Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Živijo!

Društvo maratoncev in pohodnikov iz Celja organizira letos udeležbo na trenutno najhitrejši maratonski progi na svetu, v Berlinu. V Berlinu je bil svetovni rekord izboljšan že štirikrat. Od leta 2003 so se vsi svetovni rekordi zgodili na tem maratonu.

Potovali bomo z avtomusom ali z vlakom.

Sprotna obvestila spremljajte na naši spletni strani:
http://www.drustvo-maratoncev-celje.si/obvestila.htm

POZOR! Najcenejša prijava je do 28. februarja 2009, 55€. Prijavite se lahko preko spleta, na njihovi uradni spletni strani
http://www.real-berlin-marathon.com/eve ... eldung.php
Športni pozdrav, Jože.
Nazadnje spremenil jozet, dne 21 Maj 2009, 14:01, skupaj popravljeno 2 krat.
Loni napisal/-a:Si prilepil zraven napačen link (je za polovičko 5.4.), tale bo pravi:
http://www.real-berlin-marathon.com/eve ... eldung.php

Hvala, Loni, res sem bil površen. Še en napotek za vse, ki se prijavljate. Pomemben je tudi čas za že pretečen maraton oz. bolje da navedete svoj ciljni čas. Mislim, da organizator tega ne preverja.

So pa lani vsi, ki niso navedli nobenega časa bili potem razvrščeni v štartni blok "H" (tudi s časom >4:15:01), kar je pomenilo, da so se potem, ko so štartali vsi najboljši, pomaknili do štartne črte in štartali s 30 minutno zakasnitvijo. Sicer ima vsak svoj čip in bruto čas, a nekaterim je Garmin nameril potem cca. 700m več zaradi prehitevanja množice tekačev.

Torej naknadno spreminjanje blokov je, sicer ob dvigu štartne številke, še bilo možno, a v sami gneči na sejmu Vital je to vse prej, kot prijetno opravilo.

Lep pozdrav, Jože.
 Liquid
Jože, do kdaj je bila lansko leto možna prijava za avtobusni prevoz (+bivanje) do Berlina z vašim društvom? Sem letos precej napiljen za tale Berlin oz. sem se že kar odločil. Moj prvi maraton. Imam pa skromen cilj, da prehitim Heile-ja ( 2:03:58 ). Če mi pa to ne rata, bom pa zadovoljen tudi s časom okoli 3:30. :D
Uporabniški avatar
 jozet
Liquid napisal/-a:Jože, do kdaj je bila lansko leto možna prijava za avtobusni prevoz (+bivanje) do Berlina z vašim društvom? Sem letos precej napiljen za tale Berlin oz. sem se že kar odločil. Moj prvi maraton. Imam pa skromen cilj, da prehitim Heile-ja ( 2:03:58 ). Če mi pa to ne rata, bom pa zadovoljen tudi s časom okoli 3:30. :D

Liquid živijo!

Naše društvo potuje v Berlin prvič. Sam sem bil lani z Vitezi dobrega teka in smo potovali z vlakom. Bilo je super in poceni, bivali pa smo v hostlu Am Zoo. V slovenski dom sem šel lani samo na obisk (na ogled) in so sobe za isto ceno res lepe, kot v hotelih. Pa še sejem Vital je letos prestavljen na lokacijo, ki je le 1,5 km od Slovenskega doma. Naši zdomci nas pričakujejo in so pripravljeni razkazati Berlin.
Predlagam ti, da se čimprej prijaviš na uradni spletni strani, pri nas bomo pa zbirali prijave, dokler ne bo avtobus poln. Če bo pa zanimanje zelo veliko, pa morda izvedemo še kakšno pomožno varianto z vlakom, bomo videli kako bo.

LN, Jože
4-dnevni izlet, 4-nočitve v hotelu. Torej, gremo v četrtek 17.9.2009 iz Slovenije in se vrnemo domov v torek zvečer 22.9.2009.
Na naši spletni strani si lahko preberete, katere oglede in dejavnosti so nam pripravili naši zdomci v Berlinu.
http://www.drustvo-maratoncev-celje.si/obvestila.html

Dogajanje bo pestro, tudi za vse tiste, ki ne bodo tekmovali. Nastanitev je planirana EUROHOTELU, v hotelu s tremi zvezdicami.

Časa za najcenejšo prijavo (55€) je še samo 10dni, torej do 28.februarja 2009.
Uporabniški avatar
 Loni
nana napisal/-a:Loni, a greš? :D

Ne, vsaj ne letos. :lol:

Edino če se kje najde kdo, ki mi plača startnino.
 nana
Loni napisal/-a: Edino če se kje najde kdo, ki mi plača startnino.

Nekaj pa moraš dati nase :D Sem mislila, da bom imela kompanjona v zadnjih bojnih vrstah :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
Me izzivaš, a ne? Ti dobro ratuje :lol:
 nana
Hja, saj veš... upanje umre zadnje :D A se ti zdi, da te izzivam :roll: 8)
Uporabniški avatar
 Laufer
nana napisal/-a:
Loni napisal/-a: Edino če se kje najde kdo, ki mi plača startnino.

Nekaj pa moraš dati nase :D Sem mislila, da bom imela kompanjona v zadnjih bojnih vrstah :lol:

V Berlinu je tudi tam gužva, boš pač v družbi s Knutom, jogurti in drugimi reklamnimi izdelki. Je kot pustna povorka :lol:
 nana
Bo vsaj čas minil, ko se bom čudila vsem tem reklamam :D
Kateri je pa tvoj naslednji maraton?
Uporabniški avatar
 Laufer
Še ni nič v planu.
Bom malo pogledal Lonleyev plane tekem in se mu kdaj pridružim.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA