prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 pajo
Razen Hervisa in Intersporta še kak nasvet? Ne drago ker pred UKC - jem zginevajo po tekočem traku. Tudi ženi.
Uporabniški avatar
 Loni
Dobro, staro, rabljeno :!: :!: :!: Jih ima stričko v naši ulici kar precej. Za po mestu fijakat ne kupim nikoli več novega kolesa.
 ton
Inako mislim, Pajo. Ob 'dilerjih' (tam imam vedno občutek, da je roba potencialno še vroča) velja pogledati tudi v kakšno manjšo kolesarsko trgovino / servis, kjer kdaj vzamejo kako kolo v račun, ko prodajo novo... sam imam tako povsem uglednega Culta za 70 €. Ga pa niti ne brišem niti ne perem, da ohrani videz razdrapanosti in nevrednosti.
 Joc61
ton napisal/-a: Ga pa niti ne brišem niti ne perem, da ohrani videz razdrapanosti in nevrednosti.

Ne pomaga, vseeno dobi novega lastnika :( . Drugače pa ima servis Oblak kar nekaj rabljenih koles.
LP
Uporabniški avatar
 Loni
Joc61 napisal/-a:Drugače pa ima servis Oblak kar nekaj rabljenih koles.
LP

To je ta striček z domače ulice.

Imam 12 let starega Rogovega, katerega mi dotični stričko enkrat letno v red spravi. Je pa res, ključavnica mora biti malce debelejša od vezalk, da je ne morejo ravno s škarjicami za nohte prerezati, mojo so že dvakrat poskušali prežagati, pa jim ni uspelo.
Uporabniški avatar
 pajo
Loni napisal/-a:
Joc61 napisal/-a:Drugače pa ima servis Oblak kar nekaj rabljenih koles.
LP

To je ta striček z domače ulice.

Imam 12 let starega Rogovega, katerega mi dotični stričko enkrat letno v red spravi. Je pa res, ključavnica mora biti malce debelejša od vezalk, da je ne morejo ravno s škarjicami za nohte prerezati, mojo so že dvakrat poskušali prežagati, pa jim ni uspelo.

Ne glede na kaj zakleneš dobi perutke pred UKC-jem.
Uporabniški avatar
 Loni
Pa naredi tako kot je naredila ena znanka, ko so živeli v Zürichu, kjer menda tudi vsa kolesa dobijo noge, celo kolo je prebarvala v črno in nato na vsako mogoče mesto napisala svojo telefonsko številko (je imela kar tako eno), tako da je bilo kolo na koncu belo črne barve. Prej so jih ukradli 5 koles po vrsti, tega pa je dala sama naprej, ko so se selili.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA