Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Razpis dobite na:
http://www.td-burja.com/intro

PA ŠE FOTKA TRASE:

http://www.datoteka.si/file/2411/fotogr ... a-doc.html

No, zdaj smo se ogreli na vipavskem teku, tako, da smo udelani, zdaj pa nas čaka še teden dni do 10. jubilejnega Gradiškega gorskega teka.

Vem, da bo en surprise...
Vem, tudi, da se bomo pomartrali, da boste šli domov kontenti...
Vem tudi, da bojo SPET kalčki in otrobi... če jih boste želeli ...
Vem, da zmagovalca čaka ena fejst nagrada. Ja, ma sej tudi drugi ne greste domov praznih rok...
Vem, da se že zdaj bojim, da bomo kje kiksnli...
Vem, da sem že zdej zatu na trnih...
Vem,...
Oštja, ma sej vse že vem...
A, jej, jej, a to je gorski tek? :shock:
Ma ne, jaz pa že ne. :twisted:
.
.
.
.
.
Ne, ne bom manjkala, se vidjamo. :--
Počasi, počasi.
V razpisu piše, da spustov ni, ja, kako se pa pol dol pride, če se gre samo gor?
Jaaaaaa, helikopter, kako nisem pomislila na to. Al pa je mogoče padalo-tandem?
mušnica napisal/-a:Maca, a vprašam brata, če naju s padali dol spravijo? :laola

Dol boš pa ja prišla, gor ga pa kvečjemu lahko neseš, Miha ne bo imel nič proti. Bo fajn trening za moč, ti cel teden ne bo treba v fitnes :--

In očitno je macica že boljšega zdravja. Samo na tek pomisli, pa je okej.
maca je mela mal problemov, ja, kašljanje, kihanje, potočki iz noseka (včasih malo na štajersko zajadram :oops: ), ampak se ne dam.

Počivam, počivam, da bom lahko v toti hrib rinila.
Kar se kotaljenja dol tiče-težko, sem premalo podobna žogici, bol bi pašalo letenje dol, in če ne bo vajinega bratca, Loni in mušnica, bom navsezadnje morala še svojo metlo, ups sesalec, vzeti, da pridem dol :--( .

In kje bojo kalčki, pa otrobi, pa marmeljat (moje kakijeve od Vipave je še komaj kaj, ko je pa nadomestila nutelo :oops: , predvsem v nočnem času :oops: :oops: :oops: ).

Če je še kakšen kandidat (korajža velja), da gre z mani in z mojim jessijem na tele tekec, naj se javi. Če ga je pa strah z mani it, pol naj pa on mene pelje. :--
zz topka napisal/-a:Pravkar prispeli iz cilja, kjer smo sveta trojica: jast, moj ZZ in Matjaž opravili še zadnje, generalno pucanje in cahnanje proge.
Proga je suha, tudi če pride kaj dežja, se proga res hitro posuši, čim mal povleče vetrič.
Tako!
Mi smo ready !

ZZ topka, tudi mi smo ready. Danes smo opravili še zadnji pošten trening.
Ultra treking v Polhograjskih Dolomitih.
Pridem na prizorišče kjer še nikoli nisem manjkal.
Eni pač tako praznujemo veliko noč. :D
Dve ta pravi Primorki sprašujeva kot dva totalna analfabeta na področju gorskih tekov, kako je kaj tu s cunjami za preoblečt, a jih kdo dostavi na cilj ali morava rezervo vlečt s sabo na puklih. Ker z maco resno razmišljava, če ne bi mogoče v tem primeru najeli še kako vlečno službo. Vzameva tudi nepravega Primorca :wink:
No, sprašujeva čisto resno.
Loni, organizatorji po cesti, ki pelje precej naokrog odpeljejo opremo
na cilj. Ker je vožnja dolga, se to zgodi relativnno hitro, kar nekaj pred
štartom.
To, da ti dostavijo opremo na cilj, je nepisano pravilo na gorskih tekih,
kjer so odstopanja precej redka. Praviloma povezana s tem, da do vrha ni
niti ceste, niti žičnice. :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA