področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 zlopi
Hoj,
a sem lahko še malo tečen :oops: a v TS Čopova se jih tudi lahko dobi za tako lepe cene?
Lp, zlopi
 superga
Za vse člane kulba superge.si se lahko enake cene dobi tudi v trgovinah TS; seveda tudi na Čopovi; če še niste član se lahko včlanite tudi v trgovini;

l.p.
superga
 superga
Anže; od izbranih modelov je lažji in "hitrejši" Nike zoom SKYLON; Ima pa precej manj stabilnosti od Riderja. Za dobro trenirane in hitre tekače je Skylon primernejši. Model Rider je na zalogi tudi v TS KRANJ. Akcija -40% na Riderja velja samo še do ponedeljka !!

Milan: Mizuno že od pomladi nima več velikosti na 1/3 in so sedaj v klasičnih EUR velikostih na 1/2 ; velikosti USA 13 ustreza velikosti UK12 oz. EUR 47 (usa 13 napej obstajajo samo CELE USA številke - 14 - eur 48,5 in 15 eur 50). So pa še vedno na zalogi VSE velikosti do številke 50 !!

l.p.
in lepe praznike vsem;
superga
Uporabniški avatar
 iverson
Sem učeraj v TS City Park opazil, da imate na model equalon in kayano neko znižanje? Kar 30 in 40 odstotna! To velja še zmeraj? In če jih kupim lahko uveljavim nato še TF popust?
 superga
Lep pozdrav;

Omenjeni popusti še vedno veljajo, hitro pa gre zaloga številk.
Pri nakupu se lahko upošteva samo en popust, tako da ni še dodatnega popusta.
l.p.
Superga
Uporabniški avatar
 anže07
Akcija velja še danes, jaz pa nimam še kartice, čevlje pa bi rad kupil v trgovini

zanima me ali se da v trgovini nekako dokazati da si član- npr. da poveš e-mail ali kaj podobnega

hvala
 pegy
Hej, jaz sem včeraj v TS v City Parku kupila superge wave rider s 40% popustom brez kartice. Sem povedala,da sem se šele včlanila, da še nimam kartice in so mi dali popust brez problema, tudi maila nisem rabila povedati. Res prijazno :D
 superga
Lep pozdrav;
Saj načeloma prodajalci uredijo zadevo, če se le da, verjamem pa, da ima kupec boljši občutek, če ga ne skrbi kako se bo dogovoril z popustom;
ANŽE - pošlji mi ime in priimek na ZS in v kateri trgovini bi se oglasil in jim bom za vsak slučaj sporočil, da bo vse o.k.
l.p.
Superga

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA