prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Ic3PrIncZ
Za rojstni dan sem dobila Polarja rs300x in zraven posebej zapakiran foot pod. Po pregledovanju internetnih strani sem ugotovila, da bi namesto foot poda lahko uporabljala G1 GPS senzor. Ker s slednjim nimam izkušenj se ne morem odločit, če se mi splača pod zamenjat za GPS (enaka cena).

Ima kdo kakšne izkušnje z G1? Kaj mi priporočate?
 garmin 50
Ic3PrIncZ napisal/-a:Za rojstni dan sem dobila Polarja rs300x in zraven posebej zapakiran foot pod. Po pregledovanju internetnih strani sem ugotovila, da bi namesto foot poda lahko uporabljala G1 GPS senzor. Ker s slednjim nimam izkušenj se ne morem odločit, če se mi splača pod zamenjat za GPS (enaka cena).

Ima kdo kakšne izkušnje z G1? Kaj mi priporočate?

Pa si ziher da je cena enaka! če je vzami GPS!
 luzr
O razlikah, pomankljivostih in prednostih smo že vsaj dvakrat razpravljali. Mnenja so deljena.
Nič nista povedala kakšna so vajina pričakovanja glede Gps-a?
To sprašaujem, da potem ne bo razočaranja.
Uporabniški avatar
 vigor
Foot pod ali gps....kaj je bolje? Kakor kdaj. Če tečeš po gozdu včasih zgubi signal in potem ne kaže prave razdalje. Foot pod pa dela tudi pod drevesi :)
Če pa poleg teka še hodiš v hribe rola ali tečeš na smučeh je pa zelo primeren gps za merjenje razdalje in hitrosti.

Imam pa GPS G1 in ga tudi prodajam. Če te zanima me kontaktiraj.

LP igor

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA