prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 vencelj
Jih je nekaj, z Logaškega konca. Svoje čase so imeli tudi organizirane teke ob določenih dneh...brskanje po forumu ti lahko da kake rezultate o tem, bo se pa sigurno oglasil kak domorodec, ki ve kaj več o tem in bo verjetno lahko prišel na dan s kakimi dobrimi predlogi o trasah :lauf: .

lp, vencelj
 ales.berce
Vencelj o domorodcih, jaz že iz gozda. Sicer volkov in medvedkov tuki ni (veliko) (haha), sem ga pa srečal v Grahovem marca 2008 ko sem treniral za tek na Slivnico. Kar scary..... :twisted: :twisted: :twisted: :shock:
 NeMiran
Tale proga ne sodi v ožji izbor "dekija" je pa zelo zanimiva in me je preganjala celo poletje.

Torej iz Logatca preko Ravnika do Hotedršice, po trasi jesenskega hotenjskega teka na Javornik, do Stare pošte na Hrušici in preko Kalc nazaj v Logatec. Pot je dolga 39km. Višinska razlika je 680m, skupno pa je 1343m višinskih metrov vzpona in prav toliko spusta.

Danes sem za pot potreboval 3:39:20 in sem selo vesel, da sem opravil z njo.
Uporabniški avatar
 Kunec
Še moj krog, ki je tudi daljši in sicer 35 kilometrov. Začetek v Logatcu, Žibrše, Medvedje brdo, Godovič, Hotedršica, Kalce in ponovno Logatec. Večina je asfaltna cesta, primerna bolj za konec tedna in za praznike, ko ni tovornega prometa. Porabljen čas med 2 uri 45 minut in 3 urami.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA