšni so odzivi za tole ta novo igračko, Miha kva boš pa z polarjem, a je ta zadeva res tok bolj :?: :?: :?:

Lp Bojan
Uporabniški avatar
 javaman
Čudno. Iz Hervisa sem namreč danes dobil e-mail, da je cena 400€ - 15%.
 bearex
Evo, ura je zdaj na polnjenju, kaj več pa po prvem teku z njo. Pa še dokaz o ceni:

Slika
 JAG
hmm... bobr če še ponujaš 15% kupončk, ga z veseljem vzamem
 bobsaap
Odločitev je vaša,...cena ki sem jo povedal (300€ + brezplačna poštnina) je zadnja, žal ne morem nižje (v mislih imam predlog o ceni 260€, ki ga je nekdo napisal).

Verjamem pa in logično mi je, da se boste sigurno odločili za nakup, ki vam bo cenejši,...!

LP
Bobsaap
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 59

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA