Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Gorenjski pokal v rekreativnih tekih in pokal mladih za leto 2009 se bo sedaj že tretje leto zapored zaključil s Tekom Gorenjskega glasa v Preddvoru v nedeljo 27.9. na običajni lokaciji, pred Osnovno šolo v Preddvoru.

Razpis tekmovanja na http://www.klub-trmastih.si/gp09/gg09razp.pdf

Vse o Gorenjskem pokalu na http://www.klub-trmastih.si/gorenjskip.htm

V torek 22.9. bo testni trening tek na celotni progi. Zberemo se ob 18.00 na parkirišču pred Osnovno šolo v Preddvoru in nato tek na 11.040m dolgi progi. Za analizo po treningu bo poskrbljeno, kot vedno.

Lepo vabljeni
Bojan Ambrožič napisal/-a:(Psihično) težka tekma. Za moje pojme najtežja v Gorenjskem pokalu. Tudi jaz bom verjetno tekel. Če ne drugega pa vsaj pridem navijat.

A velurji se bodo razdeljevali že takrat ali naknadno?

Vsaka tekma v Gorenjskem pokalu je svojevrstna in tako bo ostalo tudi v bodoče.

Letos se bodo nagrade za vse, ki ste uspešno pretekli vsaj 5 tekov (otroci 3) podeljevale takoj po tekmi. Ne bodo velurji, pač pa podobna zelo uporabna športna praktična nagrada.

Zatorej vas vse naprošam, da če je le možno nagrado dvignete na ta dan takoj po končanem tekmovanju, verjetno še pred uradno podelitvijo in potem tja do 14.00 ure.

Športni pozdrav
Organizacijske priprave v polnem pogonu in zaenkrat poteka vse gladko. Opozarjam vse udeležence na pravočasen prihod in prijavo. Upoštevajte navodila redarjev in organizatorskega osebja.

Proga bo polno označena dan pred tekmo po 18:00. Na progi bodo kilometrske oznake in vse potrebne usmerjevalne oznake, na ključnih mestih so redarji. Na okrepčevalnici na polovici proge bo na voljo voda in isotonični napitek.

Naj še enkrat omenim, da se bodo takoj po končanem tekmovalnem delu začele razdeljevati nagrade vsem, ki ste pretekli vsaj 5 tekov (mladina 3) v Gorenjskem pokalu. Nagrade se bodo razdeljevale na označenem prostoru, kjer bo sicer svoje delo opravljala tudi prijavna služba.
V kolikor kdo ne utegne dvigniti nagrade v nedeljo lahko to namesto njega stori kdo drug. Če tudi to ne bo šlo, me o naknadnem prevzemu obvestite na mail janez.ferlic@gmail.com

Vabljeni v Preddvor

Športni pozdrav

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA