Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 miro
Ker sem po srcu še vedno mlad in se rad družim tudi z mlajšimi, pa še prireditev je bila skoraj na domačem dvorišču...
Letos je bil Šolski maraton zaradi "gradbišča" na Pokljuki prestavljen v Rateče.
Prireditev je bila glede na množičnost kar dobro organizirana,bilo kar veliko tekačev, saj so šole, kar malo tekmovale,katera bo imela več tekačev,zato je bil tudi kakšen,ki se je precenil,saj je bila proga kar dinamična.
Najbolj sem si zapomnil stavek enega fanta:"N-kuul več,nkuulveč",ter se pobiral po smučini.
Bile so tri dolžine tekov,pohodi s smučmi,ter planinski pohodi.
Vsi udeleženci so dobili brezplačne sendviče in čaj,tekači pa tudi spominsko medaljo za udeležbo.
Meni je bila kar prijetna prireditev-prvi krog je bilo malo več gneče,drugi krog pa je bil prijetnejši.
Lepo sem se tudi ogreval, ter opravil iztek.(skupaj nabral kar nekaj km)
Konca prireditve nisem počakal.
Mogoče se vidimo tudi prihodnje leto na šolskem teku?
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Bili sta tudi dve moji sošolki. Gimnazija je častila brezplačen in prevoz in izposojo smuči. Mene je tud zelo mikalno, sam nisem se hotel smešit, saj vem da mene prav gotovo ne bi pobralo, ampak nikoli prej še nisem stal na tekaških smučeh.
Uporabniški avatar
 miro
Bojan,probati ni greh, verjetno je bilo kar nekaj udeležencev, ki so prvič stali na smučeh.
Ne oklevaj,čimprej na "laufarce," ne veš kaj zamujaš!

Lp
Miro
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj Miro, sem bil tud jaz tam ampak nisem vzel štartne številke. Sem obrnil ene par krogov, pa še do tamarja in nazaj. Je blo super, samo preveč novega snega, pa so se palice vdirale.

LP, MatjazV

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA