Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Ksenija
jst imam danes namen it tečt 10 km, s tem da bom pri drugih pet delala mal intervale ;) potem imam namen it jutri z motorjem na Pag (sovoznica itak) tam opravit najmanj en tek ali dva - med 5 in 10 km za dušo... v nedelo se vračam. v ponedeljek počitek, torek upam da zjutraj še enrkat pretečem sobotno pot, nato pa samo še sprehod do sobote, moram mojega svetovalca ubogat ;)
aja mimogrede Lenči a si se ti priajvila kot član Tekaškega foruma. me ima da bi napisala zraven še Polžja sekcija ;)
pa kako sploh poteka tale prijava mene zanima?
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:jst imam danes namen it tečt 10 km, s tem da bom pri drugih pet delala mal intervale ;) potem imam namen it jutri z motorjem na Pag (sovoznica itak) tam opravit najmanj en tek ali dva - med 5 in 10 km za dušo... v nedelo se vračam. v ponedeljek počitek, torek upam da zjutraj še enrkat pretečem sobotno pot, nato pa samo še sprehod do sobote, moram mojega svetovalca ubogat ;)
aja mimogrede Lenči a si se ti priajvila kot član Tekaškega foruma. me ima da bi napisala zraven še Polžja sekcija ;)
pa kako sploh poteka tale prijava mene zanima?

Ksenija sem poslala samo e-mail, kjer sem navedla podatke kot so potrebni za uradno prijavo na tek (na internetni strani jo lahko izpišeš). priznam :oops: , nisem napisala zraven Polžja sekcija, samo Tekaški forum. Pa saj bi jih čisto zmedlo :lol: :wink: . Potem sem pa dobila potrditev predprijave. Aja, pa nakazala sem prijavnino. In sedaj pridem tja z že izpolnjeno prijavnico iz interneta in bom hitro gotova.

Lepo vožnjo želim in seveda uživanje pri teku. Pa počivaj pred tekmo. Se morava dogovorit, da se najdeva.
Uporabniški avatar
 Ksenija
hvala. se bova našli, mogoče bo že majčka ;)
am, da vidim če mi je uspel trakec v podpisu, ko bo čas ga pa uredim ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Sem odtekla še eno kratko danes, vraga bilo je 27 stopinj ob 20.00. Sem rekla mojemu naj gre za zajčka in motivatorja, pa sem ga po dveh kilometrih nagnala naj gre svoj tempo, ker v dveh kilometrih niti ni tempa držal, edina pripomba je bila pa če sploh diham. Se bom kar sama motivirala za drugič.
Lepo tecite.
Uporabniški avatar
 Frikica
Ja, danes tudi zame ni bil dober večer za tek. Nikamor ni šlo...komaj sem prištrikala z nogami 4km. Kot da vlečem za sabo še kak betonski blok. Nisem vedela kaj je narobe, a je vroče, a je PMS, a je samo v glavi... :roll:
Skratka, domov sem prišla kar malo razočarana... No, ja... Bo že! :?
Uporabniški avatar
 Ksenija
ojla,
tud sama sem imela včeraj ne intervale pa tako dalje na programu ampak mučenje. Sicer mi je uspelo spravit 10 km tik pod uro, sam je bilo veliko hoje vmes :oops: tečt sem pa šla ob 17.30, pa da bi vsaj gozdno progo si izbrala... bodo se vremena razjasnila tudi za nas ;)
aja v prejšnjem mesecu sem pretekla preko 100 km fajn

polžek vas lepo pozdravlja
Uporabniški avatar
 UršaR
Ojla Polžkice in Polžki!

Moram se spet malo oglasiti, da me ne pozabite. :D Včeraj sem tudi jaz sopihala v sopari. Teklo je od mene, da ni za povedat. Majica je bila za ožet. Sem imela skupinski tek, kar zame pomeni malo hitrejši termpo, ampak moram priznati, da se pozna, da sem tudi na dopustu pridno tekla. Če ne bi, bi se lahko od teh skupinskih treningov kar lepo poslovila. Tako pa zdržim zraven. Včeraj smo tekli 35 minut. Sama sicer tečem dalj časa, ampak, kot sem omenila, malo počasneje. Je pa res fino, če tečeš v družbi.

Se mi je pa zdaj že drugič ali tretjič zgodilo, da me je dan po teku zjutraj hudičevo bolel križ. No, ne vem točno, ali je križ, ali je kaj tam blizu (ker se mi zdi bolečina razširjena do polovice hrbta). Prvič sem še mislila, da sem pač čudno spala, zdaj pa se mi zdi, da je to kljub vsemu povezano s tekom. Moram svojega osebnega svetovalca povprašati.

Uživajte in ne prehitevajte preveč! Bodite v ponos Polžkom. :D

LP, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
No, tko lepo kaže nule v podpisih vseh, da je kar žalostno gledati, včeraj pa še neki ogromni kilometri.

Ksenija, jaz bom tekla za tabo na zagorskem teku, pa če dušo spustim :oops: , sedaj sem sigurna da bom tako tekla pod 1 uro 10 km, ko si tako hitra :wink: . Res se morava zmenit.

Jutri in v nedeljo zjutraj planiram teč, pa me je kar groza vremenske napovedi, saj žal nimam niti zjutraj sence (večinoma), razen da grem sredi noči, kar pa mi nekako ne diši :? . Komaj čakam, da se malo ohladi, da bo lažje teči, ne pa da se savnamo.

Samo, smo pa asi, tečemo pa vseeno :wink: :lol: :clap: . Četudi kratke razdalje, težkih nog, bolečin, tečemo pa :juhuhu: .
Uporabniški avatar
 Loni
Lenči, jaz sem bila pa že zjutraj pridna, da se malo považim. Ob vremenski napovedi sem se že včeraj zvečer odločila, da grem raje zjutraj, pa še zbudila sem se full zgodaj, malce čez peto. :lol:
Čez vikend pa ne vem, cincam, glede na to, da grem v domače hribovske loge, bo treba naložit gorca v avto in rajši poganjat pedala kot pa laufat.
Uporabniški avatar
 solatka
[quote="Ksenija"] me ima da bi napisala zraven še Polžja sekcija ;)
quote]

Mene je tudi mikalo, pa sem kar napisala v prijavo POlžja sekcija (pa še enga smeškota zraven) :wink:

Danes sem imela v načrtu ponovitev desetke, a se bojim, da iz tega ne bo nič, saj moj gleženj štrajka.
Boli ko :twisted: , ni pa nič zatečen. Na srečo. Bom počakala še kakšen dan, da se bolečina umiri. :roll:
Uporabniški avatar
 lenči
LoniM napisal/-a:Lenči, jaz sem bila pa že zjutraj pridna, da se malo považim. Ob vremenski napovedi sem se že včeraj zvečer odločila, da grem raje zjutraj, pa še zbudila sem se full zgodaj, malce čez peto. :lol:
Čez vikend pa ne vem, cincam, glede na to, da grem v domače hribovske loge, bo treba naložit gorca v avto in rajši poganjat pedala kot pa laufat.

Bravo :clap: .Hja, kar malo zavistna :lol: , sam sem morala sina peljati, pa ne bi šlo danes. Kolo pa tudi ni slaba ideja, moram avgusta parkrat v hrib zagonit, gre lažje kot teči :oops: .
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:
Ksenija napisal/-a: me ima da bi napisala zraven še Polžja sekcija ;)
quote]

Mene je tudi mikalo, pa sem kar napisala v prijavo POlžja sekcija (pa še enga smeškota zraven) :wink:

Danes sem imela v načrtu ponovitev desetke, a se bojim, da iz tega ne bo nič, saj moj gleženj štrajka.
Boli ko :twisted: , ni pa nič zatečen. Na srečo. Bom počakala še kakšen dan, da se bolečina umiri. :roll:

Solatka, kar lepo počij dva dni, da gleženj neha štrajkat :wink: , potem pa lepo malo počasi ga navadi nazaj na tek. Tudi če se samo sprehajaš do Bohinja, ne bo nič narobe, jaz sem pred prvo tekmo cel teden počivala, pa je vseeno šlo - počitek je del treninga :wink: :lol: .

Ampak, izvirna si pa pri idejah s Polžjo sekcijo. Na uradno pisno prijavnico jaz tudi danes napišem zraven Polžja sekcija.

Smo ponosni polžki :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Loni
Bravo :clap: .Hja, kar malo zavistna :lol: , sam sem morala sina peljati, pa ne bi šlo danes. Kolo pa tudi ni slaba ideja, moram avgusta parkrat v hrib zagonit, gre lažje kot teči :oops: .[/quote]

Lenči, tudi meni gre z gorcem v klanec precej lažje oziroma z lafuanjem v klanec se niti še nisem začela spogledovati, kaj šele kaj drugega.
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:
solatka napisal/-a:
Ksenija napisal/-a: me ima da bi napisala zraven še Polžja sekcija ;)
quote]

Solatka, kar lepo počij dva dni, da gleženj neha štrajkat :wink: , potem pa lepo malo počasi ga navadi nazaj na tek. Tudi če se samo sprehajaš do Bohinja, ne bo nič narobe, jaz sem pred prvo tekmo cel teden počivala, pa je vseeno šlo - počitek je del treninga :wink: :lol: .

Ampak, izvirna si pa pri idejah s Polžjo sekcijo. Na uradno pisno prijavnico jaz tudi danes napišem zraven Polžja sekcija.

Smo ponosni polžki :juhuhu:

Lenči da bi se do Bohinja sam sprehajala? Em... sem mislila vsaj enkrat prej preteči 12km. No, ampak z bolečim gležnjem pač ne bom.

Vedno bolj cvikam glede tega Bohinja. Joj, v kaj se jaz spravljam. :roll: :lol:
Uporabniški avatar
 solatka
LoniM napisal/-a:solatka, v čem je pa problem, jaz nisem še na nobeni tekmi tekla, pa moram rečt, da nimam kake treme.

Edini problem je bolezen imenovana "nesamozavest". :wink: Pač vem, da sem premalo tekla.

Se moram prepričat (kot na Blejski desetki) da "se grem met fajn".
Pravzaprav bom uro kar doma pustila.
Točno tako.

NO, jaz se grem met fajn v Bohinj. :wink:
  • 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA