prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Athena89
LP
danes sem bila v Hervisu in poskušala različne modele Salomon tekaških copat. Zanimajo me glavne razlike med naslednjimi modeli, saj sem imela v vseh zelo dober občutek na nogah. Trgovec mi ni znal ravno veliko povedati :) iščem pa nepremočljiv model...
COMP 4 GTX W F9 SALOMON
WINGS GTX W F9 SALOMON
PRO 3D ULTRA W GTX

Glede na odtis stopala imam normalen stopalni lok.

Hvala!
Uporabniški avatar
 cvalenti
Athena89 napisal/-a:LP
danes sem bila v Hervisu in poskušala različne modele Salomon tekaških copat. Zanimajo me glavne razlike med naslednjimi modeli, saj sem imela v vseh zelo dober občutek na nogah. Trgovec mi ni znal ravno veliko povedati :) iščem pa nepremočljiv model...
COMP 4 GTX W F9 SALOMON
WINGS GTX W F9 SALOMON
PRO 3D ULTRA W GTX

Glede na odtis stopala imam normalen stopalni lok.

Hvala!

Hehehe,Hervis :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,ne smejim se zaradi znamke hervis, ampak zaradi prodajalcev.Pred kratkim sem bil v hervisu in seveda šel tudi pogledati copate,tako iz firbca in ravno takrat je prišla neka starejša ženica, ki je iskala superge.Bil sem pri polici s supergi in slišal del pogovora.Ženica mu je rekla,rabim superge,da bom malo tekla....... itd, ni niti omenila kje,kdaj,zakaj nič.Prodajalec pa, gospa tele vzamte,tele superge so bile najbolj prodajne superge,so hit leta : )))))) , samo da je hit :mrgreen: :-- :--

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA