prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 tindihar
Pozdravljeni!

Prosil bi vas za pomoč pri nakupu tekaških copat.

Naj malo razložim:

Trenutno uporabljam tekaške copate Reebok premier road lite IV in sem z njimi zelo zadovoljen. Problem nastane pri nakupu novih copat, ker imam za moškega relativno majhno številko noge najbolje se mi prilegajo copati velikosti euro 40,5 ali v cm 26.

Problem nastane ker pri nas nimajo trenutno takšne številke copat. Preklicu sem TS, intersport in hervis.

Rad bi si kupil copate Mizuno wave rider 12, Ultima ali Precision 9/10; Saucony tudi ni izključen.

Prosim svetujte mi kje naj jih dobim, ali naj kar pokličem uvoznika za Mizuno.

LP
Indy
Uporabniški avatar
 ironmaiden
btc hala-a,spodnji štuk(klet)
trgovina TENET -superg malo morje.Jst sem reebokce(verona kfs) tm našel ter v debato padel z tem možakarjem za skor 1 uro.
Zelo priporočam! :clap:
Uporabniški avatar
 Tom78
Ravno dva dni nazaj dobil pošiljko iz Wiggla. Mizuno wave Rider 12 in Asics Nimbus 11.
Sem mel prej Riderja 10. Rider 12 je dokaj lahek in hiter copat, z dobrim blaženjem v peti in malo manj v sprednjem delu, odličen vsestranski model. Sem pa tudi sam naroču 40 in 2/3 številko (UK 7), ki se jo v Sloveniji ne da dobiti (imajo samo 7,5 UK). Na srečo so mi kot uliti. :clap:

Na žalost slovenskih prodajalcev, je naročanje preko neta zelo enostavno, hitra zastonj dostava, predvsem pa veliko veliko ceneje! :D

Lp,
Tomaž
Uporabniški avatar
 tindihar
Pozdravljen!

Zgleda da mi drugega ne ostane. Sem danes še klical na sport agenta, ki je uvoznik za SLO in mi je povedal da v Slovenijo ne dobavljajo teh številk ker baje ne grejo v prodajo...

Koliko časa so pa potrebovali za dostavo od naročila do dostave?

Kaj pa mislite o nakupu tekaških coprat preko ebaya, je to varno oz. so stvari ki se prodajajo ponaredki ali dobre kopije.

prilagam tudi link...
UK
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... K:MEWAX:IT

ali
HONG KONG (shipping free)
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... K:MEWAX:IT

Cene so precej nižje mislim da prve pridejo 73€, druge pa okoli 63€

hvala za info
indy
 luzr
Šlape iz Hong Konga so včasih lahko prav le King Kongu ali pa palčku Smuku. Tudi ponaredki se dajo dobiti zelo ugodno; nazadnje jih je reklamiral prav na tem forumu eden od goljufivih spletnih prodajalcev.

Izdelka s tindiharjeve povezave sta sicer videti dokaj originalna. Vseeno pa bi rad opozoril na presenečenje, ko bodo copati za pol ali četrt številke prekratki ali preozki oziroma ustrezno preveliki...

Nekatere dvomljive izdelke, tudi zvenečih znamk, po zelo ugodni ceni sicer prodajajo tudi razni diskontni športni supermarketi. Kdor ni vajen menjati ali uporabljati različnih copat morda sploh nikoli ne bo opazil razlike.

Številka 26 pri različnih proizvajalcih odstopa za vsaj pol centimetra. Tako je ponekod to 41, 41.5; pri Reeboku in Mizunu pa drži kar si napisal. Vseeno pa se jaz ne bi zanašal na širino in dolžino; pri nekaterih modelih Asicsa in Adidasa je bila v letošnji in tudi lanski kolekciji drastična sprememba v velikosti! Ne le zaradi načina zavezovanja pač pa tudi zaradi drugačnega, ožjega kopita.
Reebok in Mizuno bosta dobra za šrirše stopalo.

Forumaši bodo priporočali Wiggle in kolikor vem ni bilo nikakršnih težav.
Uporabniški avatar
 tindihar
Hvala za info vsem...

Andy hvala za link bi jih takoj vzel sam ni številke 6,5 imajo 7 pa nič več, jih spremljam če bo kaj novega.

Glede intersporta bi jih vzel za takšno ceno ampak nimajo moje številke 40,4 ali 7UK...
Bom vzel kr na wiggle....sam naberem še nekaj stvari da bo dostava brezplačana.

LP
indy

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA