Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ales
Po moji evidenci najštevilčnejši tek okoli Brda. Ob sedmi se nas je zbralo 7 tekačev(Barb, LojzeP, Marathon, Tuareg, Tini, Boštjan in jaz). Od blondink se je opravičila le ena. Tuareg in marathon sta prej odtekla še enega za ogrevanje. Malo čez sedem so se za nami zapodili še Pia, Nataša N. in Ero. Tokrat je bilo še topleje. Pa steza je bila razmočena, kaj razmočena, kar potočki so tekli čez pot. No, pa nas ni preveč motilo. Barb je spremenila način teka, še pulz je povišala(nam?). No ja in segregirali smo se med temi 9,980 metri, kolikor jih je nameril Ero. Tini je bil tolk hiter, da ga še satelit ni sledil. V Brunarici smo preizkušali pizze s feferoni, nabadali krompirčke, škilili na TV, moledovali za kozle in urejali finančne zadeve. Aja, in delali plane za E6, Logarsko, Novi Sad, Dublin, ... Naslednjič pa nas Matevž popelje v Udin Boršt(saj to je čist zraven, Brunarca ostane ista!).

p.s. ko se po teku mal raztegujemo(da ne bi govoril, kaj počne Barb) se mimo pripeljeta na kolesu mama in sinek. Pa jo ta mau vpraša:Kaj pa počnejo teli? Ah nč, mal se napihujejo!
Uporabniški avatar
 lojzeP
Ja Aleš, tako je to, če ljudje preveč TF berejo, pa premalo tečejo ( o napihnjenosti se pa marsikaj govori ) :shock: - eni celo kaj doživimo

Res smo bili v kar precej razširjeni sestavi - pohvala vedno številčnejši ekipi iz prestolnice, ki prihaja na naš konec :D 8) .
Smo žrtvovali tudi polfinale fuzbala za prijetno debato - doma sem ujel le zadnji dve minuti

2x LP

P.S. sedaj pa na dopust - aja, pa hvala za dobre želje :P :D
Uporabniški avatar
 Matevz
lojzeP napisal/-a:Smo žrtvovali tudi polfinale fuzbala za prijetno debato - doma sem ujel le zadnji dve minuti

Saj to je vse kar rabiš. Važno je, da veš kakšen je bil rezultat, da v službi ne izpadeš preveč čudaški, kar se pa prej dogaja pa itak ni preveč zanimivo.
Uporabniški avatar
 Barb
Sej nimam kej dodat

Razen da je bil narejen plan obračuna,zato pa bo itak odprta nova tema.

Aleš napisal/-a: Barb je spremenila način teka, še pulz je povišala(nam?)

Včasih je tud to treba, a ne!Dobr zgleda,a ne :?:
Uporabniški avatar
 lojzeP
a je res, da imaš ( novega ) osebnega trenerja ? :shock: - za tek jasno

2x LP
Uporabniški avatar
 Barb
To samo potrjuje dejstvo, da sem resna in pametna punca in da se zavedam, da preteči maraton ni kar tako....
.....in ker vedno rada upoštevam nasvete izkušenih, sem tudi tokrat šla po tej poti
......mi pa za enkrat to ZELO koristi....pa ne samo zaradi cilja, ki sem si ga zadala

torej, da se izzognemo vsem dvomom:
Barb ima trenerja-osebnega,JA :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
Uuuuuu,pozabila sem dodat
ZA TEK SEVEDA :P :P
Uporabniški avatar
 Filipid
Barbara, me veseli da si stvar vzela zelo resno :D . Tudi pri teku so trenutki ko si lahko neresen, ko pa gre za maraton ali tekmo pa je resnost še kako potrebna, če želiš izpolniti zastavljeni cilj. Upam in želim ti da bi se ti izpolnilo tako kakor sama planiraš :lol: . Če boš delala na tem in mislila da zmoreš to, potem si na dobri poti da se ti to uresniči :D . Naj za konec dodam še to, da si tudi energična punca :wink:.

Filipid napisal/-a: Upam in želim ti da bi se ti izpolnilo tako kakor sama planiraš :lol: . Če boš delala na tem in mislila da zmoreš to, potem si na dobri poti da se ti to uresniči :D . Naj za konec dodam še to, da si tudi energična punca :wink:.

Hvala za lepe besede

Energična :?: :?: :shock:

Aja, fantje,seveda vas pa POGREŠAM :wink: , pa naše ANO in LIZO tudi
Uporabniški avatar
 Barb
Aja pa še nekaj sem včeraj pozabila
Glede na to,da imam zdaj že kar nekaj"plavih" na Brdu.
Da ne bi kdo mislil, da mi je trener prepovedal gor hodit.To ni res :nono:
Njegova izjava je bila ravno nasprotna :P ,samo sama sem se tako odločila.
Trenutno pa me še poškodbica ovira.
Upam, da se saniram do naslednje srede.
:cry:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Ja bila neka debata včeraj okrog nekega trenerja, ki ne dopušča pametnim športnicam družiti se z uživalci opojnih substanc ( beri B vitamina ), pa si nismo prišli na jasno kdo ima bolj prav. :roll:
Tiste taplave pa kar pozabi - boš itaq zanga dala, pa bomo še mi pozabili :wink:

2x Lp

P.S. kdor čaka , ponavadi tudi dočaka :o

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA