prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 raziskovalec
Hej Izyemna, pa ti si hitra, v temi videča in še pisateljski talent :clap: :cast1:
Uporabniški avatar
 izyemna
Hojla druzbica,

ne me prevec hvalt :oops: , saj na Golovcu ni srn s cekani :wink: .
Lucko sem pa imela - da ne bo pomote. Res, da precej casa na off, ker je zal tale rezervna precej neugodna za na glavo (za 300 jemenskih ryalov (= 300 sit = ?evrov :? :( ) pac ni za pricakovat kake edinstvene kvalitete) (vecna lovisca (Bozickovih) luck. PRESS :? ).

Punce, hitro okrevajte! :D

uzivajte!
Uporabniški avatar
 raziskovalec
V četrtek ob času zadnjega luninega krajca, ob običajni uri:

17:00

Razy po pooblastilu in menda tudi v imenu dvojca brez krmarja vabi na Golado.
V izogib spraševanja na štartu - ali pridejo vsi - podarjam Goladarski javnosti še svojo SMS cifro 040 55 82 za morebitne pre-kratke (časovno seveda) zamudnike-ce.

Najave udeležbe so seveda zaželene :lol:
da ne bomo vsi piškotov kupovali :oops:

P:S cifra je 040 55 44 82, hvala Laufer
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 09 Jan 2007, 23:04, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 Laufer
Samo kratko vprašanje. Kje sta se izgubili zadnji dve GSM številki, ali morda pri preračunavanju v € ? :?: :twisted:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Jest se pofočkam za udeležbo. In v četrtek mam jest piškote (mi ni nobeden omenu na začetku, da moramo začetniki prinest piškote :oops: - že čakajo v omari).

Eggy, upam, da si že ozdravela. :wink:

Se vidimo v četrtek!

LP, Mojca :D
Uporabniški avatar
 milkec
Jaz tudi pridem s standardno zamudo :lol:
Nazadnje spremenil milkec, dne 10 Jan 2007, 08:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
NM Bajsi vas čaka že nekaj trenutkov prej.
Uporabniški avatar
 milkec
A bi kakšen junak bil za počasno dvojno?
Uporabniški avatar
 Laufer
Pridem točno kot ponavadi. :P
 eggy
Izgleda, da mi bo uspelo......

Se vidimo.

lp,eggy
Uporabniški avatar
 milkec
z dvojno golado ni bilo nič, ker sva z razyjem takoj pogruntala, da se nama ne da, so pa zato bili piškoti toliko boljši.

Izumil se je nov izraz in sicer EGO SPUST, kaj pa pomeni pa naj si vsak v živo ogleda na naslednji Goladi.

Aja, pa danes začuda nisem zamudil, še več, celo zadnji nisem bil
 eggy
milkec napisal/-a:Izumil se je nov izraz in sicer EGO SPUST, kaj pa pomeni pa naj si vsak v živo ogleda na naslednji Goladi.

Bil je to danes prav zanimiv "zimski tek", poln novih ugotovitev. Ena takih je bila tudi: Po klancu navzgor.....se pogovarjajo izključno osebki moškega spola. Po klancu navzdol.....oživijo osebki ženskega spola, Zakaj........vprašanje za Bingota :)

Ja....EGO SPUST.....ga tokrat nisem gledala :)
Sem pa vsekakor uživala na stoječi mini analizi, ki je tudi tokrat postregla z "dobrotami iz domače kuhinje".

Se vidimo.......do takrat se pa imejte.....kar najlepše :)

lp,eggy
Uporabniški avatar
 raziskovalec
eggy napisal/-a: Bil je to danes prav zanimiv "zimski tek", poln novih ugotovitev. Ena takih je bila tudi: Po klancu navzgor.....se pogovarjajo izključno osebki moškega spola. Po klancu navzdol.....oživijo osebki ženskega spola, Zakaj........vprašanje za Bingota :)
Ja....EGO SPUST.....ga tokrat nisem gledala :)

Odgovor vsekakor ni jasen, možno pa je postaviti več delovnih hipotez:
1. osebki moškega spola se hiro zaletijo, ker se precenijo in na drugem delu proge ugotovijo, da ne morejo več dohajat tempa .... osebki ženskega spola pa bolj enakomerno porazdelijo tekaške moči.
2. osebki moškega spola nočejo pretiravati pri svojem zaletavnaju in zato v prvem delu klepetajo, osebki ženskega dela so pa iz istega razloga obzirni na drugi polovici proge.
3. osebki moškega spola so agresivnejši (tudi pri govorenju) in na prvem delu proge topogledno zatirajo osebke ženskega spola, ki jim na drugem delu vrnejo z obrestmi.
4. moški se vse pomenimo v prvih desetih menutah, ženske pa v zadnjih dvajsetih.
5. Hipoteze ni možno postaviti, ker so nekateri osebki moškega spola molčali na začetku proge, nekateri osebki ženskega spola pa na končni progi.

Kaj sem že hotel povedati :?: :oops:
Kaj pa vem, malo sem poklepetal. Imeli smo se fajn. Egotrip gor, egotrip dol, skupaj lahko pomeni le PB. Ampak kdaj drugič. pozimi je tako fino klepetat in se družit. Glede na množično udeležbo je očitno tudi ura Golade kar ta prava.
Lep dan vsem.
Razy
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
A, NM Bajsija pa niste nič pogrešali?!
Šmrc, šmrc, šmrc, šmrc, šmrc, šmrc, šmrc, šmrc, šmrc, šmrc, šmrc, šmrc, šmrc, šmrc, šmrc, šmrc, šmrc, šmrc, šmrc, šmrc, šmrc, šmrc, šmrc, šmrc, .....................
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Bajsi močno smo te pogrešali.
Če ne bi Milkec povedal, da te ne bo bi te čakali ...
Ne jokat :cry: :wink: , pa drugič. :lol:
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA