Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Vse čestitke organizatorju za lepo izpeljan tek.
Čeprav je nas ob prijavi prestrašilo hladno vreme z vetrom in rahlim dežjem, pa so bili na progi idealni pogoji za tek. Odlično speljana proga v zavetju senožeških gozdov in prebujajoče se pomladi.
Na prijavnem prostoru ni manjkalo kave, čaja, sadja, po teku pa pašta čaj, slaščice in kozarček rujnega.
Pokali za prve tri najštevilčnejše skupine, pa za najmlajše, najstarejše, za najhitrejše, srečolov, vsakemu praktična nagrada....
Škoda za vse tiste ki se niste udeležili tega teka, Veselkotu pa vsa zahvala. Se vidimo naslednje leto
 MATJAŽ
Vse je bilo perfektno.Rezultati ekspresno objavljeni na spletu.Najbolj si bom zapolnil tek po temu,ker so me pri podelitvi najavili,da prihajam iz turističnega in ne tekaškega društva Burja Vipava. :hehe: .
Še enkrat vse čestitke organizatorju.
 inchi
Senožeče so rojstni kraj mojih prednikov (praded, ded ), mislim, da sem bil kar malo pod tem vtisom, zato sem se precej trudil doseči dober rezultat. Pohvala organizatorjem za vloženi trud.

inchi
Uporabniški avatar
 RoKo
Nekatere je dež pred startom prestrašil, poznam vsaj dva, ki sta odšla domov. Saj ni bilo tako grozno. Napovedovalka je nekaj govorila o snegu na progi, bolj za šalo. Tek je uspel, kot svako leto, rezultati hitro, podelitev še hitrejša, so pohiteli, vreme je bilo kar nadležno, če nisi v gibanju.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA