Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 GTA
Dobri pogoji, hiter maraton, s prek 400 tekmovalci, ki so prišli v cilj pod tremi urami.

Slovenci:
Rihtarič David 2.27.56
Potočnik Boštjan 2.48.11,
Grandovec Daneja in coach Šalamon Igor 2.51.49,
triatlonec Harnold Peter 2.52.05,
Skok Benjamin 2.58.13 ...

To so naši sub 3 h, upam da vsi.

Rezultati: http://www.tds-live.com/wtrpg/race.jsp?id=2074

Čestitke vsem!!!
Nazadnje spremenil GTA, dne 30 Nov 2008, 14:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
GTA napisal/-a:Dobri pogoji, hiter maraton, s prek 400 tekmovalci, ki so prišli v cilj pod tremi urami.

Slovenci:

Res čestitke vsem, toda ... jaz vidim na rezultatih še
11 11 55 RIHTARIC DAVID - 02:27:58 02:27:56
Uporabniški avatar
 GTA
ZdravkoC napisal/-a:
GTA napisal/-a:Dobri pogoji, hiter maraton, s prek 400 tekmovalci, ki so prišli v cilj pod tremi urami.

Slovenci:

Res čestitke vsem, toda ... jaz vidim na rezultatih še
11 11 55 RIHTARIC DAVID - 02:27:58 02:27:56

Uf, spregledal najhitrejšega, se opravičujem. Popravljeno.
Uporabniški avatar
 markor
Oj,

še moje kratko poročilce: "4 mušketirji" smo se podali v Firenze v petek popoldan, uživali v snežnem metežu od Bolonje naprej, še isti večer našli rezervirani hostel - sicer "asketski", a za 25€/noč kar ok (bonus - cca 80m dolgi hodniki - idealno za pospeševanja dan pred tekmo.. :lol: ), pa še blizu stadiona (expo-ja) je - beri - zastonj parking.
Sobota je minila v pohajkovanju, dvigu številk ter predvsem tuhtanju, kaj in kako se obleči ob "sumljivem" vremenu, ki so ga obljubljali..
No, v nedeljo zjutraj je bilo kar "sveže", dežja še ne - nas pa je potem pričakal kakšne pol ure pred štartom (in še pol ure po njem), dodobra ohladil ter "odplaknil negativne misli".. :lol: V štartnem boksu smo se zabavali z dvema vitezoma, kar je dobro "krajšalo čas".. :wink:
Sama "dirka" je bila potem kar ok, enkrat se je še ulilo, hujšega pa več ni bilo..
Traso sem poznal od lani tako, da mi je bil vsak ovinek že poznan.. 8) , še posebej sem se veselil "najdaljšega parka na svetu", od 30+ km naprej.. :lol:
Sam sem za par minutk popravil PB, kar je odlično! 8)
Po tekmi še vroč tuš v hostlu, "pot pod noge" in pozno zvečer doma..
lp
m
p.s. Sej so fajn Firenze, toda tretjič v Firenze na maraton.. :roll:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
markor napisal/-a: p.s. Sej so fajn Firenze, toda tretjič v Firenze na maraton.. :roll:

Nikoli ne reci nikoli ... kaj si spet pobožal tistega merjasca po rilcu?

Ej, pa saj vitezi in mušketirji imajo nekaj skupnega ... še poleg štartnega boksa :wink:
Uporabniški avatar
 markor
ZdravkoC napisal/-a:... kaj si spet pobožal tistega merjasca po rilcu?

Jasno da! Brez tega ne gre! (mogoče bo uspela še kakšna fotka..) :wink:

ZdravkoC napisal/-a: ... Ej, pa saj vitezi in mušketirji imajo nekaj skupnega ... še poleg štartnega boksa :wink:

Ja, res je, vsi smo sila dobre volje.. :lol: Pri čakanju v boksih je napovedovalec razlagal, da se pričakuje "hevi rejn".. In - potem je bila jasna izpeljanka, da smo se drli na ves glas "hevi rejn", kot odgovor pa običajno "ajm kaming!!" ali pa "ver ar ju??"... :lol:
Uporabniški avatar
 klatez
Čestitke vsem!

Marko, kako dolgo pa ste letos čakali v boksih na štart?

Vidim pa, da vam je bil (več ali manj vsem) tisti park všeč in ste se malo dalj časa zadržali v njem...
Tudi jaz sem si ga lani zelo dobro ogledal. :evil:
Uporabniški avatar
 markor
klatez napisal/-a:Čestitke vsem!

Marko, kako dolgo pa ste letos čakali v boksih na štart?

Vidim pa, da vam je bil (več ali manj vsem) tisti park všeč in ste se malo dalj časa zadržali v njem...
Tudi jaz sem si ga lani zelo dobro ogledal. :evil:

Hja, ene dobre pol ure - štart je bil namreč ob 9:20.
Park? Ta park v Firenzah je zakon! Res, splača se ga - med maratonom seveda - bolj podrobno pogledat - in prav škoda bi bilo, da bi "drvel" skozenj.. :lol:
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Ja ja HEVI RAJN ti nekako zleze pod kožo, ko stojiš v ogradi in časaš da ustrelijo, potem pa v dir. markor moram rečt smo si kar popestrili dogajanje pred štartom, saj nekaj morš počet če ne te zebe še bolj misli ti pa odtavajo - am je treba :wink: - jasn da je treba, tud takšne izkušne nabrat :wink:
Sam tek pa, cilj je bil videt cilj s tekaške perspektive-cilj dosežen :!: , do 30-km vse BP, potem pa koleno (počasen tempo, hoja) gorenska trma in cilj nekaj nad 4 urami :wink: , vsekakor zadovoljstvo in mogoče še kdaj

Lp Bojan

Ni nujno glih na HAVI RAJN
 mojA
Čestitke vsem ! Letos sem bila 80 %, da bom tudi jaz tam, no, pa se mi ni izšlo. Včeraj je bil grozen dan. Vi ste tekli v Firencah, jaz sem bila tudi z mislimi pri vas, no, v soboto sem pa tako veselo premetavala sneg, da me je zategnilo in sem bila skoraj nepokretna. Sedaj sem polna tablet, okoli križa imam pleteno jopo in delam za računalnikom. No, tale post mi je kljub vsemu malce razvedril boleče delovno dopoldne.
ČESTITKE ŠE ENKRAT.
LP0, Mojca
Uporabniški avatar
 50cent
Bravo markor in vsi ostali :clap: :clap: .
Uporabniški avatar
 klatez
markor napisal/-a:Hja, ene dobre pol ure - štart je bil namreč ob 9:20.
Park? Ta park v Firenzah je zakon! Res, splača se ga - med maratonom seveda - bolj podrobno pogledat - in prav škoda bi bilo, da bi "drvel" skozenj.. :lol:

Si dobil kakšno toplo flaško v roke med čakanjem na štartu? :twisted:
Pa copate si že razkužil zaradi dogajanja na štartu? :evil:

BO-JAN napisal/-a:... do 30-km vse BP, potem pa koleno (počasen tempo, hoja) gorenska trma in cilj nekaj nad 4 urami :wink: , vsekakor zadovoljstvo in mogoče še kdaj...

Povej raje, da se ravno na 30km začne park in si hotel malo bolj uživati v naravi... :roll:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA