Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 mirko1
evo, ravnokar sem se vrnil z bubinega teka, ki je bil v soboto s cola na javornik. ko sem se vračal domov, sem v ajdovščini zavil levo namesto desno, in prišel v okolico ljubljane, tam itak ne poznam poti in sem očitno zgrešil ter prišel v okolico maribora, tako sem naprej lutal in sedaj sem že doma :shock: .in glej kaj vidim, nova oblika foruma, a vseeno, nobene objave okrog tega teka :?: . če že v vabila na prireditve ni bil uvrščen, si pa zasluži vsaj kake pohvale v poročilu po prireditvi.
v pravšnjem vremenu se nas je zapodilo cca 40-50 tekačev. zopet sem pustil aliču zmagat :evil: :clap: . na vrhu javornika sem se popasel po čemažu, najedel sadja( v izobilju). dobil sem celo veganski obrok, brez kakega začudenja kuharja :clap: . skratka pohvale organizatorju, za tekočo izvedbo.
le še uradne rezultate pogrešam na forumu.
kar nekaj vas je bilo s tf, pa se kaj razpišite, če ste že prišli domov :mrgreen: :D
lp, mirko
Uporabniški avatar
 zz topka
Ja, sej se ti bo žlahta javla, no....
Sem rekla, da ta bot pa ne bom spet prva, za komentirat,mislim...

Sploh pa sem jezna na Javornik,ker se mi je v primerjavi z lani podaljšal za tri minute. In sem krajšala auvinke...
Je pa tudi tu rejs, da sem za teve tri minutke dostimanj trpejla....
Ja, lepu je blu, na vrhu sadja,kolker čiš, tudi unga sadja u flaški je blo zadosti, saj sem ga bla kar tolk sita, da mi pole pašta ni šla u ret...
Za domov bi prav posebej pohvalila organiziran prevoz szi avtobusom, mi smo zakupli sam polovičko, do vikenda od Vidmarja, ker smo morali mus na degustacijo enih finih šalamov, da smo ugotovili, če so že zadosti dobri še za druge...
Rezultati pa so že cel tjeden na:

http://www.trillek.si/index.php?option= ... &Itemid=38

No, meni je blo tolk fajn, da pridem gvišno tudi drugo lejto, če ne uvedejo limita...

P.s. Lejpo majčko pa nosim naokoli že par dni, da vidijo, kje sem "tekla"...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA