Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Mojca99
Super Katrca, ti kar pridi! Se sproti dogovarjamo za termin. Če nas bo več, se bomo res, kot pravi Lenči, lahko razdelili v 2 skupini. Da ne bomo maratonki med nami čisto bazo zbili, hehe. Se je pa včeraj še en moški - Dejan - opogumil in se nam pridružil, ampak samo za kratek čas - smo bile prehitre, hehe (če verjameš) :D :D Se vidimo :wink:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Včeraj je bilo super. Tudi tempo je fajni, če kermu pač ne paše gre naprej. A ne Dejan? :lol:

Pridem še, definitivno! 8)

Mojca, najprej ti hvala za cifro. Želela bi, da mi napišeš kere knjige priporočaš za prebiranje in razširjanje znanja. :oops: :lol: Hvala!

Nataša se vidive naslednji teden. Za uro se še sproti dogovorive.

Lep vikend, Lenči tebi pa lep dopust. Uživaj in ne se preveč skurit. :lol:

Aja, punce hvala vam za družbo! Fajne ste vse!:laola

Katrca, ti kar pridi. Več kot nas je, boljše je. 8)

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 zdejan
Saj ne da mi ne paše, celo laska mi vsa ta vaša pozornost prijetnih punc. Vendar kaj hočem, če sem edini moški? Upam da bo prišel še kakšen pogledat, gotovo mu ne bo žal.
Uporabniški avatar
 dexi27
Jaz ziher pridem, sam kaj ko mam glih ob sredah neke čudne šihte zadnje cajte, a tud to bo minalo :D
Uporabniški avatar
 natasa
Pozdravljeni,

kako kaj kaže z našim treningom ta teden ?
:roll:

lp, nataša
Uporabniški avatar
 natasa
OČITNO VAS JE KAR NEKAJ NA DOPUSTU :lol: !!

PA VSEENO DANES OB 19.00 NA ŠPICI, ZAENKRAT SMO TRIJE

MOJCAZ, MOJ MOŽ IN JST. ŠE KDO?

:wink:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Zdravo!

Super je blo! Fajn sta me "namatrala" :lol: . Super družba sta bla.

Sem bla tok lačna, da sem z veseljem zmazala eno skutino tortico in pašto s testeninami. :oops: Sej ni čudno, da mi je Laufer reku, da se širim. :oops: Če je pa res, začela sem uživat v hrani.

Za tortico je pa kriv Laufer, ker je prišel v Velenje. :mrgreen: :--

Se vidimo!

Lp, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
Ja je bil super trening :lol:, je prav užitek teči v družbi :D. Pretekli smo

cca 15 km s tempom 5.15min/km :wink: . Se vidimo v sredo. :wink:

Sva se tudi midva prvo v hrano zagnala :) !!

Lp, Nataša
Uporabniški avatar
 zdejan
No, zdaj ste me pa presenetli s tempom.
Uporabniški avatar
 Laufer
MojcaZ napisal/-a:Za tortico je pa kriv Laufer, ker je prišel v Velenje. :mrgreen: :--

Saj vem, vedno sem jaz vsega kriv. Ko je bila servirana skutina tortica je izgledalo takole Slika in že je izginila iz mojega vidnega polja. Seveda je potem trpela še moja čokoladna tortica, samo da se preveri ali je res dobra :roll: .

Obljubim, da se bom še kdaj oglasil. Čevapi vabijo.
Se vidimo v soboto na kremšniti :wink: .
Uporabniški avatar
 natasa
zdejan napisal/-a:No, zdaj ste me pa presenetli s tempom.

Smo bili včeraj brez polžka :ignore:

Ko nas bo več bomo naredili dve skupini, pa bo za vse o.k.!! :lol:

Se torej v sredo vidimo v večjem številu ?? :D

lp
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Laufer napisal/-a:
MojcaZ napisal/-a:Za tortico je pa kriv Laufer, ker je prišel v Velenje. :mrgreen: :--

Saj vem, vedno sem jaz vsega kriv. Ko je bila servirana skutina tortica je izgledalo takole Slika in že je izginila iz mojega vidnega polja. Seveda je potem trpela še moja čokoladna tortica, samo da se preveri ali je res dobra :roll: .

Obljubim, da se bom še kdaj oglasil. Čevapi vabijo.
Se vidimo v soboto na kremšniti :wink: .

No ja, zdej mi je pa res kr malo nerodno. :oops: Ampak res sem bla hudo lačna. Maš srečo Laufer, da ne jem mesa. :lol:

LP, Mojca :wink:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA