Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 fanči
100jan hvala za nasvet....tudi sama sem že o tem razmišljala...samo je treba še malo izkušenj..imam šele dva samostojno vodena treninga za sabo...čez pol leta imam še en izpit za višjo stopnjo ...potem bo pa že spet zima :wink:

če ti zrihtaš sobico jaz nabavim spinnerje :lol: muska je pa itak obvezna :lol:

mi je ratalo dati slikco zraven :laola
Nazadnje spremenil fanči, dne 01 Feb 2008, 15:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 100jan
Oh Fanči no. Nism mislu na biznis. Spiner naj si vsak sam kup, za nas ne rabiš nobenga izpita, izkušenj imamo svojih dovolj. Štos je, da nas en kup zbobna in vodi trening. Potem pa si vsak z bremzo uravnava intenzivnost. Sam gont je pa bedn. Se da in splača tudi kot klub prijavit.
Poznam 3 gospe, ki so prjavle pevski zbor in od ministrstva za kulturo clo en dnar dubijo. Kwa se jim zdi!
 fanči
100jan no ja če bodo pa sami spinnerje nabavli potem pa toliko bolje ampak sem pripravljena tudi jaz komu posodit spinner...nič biznisa
samo zabava...gont je definitivno bolje v skupini in v dobri družbi :lol:

jaz sem ZA....Kdaj začnemo? Kje pa je ta tvoja sobca? :?:
Uporabniški avatar
 Cowboy
100jan, lohk pri teb u hladilnici? :lol:
 janezu
hladilnica je res pravi prostor,pa še za jest in pit bote imel pri rok. samo vrata je treba zapirat,da se ne bo še kakšen prehladu :D objavte začetek vadbe!LP,zaenkrat še na jezero ju
Uporabniški avatar
 športnik
100jan napisal/-a:Športnik, dej napiš kwa vse si preletou in adrenalinskega presmučov v Januarju.

Kaj ti smučaš oz. do katere težavnosti? :?
Uporabniški avatar
 100jan
Šp. Jst hodim v hribe in smučke so mi le pripomoček za sestop. S sabo jih vzamem, če ocenim, da bom imel več zabave kot težav. Prepeljem kar je potrebno in se ne spuščam v ocene težavnosti iz učenih knig ali celo iz forumov. Zanima me predvsem kaj je pod mano in ali se ob eventuelnem padcu lahko ustavim ali ne.
Drugo je izletništvo na turnih smučeh. Pohajkovanje po prelepih obsijanih snežiščih ni predmet junačenja ampak uživanja. Junaki forumov pa se lahko izkažejo na kakšni iz serije dirk v turnem smučanju.Vljudno vabljeni.
Če me premami vijuganje po idealnih razmerah pa vzamem bord in grem na Krvavec. Ane JanezU
 janezu
velik je res,res je pa tut, da večkrat rad rineš u rdečo :D velik hribov smo včasih vidli-zlezli, 100jan pa je vedno vse naštudirau-vodil.velikrat smo se zgubli,tut za cel dan,izkal "naravne" prehode,domov pa smo vedno prišli,če ne peš pa s helikopterjem :D ko sem enkrat snel smuči in montiral dereze ,ter se z dvema cepinoma spuščal po grapi,je gradiški 100jan veselo smučal . skratka obvlada sceno v gorah,zato je rajši tam,kot ob jezeru :( LP ju
Uporabniški avatar
 tomi
Ja, tako izkušenega hribovca kot je 100jan bi bilo fajn imeti ob kakšnem zimskem vzponu v hribe poleg sebe. Stojan, a me kdaj vzameš s seboj?
Pa tudi z ostalimi jezerjani bi se lahko zmenili za kakšen krog okrog jezera!
Lepo se imejte!
Uporabniški avatar
 100jan
Ja lušten je brat pohvale od 1. lige, sam tomi, a si se posvetoval z vračem glede tvojga avatarja. A je zihr dobr za u hribe?
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Matr me pojezi tole slabo vreme, ki se vedno pojavi ravno za vikend. Ojstrica spet odpade.
Uporabniški avatar
 Andraz
100jan napisal/-a:Šp. Se mi je kr zdel, da bo neki tazga.
Fanči, sem vidu u šparu en spiner za ca. 70€. Pa ni slab, jst mam podobnega že 2 let, sicer srajce gor obešam a vseen. Samo gonilke sem podaljšal na 172.5 mm in našraufal klik pedala. Če bi jih gradiščarji nakupl bi najdu kkšno sobo, pa musko, pa bi lahko strokovno vodila skupinsko vadbo. Sicer je zima mim, a vseen mal povpraši. L.p.

Jest sem za, tud spinner u šparu nabavim, če pravte da je ok!!!

lp
a.
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Pri meni bi bila to zgrešena investicija, nisem za "indoor" športe. Moj spiner bi končal kot 100jan -ov. Bil bi obešalnik. :lol:
Uporabniški avatar
 100jan
Glede organizacije spinninga je precej detajlov. Do jesenskega deževja imamo čas, da jih dogovorimo. Po forumu ne bo šlo. Fanči, boš ti uredila srečanje interesentov?
Uporabniški avatar
 športnik
BlackOrange napisal/-a:Matr me pojezi tole slabo vreme, ki se vedno pojavi ravno za vikend. Ojstrica spet odpade.

Res je ena žalost vse skupaj! :evil: Jaz imam pa še malo "podaljšan"vikend... :twisted: :twisted:
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA